קייס למאיו

AYELET1

New member
השאלה איך נראה המכשיר

מול האור ואיךך נראה המסך מול מסכיםם אחרים מאותו סוג שהגנו עליהם

mikeoreli

New member
כל אחד ומה שהוא אוהב

רק אני חייב להגיד לך שלקסיו הקודם שלי (כן, בגלל תקלה בראשון החליפו לי אותו בחדש אחר לפני כשנה וחצי) לא היה מגן מסך והיו לו פה ושם שריטות קטנות ולא ממש נחשבות, אבל עדיין היו שריטות. אני כבר יותר משנה עם מגן מסך שקניתי בהנדי והוא נראה עכשיו מאפן וזה בגלל שלא היה לי כוח לקנות אחד אחר, אבל המסך מתחת ללא שום שריטה. שתבין, אני כותב על המסך עם עטים (בלי הדיו) ועפרונות ומה לא (אין לי כוח להוציא את החרט). לאחר הכתיבה , מנגב עם האצבעות וזהו זה. לא צריך ללחוץ בעדינות ולא חייבים להשתמש בחרט ולמעשה אין שום דאגה לגבי מצב המסך. לפני המגן הייתי חרד כל הזמן שמה שרטתי את המסך. בכל מקרה, גם אני חשתי כמוך לפני שרכשתי את המגן מסך הזה. זרקתי 200 ש"י בשביל מגנים שכולם אכזבו אותי - הייתי יכול להשתמש בהם בדיוק ליום אחד, יומיים אם הייתה לי סבלנות, כי השרריטות היו מוציאות אותי מדעתי וגם זה שבקושי הייתי רואה את המסך. עם המגן הזה, בקושי יש שריטות גם לאחר שנה ומשהו של שימוש ואין לי שום השתקפות של המסך (כן, תוכנת המראה עובדת גרועה, אבל לעיתים צריך להקריב קורבנות) ואין לי שום חשש שהוא לגבי שריטות. פשוט חיים בלי דאגות
בכל אופן, אני ממליץ לכל משתמש חדש להשתמש במגן מסך (סה"כ 60 ש"ח). עושה את העבודה? טוב מאוד. לא עושה? הלכו 60 ש"ח.

2cookie

New member
מסך שלא משתקף הוא לא מסך../images/Emo3.gif

ליתר דיוק, חוץ מהVAIO שלי שהמסך שלו מכיל ציפוי מונע השתקפות אפקטיבי (כמו במגני המסך שראיתי במפגש) אף מסך אחר שלא משתקף נראה טוב כמו משתקף, לכן הזמנתי מגן צלול ככל האפשר. אגב, השומן על המסך של הX30 מטריף אותי... הוא לא יורד

raananta

New member
תנסה עם סכין יפנית../images/Emo3.gif

ניסית להשתמש בחומרים יעודיים לניקוי?

castroman

New member
אני דורש הסבר ../images/Emo3.gif

מה הכוונה לשומן על המסך ? איך זה נראה ? וממה זה נוצר בדיוק ?

2cookie

New member
אממ טביעות אצבעות

שכל ניסיון לנקות אותן מסתכם במריחה של השומן על כל המסך... לפני שאקבל את המגן אני אנקה אותו בצורה חד פעמית עם טיפונת מנקה משקפיים...

AYELET1

New member
אני גם מחפשת חומר ניקוי כזה

מאותן סיבות שאתה, דווקא למסך המחשב השאלה אם חומר הניקוי למשקפיים הוא זה המתאים לא בטוחה לחלוטין

2cookie

New member
על CRT את יכולה להשתמש אפילו

בחומר ניקוי לחלונות.... אין לו שום ציפוי מגן שיכול להישחק.

mikeoreli

New member
ממש לא

אם תשים לב, בדוקיומנטציה שבאה עם מסכים כתוב במפורש לנקות עם מטלית לחה בלי שום כימיקלים או סבונים. בנוסף, למסכי CRT, דווקא יש ציפויים מגנים.

castroman

New member
למה יש לך טביעות אצבע על המסך ?

בשביל מה יש את העט ? ועכשיו ניגבתי טביעות אצבע על המסך של הipaq שלי עם החולצה וזה עבר

2cookie

New member
אמממ שמעת על "דן"? הוא תמיד נוגע

לי במסך בשביל לעצבן אותי

raananta

New member
"אתה מורח או מנקה?"

תראה, בעקרון תה יכול להסיר כמעט כל כתם או לכלוך עם בד חולצה אבל לעיתים במקום לנקות אתה רק מורח. זה יראה כמעט אותו הדבר אך במידה ויהיו לך הרבה כתמים אז המסך יהיה מטושטש במעט ובכדי לנקותו כמו שצריך תאלץ להפעיל לחץ גבוהה מאוד בעת הניקוי או לחילופין להשתמש בחומרים שימיסו את השומן ואז לנגבו בעדינות. לגבי חומר לניקוי משקפיים, אני לא אתפלא אם הוא יעשה את העבודה כראוי אבל שווה לבדוק מה הוא מכיל. ייתכן ויש חומרים שניתן לשים על עדשת המשקף אך לא על מסך הפוקט. צריך להזהר בזה.

AYELET1

New member
מה?? המראה לא עובדת בפ]וקט?!!!

אז איך אשים ת'שפתון?
בשביל מה לדעתך קניתי פוקט ?
גם בדבריך יש משהו תמוהה (לא מתכוונת למראה
) למעשה אתה סובל מאד עם המגן השחוק אז מה אם אין שום שריטה... המכשיר ישן- בכמה כבר תמכור אותו? כך שחוסר השריטות לא נראה לי מפצה על העובדה שהראות במכשיר שלך היא על הפנים, עפ"י תיאורך (ובאופן יוצא דופן, מ"ה של מיקרוסופט איננה אשמה בכך
)

mikeoreli

New member
עוד פעם איילת ?

לגבי הקטע עם התוכנת מראה, אני מקווה מאוד שהבנת את זה בתור הלצה (ניסיתי אותה פעם אחת לפני פחות משנתיים). לגבי מצב המסך, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני בקושי רואה מה כתוב על המסך ושאני סובל מאוד. יש אומנם כמה שריטות על המגן והוא לא ממש צלול כמו פעם, אבל אני בהחלט רואה דרכו טוב מאוד. תאמיני לי שאם המצב היה כל כך נורא כמו שאת חושבת, כבר הייתי מחליף את המגן. בכל מקרה, אני מגן על המסך מפני שכשאמכור את המכשיר, הקונים יראו את המסך ללא שום שריטה וישכחו מהצבע המתקלף בצדדים
. סתם... אני פשוט דואג תמיד לשמור על המכשירים והאביזרים שלי ועושה כמה שאפשר בגבולות הטעם הטוב. לגבי מיקרוסופט. היא אשמה ועוד איזה אשמה. למה? לא יודע. אבל תמיד הכי קל להאשים אחרים. לא?

AYELET1

New member
אבל אבל...

איכשהו בכל זאת מתקבל הרושם שהיית נהנה בהרבה ללא מסך ..... (בהנחה שלא הייתי כותב עם עט "חי" על הזכוכית
)

raananta

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo45.gif "מגן מסך - סוף לדאגות"

הסלוגן החדש לפרסום מגני מסך.

raananta

New member
../images/Emo5.gif אמאלה, רק תינוק וכבר אדמת

קוקי מה זה, מדבקת ויניל? אם כן אז דירבאלאק
לאחר זמן מה הסרת המדבקה משאירה שאריות דבק שהדרך היחידה לנקותן זה בעזרת חומרים כגון טינר, אצטון או בנזין. לא נראה לי שבתור תינוק ה-DELL ירצה להשתכר
האמת, לא משהו לטעמי.

למעלה