כל אחד ומה שהוא אוהב
רק אני חייב להגיד לך שלקסיו הקודם שלי (כן, בגלל תקלה בראשון החליפו לי אותו בחדש אחר לפני כשנה וחצי) לא היה מגן מסך והיו לו פה ושם שריטות קטנות ולא ממש נחשבות, אבל עדיין היו שריטות. אני כבר יותר משנה עם מגן מסך שקניתי בהנדי והוא נראה עכשיו מאפן וזה בגלל שלא היה לי כוח לקנות אחד אחר, אבל המסך מתחת ללא שום שריטה. שתבין, אני כותב על המסך עם עטים (בלי הדיו) ועפרונות ומה לא (אין לי כוח להוציא את החרט). לאחר הכתיבה , מנגב עם האצבעות וזהו זה. לא צריך ללחוץ בעדינות ולא חייבים להשתמש בחרט ולמעשה אין שום דאגה לגבי מצב המסך. לפני המגן הייתי חרד כל הזמן שמה שרטתי את המסך. בכל מקרה, גם אני חשתי כמוך לפני שרכשתי את המגן מסך הזה. זרקתי 200 ש"י בשביל מגנים שכולם אכזבו אותי - הייתי יכול להשתמש בהם בדיוק ליום אחד, יומיים אם הייתה לי סבלנות, כי השרריטות היו מוציאות אותי מדעתי וגם זה שבקושי הייתי רואה את המסך. עם המגן הזה, בקושי יש שריטות גם לאחר שנה ומשהו של שימוש ואין לי שום השתקפות של המסך (כן, תוכנת המראה עובדת גרועה, אבל לעיתים צריך להקריב קורבנות) ואין לי שום חשש שהוא לגבי שריטות. פשוט חיים בלי דאגות
בכל אופן, אני ממליץ לכל משתמש חדש להשתמש במגן מסך (סה"כ 60 ש"ח). עושה את העבודה? טוב מאוד. לא עושה? הלכו 60 ש"ח.