קיטיארה אוט מטאר.

kalosh

New member
קיטיארה אוט מטאר.

שלום לכולם.. הייתי רוצה להדגיש שקיטיארה תמיד מחפשת אקשן והיא אחלה דמות.. חבל שאנחנו בקושי מדברים עליה בפורום.. ואל תגידו שלא.. כי אתם מדברים על הספרים.. תיכנסו לאווירה.

python 4

New member
קיטיארה תעשי לי ילד!!../images/Emo99.gif

היא ללא ספק היתה הדמות האהובה עלי ביותר.

crysania

New member
אה! בוגד! פאק קיטאירה! שרייסט יעשה

לך ילד!!! מה זה לאזעזל?! לא ולא! אני לא מסכימה! רייסטלין במקום ראשון ואז... קיטיארה! מוות למתנגדים!!!!!!!! (הגזמתי? אולי..לא, אבל באמת.. הגזמתי?)

Mystic Dragon

New member
נמאס כבר שכולם אוהבים את רייסט!

לפחות מישהו אוהב דמות לא ממש מרכזית, זה גם חשוב!

OR Bur

New member
אני איתך../images/Emo70.gif

יש כל כך הרבה דמויות ברומח שאפשר לאהוב! (למרות שהן די שיטחיות ביחס לרייסטלין)

black robe

New member
נמאס שאוהבים את רייסט?????../images/Emo63.gif

נמאס??????????????????????????????????? רייסטלין אף פעם לא נמאס!!!!!!!!! אני מניחה שהגזמתי..... אבל רייסטלין אף פעם לא נמאס...אף פעם... הוא הדמות הכי "טובה" שהייתה בכל הרומח עד כה

Mystic Dragon

New member
לא אמרתי שנמאס מרייסט

אני מודה שהוא דמות טובה, עגולה, מגניבה, כלה וכו' וכו'. אני רק אומר שזה שאהבה כלפיו המונית מדי, שהרבה הכי אוהבים אותו. זה נחמד לראות אנשים שאוהבים יותר דמויות אחרות, זה הכל.

TheBursar

New member
בואו נחשוב רגע,

לוחמת מוכשרת ששומרת על גיזרה, נוהגת להסתובב בבגדי עור שחורים (ועליהם שיריון קשקשי דרקון כחול) כשהיא בחוץ וערומה בבית, בקשר טוב מאוד עם מלכת האופל, נערצת ע"י החיילים שלה והדרקון הכחול שלה.... מה יש לא לאהוב?

majere the mage

New member
טוב תראי

היא אחות של רייסטלין, וכמה אחים מפגרים יכולים לצאת לרייסטלין חוץ מהבריון הדפקט הזה מה שמו..(מסקנה: קיטיארה אחלה)

קיטיארה כוסית!../images/Emo54.gif

די אהבתי אותה עד... אממ... שכחתי איפה זה. נו, תניס מציל את לאורנה מקיטיארה (אחרי שהיא חטפה אותה - חילופים תמורת בקריס או משהו כזה), סות' רוצה להרוג אותם וקיט אומרת לו שהיא "הרעילה את אהבתם" או משהו מפגר כזה. לא זוכרת כבר מה בדיוק הלך שם, אבל היא היתה רעה מדי.

crysania

New member
ת'אמת אהבתי אותה בדיוק הבקטע הזה...

לפני זה שנאתי אותה.. כי היא הרגה את סער והיה לי חבל עליו.. אבל אז כשהיא התחילה להיות מרושעת ובת זונה התחלתי לאהוב אותה.. כרגע אני חושבת שהיא ממש חמודה אבל אני לא אוהבת את העובדה שיש לה קצוץ.. למה? למה? בקיצור, כן אני מסכימה שהיא שווה. אבל רייסט יותר שווה. קיטיארה בת זונה קשוחה- רייסטלין בן זונה קשוח עוד יותר. קיטיארה ממש סוגדת למישו (מלכת האופל)- ורייסטלין לא שם זין וסוגד רק לעצמו
הגבריות.. הגבריות.. ~מאוהבת~ ~מאוהבת מאוד מאוד~ קיטיארה פגיעה מבחינה ריגשית- רייסטלין לא שם זין... קיטיארה כוסים מדרגה ראשונה- רייסטלין סקסי ואגדי מדרגה לפני ראשונה.. קיטיארה בעלת שיער קצר- רייסטלין בעל שיער ארוך ולבן
ה
מה יכול להיות יותר סקסי?????? קיטיארה חזקה פיזית- רייסטלין לא אבל הוא יכול לחסל כל דבר במצמוץ. קיטיארה לוחמת- רייסטלין רב-מג!!!!!
בקיצור, קיטיארה שווה ביותר.. אבל אין על רייסט. אה.. וקרמון אידיוט.

Gays On Cock

New member
ואת מאוד כוסית עם קצוץ

אה תקנאו בי אני ראיתי את טליה יום שני!! וקיבלתי חיבוק מזאב טננבאום!

majere the mage

New member
לא יכולתי להוסיף דבר חוץ מ

רייסטלין כן פגיע רגשית, האהבה לקריסניה ולאמא שלו כמעט הרסו את תוכניותיו(ראה אגדות)

crysania

New member
לא נורא.. בעיות שלו... הוא עדיין בן

זונה קשוח ולא איכפת לי!!!!!!!!! ~מזילה ריר....הרבה ריר~ רייסט שולט! ואף פעם לא נמאס מרייסט! אפילו לגברים לא הומואים אסור פשוט להימאס ממנו! הוא הדמות המאגניבה שעושה את רומח הדרקון ספר קשוח שנועד למטאליסטים משוגעים (פחח.. שאומרים שרוני שווה משו..פחח). טוב, אז סיכמנו. רייסטלין פגיע ריגשית וגם גופנית אבל כל אחד בפורום הזה היה מקריב את חייו כדי להיות הוא/כמוהו... ומצטערת אבל אני חייבת לקלל כאן- ואידיוט מי שלא מסכים איתי! כן, כן. קיט כוסית ברמות והקצוץ שלה מגניב אבל אני לא מודה בכך!

למעלה