קייץ חמים ודביק

optimi10

New member
שרלה ../images/Emo141.gif יש לי בקשה

ממך .. אל תשני כלום מכתיבתך ומהוויתך פה בפורום .. יש לי רצון להגיב על מה שכתבת . רק בבקשה תפני אותי להודעה שהמנהלת כתבה ,, על סגנון כתיבה , כן או לא שירים.. משום שאני מחפש ופשוט לא מוצא .. הגיב אחרי שאראה את ההודעה ... רק אומר "לא המנהל/ת אחראי/ת על התכנים של הפורום אלה רוב הכותבים "

גאיה ק

New member
אני לא יודעת איך לקבץ מיליון חולמים../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

אבל יותר מאשמח אם תוכלי לארגן לי/לנו את השיר מקום בלב מילים: אהוד מנור לחן: ארקדי דוכין כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עיניהם. כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא אוטמים את אזניהם. שמוכנים אל החלום להתקרב, שעוד זוכרים איך להקל את הכאב. שיכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב. מקום בלב. מקום בלב.

ש ר ה לה

New member
יש אצלי ../images/Emo23.gif גדול גאיה'לה ,בו יש הרבה מקום

את השיר שביקשת "מקום בלב" שמתי פה בשרשור נפרד בתקווה גדולה שגורל הוריו של גלעד לא יהיה כגורלו העצוב של זכריה באומל ז'ל שהלך לעולמו ולא זכה לדעת מה עלה בגורל בנו.... השיר הוא שיר ענק!!! הנה הוא שוב http://www.esnips.com/doc/5faf638c-5f3d-4d34-b1dd-534e40a1acba/מקום-בלב---שלומי-שבת+בועז-שרעבי+ארכדי-דוכין+לאה-שבת . . . . . .לא יכולתי. הייתי חייבת!
לקחתי דקסמול, אולי יעזור לי לחלום מעט.... ליל מנוחה ישראל....

ברק 188

New member
א'שמע אלון

כתבת פה ממש מחקר על מהות הפורומים וקמונות אני חשוב כול אחד יכתוב כאות ואהבת נפשו מה שמעניין אותו...לא יאהבו ויערו לו שלא כך יעשה יקום ויעשה מעשה וילך 40 דפים בתפוז וימצא לו איזה פורום/קומונה החפצה בכיתוביו או קישוריו "קסם הוירטאוליה" אכן הכרתי פעם אותו אומנם לא כתבתי בו אבל חשבתי בלבי קסם של מקום...איפריות לפעמים נופלות ותחתיהם קמות אחרות דרכו של עולם אין גיבוי לכולם אגב (מנגב את הזיעה) גם אני חזרתי כעת מהסופר אבל...מי סופר אותי
אצלנו רגלים שאני סופר מיסטר להשת'100 והמשכו של יום נפלא...ולמרות שחם לי נעים . One Day - זה שיר של תקווה עם קצב מצוין במקצב הרגאיי, כזה שנכנס לך לראש ולא יוצא ומשם"

alondli

New member
חחחההה...../images/Emo6.gif "סופר מיסטר"..אשתי אהבה את זה../images/Emo8.gif

בטח אהבה..שיש לה טייס-סופר ב S.B...
..וממש לא מחקר, לזה הייתי צריך להמשיך עוד כמה דפים..
רק מחשבות אחדות, מבט חלקי בלבד..

ברק 188

New member
../images/Emo12.gif מקווה שאהבה את זה מרחוק...

ולא ראתה את שגיות ההקלדה שלי אכן טייס אנוכי S"B רוצה להצטרף ללהק שלי

alondli

New member
לח ודביק..אבל לפחות אצלנו התחילה גם רוח טובה

מהים שמקלה על ההרגשה..
עלי היא הקלה, לפני חצי שעה, עם הסלים בדרך מהסופר..

למעלה