קיטורים

JuSt A GiRl 94

New member
../images/Emo64.gif

ואחר-כך הם מתפלאים. אחרי שאח שלי דופק על הפסנתר בגלל שהדו לא יצא לו נכון. אחרי שבמשך יותר מחצי שעה אבא שלי מדבר על המטופלים הגוססים שלו. אחרי שאימא שלי מסרבת להאמין ליועצת. אחרי שמדברים על סמים בכיתה. אחרי שהמחנכת מנסה לדבר איתי ללא הרף. אחרי שאני נכנעת לקולות בראש. אחרי שאני עומדת להישבר ולבקש ממך עזרה. ואחר-כך, אחר-כך הם יתפלאו. לפעמים אני כן מרגישה שיש לי את הזכות להתלונן. עכשיו השאלה היא למי...

Tin Doll

New member
דיייייייייייי

יתושים מעצבניםםםם עופו ממני כבררררררר תפסיקו להדבק אליייייי!!!!!!!!!

אין דבר כזה קיטור

והבטחתי לעצמי שאני לא אכתוב כאן יותר אחרי שראיתי את הסרט "הסוד", כי זה נכון מה שאומרים שם, וזה היה ברור גם לפני אבל זה עזר לחדד זה לא כ"כ קיטור, אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם ספרות אני לא אוהבת את המקצוע הזה, אני גרועה בו לא למדתי כלום כל השנה וגם לא ממש עשיתי משהו לגשת או לא לגשת? פשוט אין לי כח לשבת וללמוד ואז לקבל נכשל [וזה די בטוח כי יהיה לי מגן ששואף ל20 במקרה הטוב]. אבל להשאיר עוד מקצוע להשלמת בגרויות שגם ככה יש לי? אוף אני ממש שונאת את זה.

Fragile rose

New member
כוסאמאמאמאמאק

כ"כ טיפוסי, שברגע שאני אשכב איתו הוא יעלם. טחח, הייתי צריכה להתרגל לחרא הזה ועוד נשברה לי ציפורן ונשברה לי הטבעת, זו שאני לא הורדתי כבר 4 שנים ומה זה ההרגל הדפוק הזה של לדמם אחרי סקס. די נו, תירו בי וזהו או משהו

Fragile rose

New member
טובנו, לא כזה נעלם

סתם חזר לצבא. שונאת את הצבא הזה בחיי

רייל

New member
הלילה הזה כל כך עצוב.

וריק. ועצוב. ואני מתגעגעת. אני כבר לא מלאה ואתה היחיד שממלא אותי, או לפחות מתיימר למלא אותי כך שאני מרגישה שלמה. אני מתפרקת, בחיי שאני מתפרקת. הימים שלי כבר לא נראים אותו הדבר, הצבעים תמיד עכורים.

the mush

New member
בית ריק בדיוק עכשיו

שיש לי כל כך הרבה עומס ואין לי אפילו יום אחד להזמין אנשים. מחר אחר הצהוריים אני אהיה בגיוס חניכים, ברביעי בבוקר אני שוב מגייסת חניכים, בחמישי יש לי מתכונת + ערב של הקבוצה ובשישישבת אני בכנרת. אני כל כך מתגעגעת לחברות מהצפון ומ-ת-ה שהן יבואו! אבל מה הטעם אם בדוגרי אני אהיה כולי בלחץ של זמנים ורוב היום אני לא אהיה בבית? ובכלל, אם אני אהיה כל הזמן הזה לבד אז אני אשתגע! אני מכירה את עצמי. אני לא יכולה להיות כל כך הרבה זמן לבד, זה מחרפן אותי. אוף.

EVE Lights

New member
הבטן הבטן הבטן הבטן ../images/Emo10.gif

כואב לי כואב לי כואב לי כואב לי
ואני בקושי זזה ואני צריכה להכין שיעורים וכרטיסיות אוווף מחזור מטומטם

EVE Lights

New member
ופתאום נזכרתי בחלום

שחלמתי אתמול בלילה וכאילו ממממממהההההה הההההההקקקקקשששששררררררר!!! מ-ה! (איכ אני כזאת גרועה למהלמהלמה) זהו שלום חזרתי לכרטיסיות שלי.

ראור, ../images/Emo42.gif

(שונאת לכתוב בקיטורים אבל שיהיה) עוד שעתיים וחצי יש לי בגרות באזרחות ובקושי למדתי כי כל הזמן אני חושבת עליו ו אני לא מבינה אותו ומה הוא רוצה ממני בכלל. כוסעמק, מילא אם הוא היה בוחר בגישה אחת - או להיות מניאק-מטומטם שגורם לי לבכות או מישהו שאומר לי את הדברים שאני רק מחכה לשמוע ממנו. אבל לא, הוא בוחר להיות שניהם, לסירוגין (ולפעמים גם בו"ז). אני לא מצליחה להבין אותו, לא מצליחה להבין.

OriginalMe

New member
been there

עיצה ממני אלייך- אל תנסי להבין אותו כי לא תצליחי, בדיוק כמו שאת לא מצליחה כרגע אם אתם קרובים אז אולי תדברי איתי על זה, תשאלי אותו למה הוא בוחר להיות מניאק מידי פעם ואם לא, אז לא יודעת >< אבל אם תשברי ת'ראש ותנסי להבין אותו זה סתם יכאב יותר ולא יניב פירות לפחות אצלי זה לא...

אני יודעת, אבל (כן, תמידי יש אבל) ../images/Emo42.gif

הבעיה היא שאני לא בטוחה שהוא מודע לזה שהוא ככה. נראה לי שמבחינתו הוא מתנהג בסדר כי עובדה שכשאני כן אומרת לו משהו לגבי ההתנהגות המוזרה שלו הוא לא מבין מאיפה נפלתי עליו. נו נו, בנים ~__~'

OriginalMe

New member
../images/Emo41.gifקיטור+שאלה../images/Emo41.gif

הייתי בים ביום שבת והיה לי ממש כייף חזרתי הבייתה ולא הרגשתי שנשרפתי, רק בגב הרגל ריבוע אדום וקטן שדי שיעשע אותי אחרי מקלחת מרעננת ראיתי שנשרפתי גם בכתפיים ובשכמות בעיקר ובקושי ישנתי בלילה כי היו לי עקצוצים כמו שיש לי תמיד כשאני נשרפת וזה נורא מעצבן אותי !!1!@1 עד כאן הקיטור, ועכשיו מתחילה השאלה |
| אתן חושבות שעד יום חמישי זה כבר לא יכאב לי? כי אני די צריכה את הכתפיים שלי בשביל להופיע, במיוחד שזה ריקוד שבו די שוחקים את הכתפיים ואני צריכה שלא יכאב לי X__X תודה לכל הקוראות, המתייחסות, ובייחוד לעונות.

ואוו בדיוק כמו שקרה לי !../images/Emo204.gif

שלום לך
אני מכירה את זה, בכיתהה ה' או ו' נשרפתי נוראאא בכתפיים הן היו אדומות, זה קרה שלושה שימים לפני הופעה, התעמלות אומנותית ! ואת בטח מתארת לעצך , וגם כולכן מתארו לעצמכן שהייתי צריכה את הכתפיים, אז לפי מה שאני זוכרת, לא אעבר לי, אבל הסתדרתי, עשיתי את ההופעה כמו נכה, אבל דווא לא ממש כאב.. מקווה בשבילך שיעבור מה שנראלי שרק יפחית ת'כאבים אבל לא יעבור לגמריי! אני שמתי את המשחה שהעבירה לי תמיד את הכאבים והאדמומיות, משחה שקוראים לה- סילברול-קרם כמובןן !$#@! חשוב לציין שלי זה תמיד עזר, אני לא יודעת אם לך זה יעזור, אני רק אמרתי שזו המשחה שאני השתמשתי בה
אולי לך זה לא יעזור... שיהיה בהצלחה בהופעה !

OriginalMe

New member
תבורכי

תראי התעמלות אומנותית זה לא בדיוק כמו הריקוד 'אחד מי יודע' של בת שבע X_X זה ריקוד די התאבדותי עם המון שחיקה של הכתפיים כנגד הכיסא אז בעקרון יש לי שלושה ימים אני מאוד מאוד מאוד מקווה שיעבור עד אז אני אמשיך למרוח אלוורה וכזה בכל מקרה תודה על ההתייחסות ועל הבהצלחה D:

Shusho

New member
אמרתי לה שאני עם מיגרנה

ומקיאה ולא מסוגלת לזוז ואני לא באה איתה לסופר היום אז היא צעקה עלי שאין אוכל בבית וכן יש אוכל, היא פשוט לא רוצה להכין אוכל אז אין אוכל! פשוט בימים האחרונים עשיתי שביתה והפסקתי להכין לה אוכל אז היא בוכה שאין לה מה לאכול ואז היא הגיעה לקטע של לרדת עלי "טוב תאכלי פחמימות כל היום ותיראי כמו פחמימה!" ואז ניתקתי לה והתחלתי לבכות.

למעלה