קיטורים

למה לבכות?

זה כזה לא שווה את זה, ואת יודעת את זה מיכלי.. :( עזבי הן ממורמרות ומוציאות את זה עלינו אינעל העולם

Shusho

New member
תודה ליאורי

אבל קשה להפריד בין דמות שאוהבת אותי לדמות שתוקעת בי סכינים, אני לוקחת כל מילה שלה בכזו רגישות ולמרות שאני ואת יודעות מה צריך לסנן... קל להגיד ונורא, נורא קשה לעשות.

adiss90

New member
אח שלי לא מפסיק לשחק כדורסל ליד החדר שלי

אז שמתי מוסיקה ביוטיוב על פול פול ווליום. והנה, עכשיו הוא הפסיק. באתי אליו ואמרתי לו שזה מפריע רעש של כדרור כל יום ושייצא לשחק בחוץ או משהו. הוא כ"כ אטום. כ"כ טיפש. הוא באמת לא מבין את זה. ולהורים שלי אין כח להתווכח איתו כי הם יודעים כמה שהוא טיפש ועקשן. והם ממילא לא בבית אז לא מפריע להם. נמאס לי להיות אחות נחמדה ומבינה. אף אחד לא קבע שאתה אוטיסט?! תתנהג כמו בנאדם. אם לא הייתי תופסת ממנו ילד עם מגבלות הייתי מזמן מכניסה לו אגרוף וגורמת לו לכבד בני אדם אחרים. או לפחות לעשות כאילו. כי זה פשוט זוועה.

adiss90

New member
חה חה חה

אח שלי קטן ממני. הוא תת משקל. הוא חלשלוש. אני חזקה. כבר הרבצתי לו בעבר(לא רציני) וכשהוא ניסה להחזיר ממש ריחמתי עליו כי הוא באמת ניסה
היי! אתה בן! מה אתה עושה פה? O0

OverSharing

New member
אני ניגשת מחר לתיאוריה../images/Emo103.gif

ואני לגמרי לא מרגישה מוכנה. כאילו, את רוב המבחנים אני עוברת [אפילו היה אחד שסופסוף היו לי 30/30] אבל לא יודעעעעעעת! ואני יודעת שאם אני אדחה את זה אני פשוט אגרר עם זה לנצח ולא יהיה לי רישיון לעולם אוף]:

OverSharing

New member
אני יודעתתתתתתתת../images/Emo103.gif

בגלל זה אין לי מושג למה אני לחוצה מהשטות הזו!! טובטוב, אניעוברת. די.

e l u l a

New member
בהצלחה בובי!../images/Emo25.gif../images/Emo153.gif

יאללה בלי לחץ יהיה טוב!:) עם מי את נוסעת? וגם אני רוצה להתחיל ללמוד אבל אין לי כח עכשיו..:/

למעלה