קייס למאיו

קייס למאיו

היי, אני מחפש קייס קשיח למאיו 168, כזה שאם זה נופל לי זה יבלום את המכה וכאלה יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא דבר כזה כי הייתי בכמה חנויות ויש להם רק ל HP

2cookie

New member
קשיח יבלום? דווקא לא

הוא יעביר את הזעזוע ישר למכשיר... קנה נרתיק עור.

ועוד שאלה

בבוקר שאני נוהג ושם את המאיו ברכב, אני לא רואה כלום ממנו בגלל האור החזק, איך פותרים את זה מישהו יודע? ואגב איך אני משנה את הצבעים של המאיו ואת הגופן וכאלה?

2cookie

New member
1. MIO=מִיוֹ

2. אני לא חושב שיש פיתרון לבעיה, נסה ליצור לו סכך מקרטון. 3. צבעים? בעזרת סקינים. אתה יכול ליצור סקינים בעזרת התוכנה הזו. 4. גופן- אתה לא יכול, רק לי יש

2cookie

New member
היא תואמת לכל מערכות ההפעלה

קצת צולעת בWM2003SE, מכיוון שבמצב רוחבי תמונת הרקע כמובן מתפקששת, יש תוסף לתוכנה, מבית SPB, שמסדר את העניין.

shklar1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif

תגיד קוקי הנרתיק שמגיע עם ה-Dell באמת מספק אותך
הוא נראה דק מדי... אני בספק אם בנפילה הוא באמת מגן על המכשיר כמו נרתיק בעל כמות יותר רצינית של עור...

2cookie

New member
מגן גם מגן

יש בו כמות אדירה של עור ומבפנים הוא מאד מרופד, בין הריפוד לעור יש גם סוג כלשהו של הקשחה נוספת שמגנה על המסך ללא דופי. אני לא שוקל בכלל קניית נרתיק אחר...

../images/Emo101.gif../images/Emo129.gif../images/Emo18.gif

לא! לא מנקה חלונות, ובטח ובטח שלא מים. קפוץ לחנות אופטיקה, בקש מטלית לניקוי משקפיים מהסוג הסינטטי (יש אחת ממש מבד, ויש אחת ממעין "עור", זה לא בדיוק עור, זה כמו אלקנטרה דקה וגמישה הרבה יותר), לא אמורים לגבות ממך כסף, ורק איתה נגב את המסך.

raananta

New member
לאאאאאא ../images/Emo5.gif (אולי עם דבק מהיר?!)

עזוב את הנושא של הדבק המהיר, זו הייתה בדיחה. אבל לגבי ניקוי המסך: 1. המסך עשוי חומר פלסטי ולא זכוכית אשר לה מיועדים רב חומרי הניקוי. מה שאומר שאתה עלול לגרום נזק למסך הפלסטיק או לציפוי אם תשתמש בחומרים "חריפים" מדי. ניתן למצוא חומרי ניקוי או מטליות במיוחד למסכי LCD ומסכי ה-PDA אשר לא פוגעים במסך או בציפוי שלו. 2. שווה (ואולי חובה) לשים מגן מסך על המסך. מגן מסך הנו פלסטיק שקוף ודק אשר מוצמד למסך ע"י ואקום (ללא דבק - האיכותי) או ע"י דבק (הפחות איכותי) המחיר הוא בין 12 ל-60 ש"ח. מחיר מספר מגנים פשוטים יכול לעלות 20 ש"ח בעוד אחד איכותי יעלה 60. לדעת רוב חברי הפורום המגנים היקרים הם דווקא השווים יותר ומחזירים את ההשקעה. מגן המסך מונע שריטות ישירות על המסך, מקטין את רמת ההשתקפות, ובמקביל שומר מלכלוך. ואז כשהוא מלולך ניתן להסירו לרחצו ולהניחו שוב על המסך. ואז באמת אין חשש לנזק למכשיר שכן המגן מנוקה כאשר הוא מחוץ למכשיר.

raananta

New member
../images/Emo6.gif גם אני! אבל לפעמים הלכלוכים

ממש קשים ו\או שומניים כך שיש צורך בתהליך """"אגרסיבי"""" יותר.

raananta

New member
../images/Emo45.gif עם סכין יפנית... אבל בעדינות

תהיה רציני
אבהיר את עצמי: לכלוכים רגילים כמו אבק, ושאריות אבקת מגנזיום מהטיפוס ניתן להוריד בקלי קלות בעזרת רפרוף עדין עם החולצה או בד אחר (בהנחה שיש מגן מסך) אבל לפעמים מצטברים מעט שומנים על המסך, לא כמו שיש בצ'יפסר אבל כתמים שדורשים שפשוף חזק יותר או שימוש בחומרים/מטלית לחה. אם אין מגן מסך, הייתי נוהג בזהירות משנה ומשתמש אך ורק במטלית יעודית לעניין זה. אבל לרוב חולצה עושה את העבודה בכלל לא רע

mikeoreli

New member
../images/Emo6.gif

זו צורה אגרסבית לא? בכל מקרה, לדעתי מי שלא קונה מגן מסך - חבל לו על הזמן: צריך ללחוץ בעדינות על המסך, לדאוג שיהיה נקי כל הזמן וכו... תוציאו 60 ש"ח והמסך שלכם יהיה כמו חדש כל הזמן.

castroman

New member
לא אוהב מגני מסך...

לאף אחד מהמכשירים שיש לי והיו לי לא קרה כלום למסך, הייתי מנקה אותם עם החולצה וזה היה מספיק.

למעלה