קיטורים

shiruri

New member
ה-משקל שלי.

נמאס לי, אני 56-57 כל השנה, כל הזמן יורדת ואז עולה, יורדת ואז עולה. לפני כמה שעות מדדתי את הבגד ים-לא רק שהחזה שלי גדל והחזייה עומדת להתפוצץ, גם אני נראית נורא עם מכנסון שחור, מה יהיה איתי?.

נייזק

New member
זה בכלל

לא הרבה. חוץ מזה, אם זה מנחם, באוקטובר קניתי שני בגדי ים, החזייה של שניהם קטנה עלי כבר.

shiruri

New member
אני קניתי

בחופש הגדול שעבר, לכי תסבירי להורים שגדל לך החזה וצריך לקנות חדש.

adiss90

New member
../images/Emo18.gif טריגררר !!!

ותהני מזה שגדל לך החזה בובע ;)

K a y a 1989

New member
הלוואי

והחזיה של הבגד שלי היתה קטנה. זתכלי על זה ככה לא היית רוצה ציצי כמו של ילדה בכיתה ה' :].

shiruri

New member
אני בטוחה

שגם לך יגדל החזה, שלי לא גדל מאז כיתה ו' ופתאום השנה בא לו (אני בכיתה ט').

EVE Lights

New member
הכל. פשוט. רע.

ואחרי שמאכילים אותי בסרטים רעים בכפית היישר לתוך הפה, אני זאת שנשארת להתמודד איתם אחר כך לבד. לבד. והקקטוס שלי בשלבי דעיכה סופיים. וכן, אני יודעת שזה מפגר. אבל שמתי לב לזה עכשיו ופשוט התחלתי לבכות. ואני לא רוצה לחשוב שזו מטאפורה ליחסים שלי ושל אביב. אוף. בא לי לזחול מתחת לבלטות ולא לצאת משם.

NoFaRi1

New member
../images/Emo24.gifבאמת מקווה שהדברים יסתדרו

זו תקופה כמו כל תקופה, והיא תעבור :]

אורניתי..

למה? מה קרה?

e l u l a

New member
עוד לא התחלתי ללמוד לתנ"ך.../images/Emo153.gif

שיט:/ טוב נו נתחיל עכשיו..:/

רייל

New member
לא עשיתי היום את המועד ב' בהיסטוריה

אז אני נשארת עם 60. המצב המחורבן שלי לאחרונה פשוט מדכא אותי, אני מקווה שהיא תתן לי לעשות אותו אחרי המגן או משהו. אוף, מתסכל.

Miss Tika

New member
פשוט

ברחתי מהבית של אמא שלי אני יודעת שזה נשמע הכי טינאייג'רי ומטומטם ביקום אבל באמת שאני לא יכולה עם האישה הזאת יותר ואני לא ממש מתכוונת לחזור לשם כל עוד יש לי את הדירה של אחותי אני חושבת שקודם היתה לי התמוטטות עצבים אמיתית עכשיו אני פשוט אפאטית אני מנסה לשחזר בראש את הריב המטורף שלנו ואני אפילו לא מצליחה אני חושבת שאני משוגעת או משהו כזה

RainbowL

New member
יש לי 2 חברות הכי יפות בעולם

אחת מודעת לזה, קצת יותר מדי. השנייה חושבת שהיא כונפה, ואף אחד בחיים לא ירצה אותה. ואוף זה כזה שטויות ובא לי לשבור עליה משהו כשהיא אומרת את זה. אתמול כשהיינו בטעם העיר במסיבה של גלגל"צ פשוט השתגענו שם ונכנסנו לכל הבנים למעגלים ורקדנו בפנים והיינו הכי משוגעות בעולם,כולם הסתכלו רק עליה, ועל איך שהיא רוקדת [פשוט מדהים] ועל החיוך שלה, והסתכלתי מהצד והיא פשוט הייתה הכוכבת, וכל כך שמחתי בשבילה. ואז בדרך הביתה היא אמרה לי שהיא תמיד מתבאסת במקומות האלה כי כל הזוגות מתנשקים לה מול הפרצוף ושאותה אף אחד לא רוצה.. וכאילו.. מה את משוגעת? זה פשוט עצוב [ט?] אותי באמת אף אחד לא ירצה, אני כזאת שמנה איף. ומה שהכי עצוב זה שאני לא מצליחה לשלוט בעצמי, כאילו אני גדולה כבר די.

למעלה