קיטור

קיטור

פרצו לי לרכב
שברו את החלון ולקחו את הרדיו ואת הנייד שהיו ברכב (מוחבאים הייטב בתא הכפפות
). ואם צרת רבים חצי נחמה אז באותו רחוב באותו הזמן פרצו לעוד איזה 7-8 מכוניות. זה היה מחזה מרהיב. יצאתי כהרגלי מאוחר מהעבודה כשהרחוב כבר כמעט רייק ממכוניות ואפשר היה לראות את הזכוכיות על הכביש במקומות בהן עמדו המכוניות. אח"כ כשהגעתי למשטרה להגיש תלונה השומר בשער היה המום. הוא אמר שבאותה שעה הגיעו מלא מכוניות פרוצות. אבל אצלי הכי שווה כי השאירו לי ברכב את הברזל שאיתו שברו את החלון. במשטרה חיכיתי יפה בתור אבל אז הגיע איזה זוג עם בגדים קרועים שבהחלט נראו כאילו להם יש בעיות גדולות יותר והכניסו אותם לפנינו (הייתה שם עוד אישה מאותו רחוב שהגיע כמה דקות לפני). פניתי לבחור שנראה כמו אחראי ובקשתי ממנו שיפנו מישהו לקחת מאיתנו תלונה כדי לשחרר אותנו כי "ממילא הם לא יעשו עם זה כלום אז לפחות שאנחנו נוכל ללכת הבייתה". הוא לא נעלב. כנראה שאין לו בעיה עם זה שהם לא הולכים לעשות כלום. לפחות הוא באמת לקח מאיתנו עדות ושחרר אותנו. מחר אני צריכה ללכת למז"פ שיקחו טביעות אצבעות (וכאילו שעם זה הם יעשו משהו) ולתקן את השמשה השבורה. אין לי כוח. וכל זה בתנאי שלא יגנבו את הרכב בלילה בזמן שהוא עומד פרוץ עם חלון שבור. בסוף העדות התקשרו אל השוטר וסיפרו לו שיש אישה שלבעלה נגמר צו ההרחקה והיא נעלה את הבית ולא נותנת לו להכנס. אז אמרתי שזה נשמע לי הגיוני. הוא אמר שהיה לה מספיק זמן להוציא צו הרחקה ואם היא לא הוציאה אז היא צריכה לתת לו להכנס. אז אמרתי לו מה אם לא נתנו לה צו הרחקה? והוא אמר שאם לא נתנו לה כנראה יש סיבה. הוא אפילו לא שמע את הסיבה של האישה לא להכניס את הבעל. ובכלל אמר למטלפן שהם עסוקים ושהבעל יזמין מנעולן שיפרוץ את הדלת כי מותר לו להכנס. ושהאשה תשלם על התיקון של הדלת. ללא ספק הרבה יותר חשוב לטפל ברכב שנפרץ. אם לפחות היו מטפלים ברכב שנפרץ.

את מתכוונת

ילכלכו לאיציק את האוטו
לי הם סתם יבזבזו זמן. אני חייבת להתקשר אליהם? הם הרי לא יעשו כלום גם אם הם ימצאו טביעות.

השוטר מוסר

שמבחינת המשטרה זה לא משנה אם לא תלכי, מקסימום יסגרו את התיק, אבל אולי זה משנה מבחינת הביטוח שלך. תבדקי איתם. (הוא גם קישקש משהו על כמה חשוב בשביל המשטרה שתלכי, אבל לא ממש הקשבתי לו).

אבל כלי הפריצה אצלי ברכב

וזה נורא מסקרן לדעת אם יש עליו טביעות או לא. חוצמזה שנורא נזהרתי וכמו בסרטים לא נגעתי בשום דבר והשארתי את הכל כמו שמצאתי (רק לקחתי את הדיסקים שלי הבייתה שלא יעבור איזה חובב מאיר אריאל ויגנוב גם אותם). מה השוטר אומר לגבי האישה עם הצו הרחקה שנגמר והדלת הנעולה?

האגס 1

New member
דבר אחד ברור:

(כמו שכבר אמרתי לך אתמול) הפורצים הנמלטים בטח לא אוהבים את מאיר אריאל

האגס 1

New member
והאם הבוקר

הרכב עדיין נשאר? ועד כמה תפסו תלאות הרכב את שעות היום שלך היום?

../images/Emo5.gif אויש גם לי זה פעם קרה

בשבע בבוקר דפק השכן בבוקר ושאל אם זה האוטו שלי, שעומד בחניה עם חלון שבור. אמרתי לו שלא, כמובן, ורק אחרי כמה דקות הבנתי שאולי בכל זאת כן. גם אצלי הפורץ היה נחמד והשאיר את הדיסק הפוך (שלא ישרט מהזכוכיות) על המושב. להפתעתי גיליתי שיש לי ביטוח שמשות (למקרה של ליקוי חמה
) וכל הסיפור לא עלה לי שקל (נדמה לי שאפילו הרווחתי בערך 100 ש"ח על הרדיו מהביטוח). מה שכן, היה לי באותו יום מבחן נורא קשה, ובאתי עם האוטו (כי חשבתי שיהיה לו יותר בטוח בחניה של האוניברסיטה). באמצע המבחן הגיע מישהו מהביטחון ושאל אותי אם אני יודעת שפרצו לי לאוטו. זה באמת עזר לי להתרכז במבחן. אגב, הפורצים לא אוהבים גם סטיבי וונדר.
בשורה התחתונה, זה היה לפני שנה וחצי, וכבר כמעט לגמרי התגברתי. התעודדי.

גמר אירוע - כמעט

יש לי חלון חדש ורדיו חדש. הספקתי להיות בפגישת עבודה בירושלים בשעה 13:00. לא מצאו טביעות אצבעות על הרכב אבל לקחו שקית שהפורצים הוציאו מהתא כפפות ואת כלי הפריצה שהיה אצלי ברכב לבדיקה נוספת. רק חסר טלפון נייד להגיע לאורנג' לקחת. לא נגעו לי ברכב בלילה והאירוע לא השאיר טראומה. כנראה שכשמדובר ברכב חברה זה הרבה יותר קל רגשית. לא גיליתי עדיין איזה דיסק היה במערכת ונגנב יחד עם המערכת וזה הדבר היחיד שמטריד אותי בעניין הפריצה כרגע. העיקר שכולם יהיו בריאים.

הדברים האלה ../images/Emo20.gif

יותר מהכסף, זה הטלטול הזה שאנחנו עוברים, שמזכיר לנו כמה אנחנו פגיעים.

סליחה?!?!?!

הספקתי להיות בפגישת עבודה בירושלים בשעה 13:00?!?!?! אני אעמיד פנים שלא קראתי את זה.

נראה לי שזה היה אוסף של ניל יאנג

שחבר שלי הכין לי פעם. ובעניין הדיסק שנתת לי ליומולת הקשבתי היום לראשונה. טרם קבעתי דעה אני צריכה לשמוע שוב. רק אספר שבסביבות השיר השלישי חן אמר שזה מזכיר את אהוד בנאי. וזאת מחמאה ענקית ממישהו שחושב שאהוד בנאי הוא אחד האמנים הטובים ביותר בארץ.

תרגעי גברת ../images/Emo9.gif

חיכיתי לתגובה הזאת
א. הייתי עם איציק כך שלא יכולתי להשאר. ב. הייתי צריכה להספיק להגיע עד 16:00 לקחת את הרכב שלי אחרי ששמו לו חלון חדש. את יודעת שאני לא אפסיד הזדמנות לראות אותך

אטיוד5

Active member
עצור, עצור, רגעע

"רק חסר טלפון נייד להגיע לאורנג' לקחת." אפשר פרוש? מי שגונבים לו את הפלא-אורנג' יכול לקבל אחר?

בעקרון כן אבל זה תלוי אם יש ביטוח

אם יש ביטוח אז נדמה לי שההשתתפות העצמית היא 99 ש"ח ומקבלים טלפון במקום זה שנגב. על המכשיר שלי לא היה ביטוח אבל אפשר לקבל מכשיר מדגם ישן ב-199 ש"ח. מכיוון שממילא המכשיר שנגנב לי היה מדגם ישן ושימש רק ברכב (אורנג' דו) אז איציק ישלם 199 ש"ח ואני רק אגיע לאורנג' לקחת.

למעלה