קיטור חמור!

מיכל..~

New member
קיטור חמור!

בעבודה יש לי ילד מה'זה מעצבן!!! הוא פשוט בעל הפרעה פסיכוטית חמורה שגורמת לי משום מה להיות תקועה עם הילד הזה בחדר פצפון כשהוא צורח בצרחות אימה בעודו זורק עליי מיני חפצים, כגון כסאות, שולחן, ספרים ושות' הילד הזה בן 6!!!! איך הוא מצליח להרים שולחן עבודה עם מחשב עליו?! בכל מקרה, באיזשהו שלב הוא פרץ את הדלת בסערה ורץ לכביש בנטיות אובדניות משהו- בעודי רודפת אחריו, גיליתי שהילד הזה אשכרה יכול להיות אלוף הארץ לריצות ארוכות - עד שתפסתי אותו כבר כל הטחול [שבכלל יש לי רק חצי ממנו!] התמלא בדם וכל הצד שלי כאב וגם הריאות שלי הפסיקו להביא לי חמצן למוח [להפסיק לעשן!!!!] עד שהצלחתי לתפוס אותי שכולי מתנשפת ונושמת בכבדות, הוא נשכב באמצע הכביש והתחיל לצרוח ככה שכל השכונה התגודדה סביבי [תאמינו שלי שהשכונות באשדוד לא תמיד סימפטיות!] הייתי צריכה להרים אותו, עכשיו הילד הזה הוא אשכרה גוש בשר קטן אך כבד מאוד! ואני גם ככה כבר מותשת מהריצת מרתון הזאת בקשיים רבים הרמתי אותו בעודו בועט בי ויורק עליי ונושך אותי. האיימה :-S אני יודעת שהם ילדים בסיכון וכל זה, אבל אני חושבת שהם כבר לא ילדים בסיכון אלא ילדים מסוכנים - ושאני- מדריכה בסיכון!!!!! סיוט!!!!!!!! בא לי לאשפז ת'ילד הזה במחלקה סגורה, ושיהרוס להם שם את כל החדרים המרודפים מצידי. הצילו.

נעמשהיא

New member
תראי...

אני לא חושבת שיש מישו שהיה מגיב אחרת לשהייה איתך בחדר סגור. לא ככה?

מיכל..~

New member
חוצפנית

יש כאלה שמשלמים את מיטב כספם.... >ולא ילדים בני 6. אני נגד פדופליה, גם אני רואה ערוץ 10!<

סליחה

חלון הוא שבר? סימנים כחולים יש לך? ועל הולדינג לא שמעת? י'קוטרית:) ד"ש חם ונשיקות לחברה שלי.

מיכל..~

New member
אסור אצלנו

הולדינג. למרות שלפעמים צריכים לעשות לי לפני שאני שוברת אותם

למעלה