קיטיארה אוט מטאר.

סרינה99

New member
אני דווקא ממש לא אהבתי אותה

תמיד בסרטי אקשן יש את הנשים האלה שרוצות להוכיח שהן חזקות ויש להן את המשפטי מפתח המפגרים האלה שהן אומרות אחרי שהן מרביצות למישהו קיטיארה תמיד הזכירה לי אותן...

kalosh

New member
ובכן..

לא אמרתי לאפחד לא לאהוב אותה או כן לאהוב אותה. לדעתי היא אחלה דמות.. תחזרו שניה לספר השני.. היא זרקה בנים בשביל כסף.. והכל בשביל להתקרב למה? נו באמת.. תחשבו שניה. היא עושה הכל בשביל כסף.. היא לוחמת אדירה.. מי לא היה רוצה להיות ככה? [אבל רק חבל שזה יכול להיות רק בסיפורים.] היא אחלה דמות.. למרות שרייסטלין הוא הדמות הראשית. הוא דמות מעולה. אני ממש אוהבת אותו. קרמון סתם אידיוט. אבל קיטיארה. אין עליה. באמת שלא.. לא משנה מה קורה. תשימו לב שהיא תמיד מסתכלת קדימה. אז כל מי שאוהב אחרים. בכיף. כל אחד והדעה שלו. לאב יו אול.

Nurmidor

New member
קרמון חמדמד ^^ [../images/Emo58.gif]

למרות שהוא די מרגיז כשהוא נהיה שמן וזקן

Nurmidor

New member
אוה! [ועוד ../images/Emo58.gif]

הוא היחיד מחבורת הרומח שזכה למות מזקנה, לא?

TheBursar

New member
גם חלמיש יכול להחשב בקטגוריה הזאת

הוא היה זקן וקיבל התקף לב שהגיע כתוצאה מגילו המתקדם... לא?

Wing Chan

New member
לא בדיוק מזיקנה

התקפי לב זה משהו שעבר במשפחה שלו גם ככה. הגיל לא עזר לזה כמובן, אבל לא הגיל היה מה שהרג אותו.

RoCKeR121

New member
ליפול במדרגות ולמות זה מוות מזיקנה?

זה לא נשמע כ"כ הגיוני...

Nurmidor

New member
טובב...

אם הוא לא היה זקן, הוא לא היה נופל במדרגות ומת?
|טיפשה|

Mystic Dragon

New member
זה לא קשור[../images/Emo58.gif לנשמות הראשון]:

אם גדילן לא היה מופיע לו באמצע [אה, בערך באמצע] החיים, אז הוא לא היה מת.

black robe

New member
קיטיארה אוט מאטר היא הדמות../images/Emo63.gif

הכי מגעילה שיש בכל רומח הדרקון, ומהזה ל באלי לדבר עליה>< נחשו למה..? בגלל שהיא ניסתה להרוג את דלאמאר
ומצטערת שלא הייתי פה קצת זמן..יש לי הרבה דברים לעשות בזמן האחרון

kalosh

New member
נו אז מה?

היא אחלה דמות.. אם היא ניסתה להרוג מישהו זה בגלל כוונה מסויימת.. לא? וחוצמזה שכולם מתים על רייסטלין וזה די מעצבן.. כי כמה אפשר לשמוע את זה? היא אחלה דמות. מי איתי?

Mystic Dragon

New member
ככה זה בירושלים, אז שתוק.

חוצמזה, יש רנסאנס ענקי, לא שמעת? חחח זה מזכיר לי ת'בדיחה הזאת במערכון של שלום אסייג... אתה זוכר?

למעלה