צפוי שינוי
New member
קיטור
פרצו לי לרכב
שברו את החלון ולקחו את הרדיו ואת הנייד שהיו ברכב (מוחבאים הייטב בתא הכפפות
). ואם צרת רבים חצי נחמה אז באותו רחוב באותו הזמן פרצו לעוד איזה 7-8 מכוניות. זה היה מחזה מרהיב. יצאתי כהרגלי מאוחר מהעבודה כשהרחוב כבר כמעט רייק ממכוניות ואפשר היה לראות את הזכוכיות על הכביש במקומות בהן עמדו המכוניות. אח"כ כשהגעתי למשטרה להגיש תלונה השומר בשער היה המום. הוא אמר שבאותה שעה הגיעו מלא מכוניות פרוצות. אבל אצלי הכי שווה כי השאירו לי ברכב את הברזל שאיתו שברו את החלון. במשטרה חיכיתי יפה בתור אבל אז הגיע איזה זוג עם בגדים קרועים שבהחלט נראו כאילו להם יש בעיות גדולות יותר והכניסו אותם לפנינו (הייתה שם עוד אישה מאותו רחוב שהגיע כמה דקות לפני). פניתי לבחור שנראה כמו אחראי ובקשתי ממנו שיפנו מישהו לקחת מאיתנו תלונה כדי לשחרר אותנו כי "ממילא הם לא יעשו עם זה כלום אז לפחות שאנחנו נוכל ללכת הבייתה". הוא לא נעלב. כנראה שאין לו בעיה עם זה שהם לא הולכים לעשות כלום. לפחות הוא באמת לקח מאיתנו עדות ושחרר אותנו. מחר אני צריכה ללכת למז"פ שיקחו טביעות אצבעות (וכאילו שעם זה הם יעשו משהו) ולתקן את השמשה השבורה. אין לי כוח. וכל זה בתנאי שלא יגנבו את הרכב בלילה בזמן שהוא עומד פרוץ עם חלון שבור. בסוף העדות התקשרו אל השוטר וסיפרו לו שיש אישה שלבעלה נגמר צו ההרחקה והיא נעלה את הבית ולא נותנת לו להכנס. אז אמרתי שזה נשמע לי הגיוני. הוא אמר שהיה לה מספיק זמן להוציא צו הרחקה ואם היא לא הוציאה אז היא צריכה לתת לו להכנס. אז אמרתי לו מה אם לא נתנו לה צו הרחקה? והוא אמר שאם לא נתנו לה כנראה יש סיבה. הוא אפילו לא שמע את הסיבה של האישה לא להכניס את הבעל. ובכלל אמר למטלפן שהם עסוקים ושהבעל יזמין מנעולן שיפרוץ את הדלת כי מותר לו להכנס. ושהאשה תשלם על התיקון של הדלת. ללא ספק הרבה יותר חשוב לטפל ברכב שנפרץ. אם לפחות היו מטפלים ברכב שנפרץ.
פרצו לי לרכב