קייייץ=]] הקיץ הגיע, בואו נוציא חולצת פורום קצרה....? מישהו בעד הרעיון?
ע ע ד ן מ New member 9/5/07 #1 קייייץ=]] הקיץ הגיע, בואו נוציא חולצת פורום קצרה....? מישהו בעד הרעיון?
פ פיטה בראד New member 9/5/07 #4 אוו אני רוצה לצייר!../images/Emo105.gif ציירתי פעם שעברה ורוצה גם הפעם! ופעם שעברה לא קניתי וגם הפעם לא אקנה
אוו אני רוצה לצייר!../images/Emo105.gif ציירתי פעם שעברה ורוצה גם הפעם! ופעם שעברה לא קניתי וגם הפעם לא אקנה
פ פיטה בראד New member 10/5/07 #22 אהה..../images/Emo105.gif אין לי כח להסתובב עם חולצת פורום אינטרנט ולענות על שאלות..
א א ו ר נ י ת ת New member 10/5/07 #8 בעד בעד בעד! הסווצ'ר פורום של לפני שנה הלך לי לאיבוד בל"ג בעומר ]: וכל הזמן אני רואה אנשים מהשבט לובשים אותו :[ קיצר חולצהה בעד!
בעד בעד בעד! הסווצ'ר פורום של לפני שנה הלך לי לאיבוד בל"ג בעומר ]: וכל הזמן אני רואה אנשים מהשבט לובשים אותו :[ קיצר חולצהה בעד!
י יSublime New member 10/5/07 #11 "קולקציית פורום צופים בתפוז 2007 " משהו בסגנון.. ובבקשהההההההה שהשנה לא יהיה כתוב מאחורה "שבט תפוז" למה זה דבילי ואין לי כוח להסביר לאנשים. שיהיה כתוב פורום צופים !
"קולקציית פורום צופים בתפוז 2007 " משהו בסגנון.. ובבקשהההההההה שהשנה לא יהיה כתוב מאחורה "שבט תפוז" למה זה דבילי ואין לי כוח להסביר לאנשים. שיהיה כתוב פורום צופים !
L liss 8D New member 10/5/07 #12 חיחי, גם אני בעד<: אני ממש רוצה חולצת פורום! וח"ח למוציאי החולצה האחרונה, זו האמריקאית, עם הגלופה הירוקזוהר והשרוולים הורודים מה הייתי עושה בשביל לקבל אחת כזו>:
חיחי, גם אני בעד<: אני ממש רוצה חולצת פורום! וח"ח למוציאי החולצה האחרונה, זו האמריקאית, עם הגלופה הירוקזוהר והשרוולים הורודים מה הייתי עושה בשביל לקבל אחת כזו>:
Y yaeltyl New member 10/5/07 #13 מה?! באמת כל הכבוד על הארגון והכל אבל.. אני בחיים לא לבשתי את שלי>< גם לבנה.. וגם..השילוב..
L liss 8D New member 10/5/07 #15 ../images/Emo12.gif מה?! את רצינית? אחת היפות. ואי יש מצב אני קונה אותה ממך?
L liss 8D New member 10/5/07 #17 האמנמנמ אני מוכנה לעשות החלללפות עם החולצה המדליקה של גיחה ח' של שנה שעברה<: