קיטורים

moruush

New member
ועוד פעם../images/Emo100.gif

אנחנו רבים. אבל הפעם אני זו שתוקפת [נראה לי]. נמאס לי שהוא תמיד חושב איפה רק הוא בסדר איפה הוא צודק איפה אני אשמה וכמובן, איפה אני לא בסדר ומה עם כל הפעמים שגרמת לי לבכות? או שאתה יצאת לא בסדר ולא צודק? אתה בחיים לא תנסה לחשוב שאתה חלילה יוצא לא בסדר. למה שהוא לא ינסה לפעמים להבין מה אני מרגישה? שגם אני סובלת? הואו עוד מעז לבקש ממני לנסות להבין אותו "הדבר האחרון שאני רוצה זה לגרום לך לבכות או שתרגישי שלא איכפת לי מהרגשות שלך" אז למה אתה עושה את זה?
נראה לי שקצת זיעזתי אותו לפני כמה דקות. וכואב לי הראש.

The Bitter End

New member
סעמק.

3 מבחנים. 2 פרחות מעצבנות[משתי סיבות שונות] שאני מוכנה לפרק אם הן רק יעברו לידי. והפקה אחת מטומטמת להחריד. יופי. תזרקו אותי מהתפקיד הראשי, למה לא! אמאשלכם. אמא של כווווווולכם.

../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

את יודעת שאת פי אלף על העמה. ואין מה לעשות,זה או להתעצבן ולקחת ללב או לקחת את זה בטוב ולצחוק על זה שהיא משחקת כמו נעל.[מניסיון]

יעלי../images/Emo23.gif

כבר אמרתי לך, זה הפסד שלהם. היא סתם אהבלה, ואת הרבה יותר טובה ממנה, בספק אם אני צריכה לומר לך את זה בכלל. אני אוהבת אותך!

little shorty

New member
כולן בוכות פה על

מגנים של 80 ומעלה. סעמק יש לי 60 בכל המקצועות וזה הכי מבאס בעולם. ואני צריכה כסף ואני לא רוצה שיגיע שבוע הבא בחיים. אבל בחיים.

little shorty

New member
והצבא הזה גם כן!

כאילו מה הקטע שלהם? רוצים לגייס אותי לפני גיל 18. אוקיי סבבה. אתם רוצים אבל אני צריכה להביא את 2 ההורים שלי ומה לא מובן פה שזה בלתי אפשרי? כאילו מה אתם דפוקים. אז פתאום הוא אומר לי טוב אם זה בלתי אפשרי אז נגייס אותך לקורס של ינואר נווווווווווווו אז לא יכולתם לעשות את זה מהתחלה? אמאלה מה נסגר. ודווקא היה נחמד לי להתגיס לפני 18 אז כאילו מה לא מספיק לכם רק אישור של אמא? מה הקטע? עלק ללכת לעורך דין להביא הצהרה מבית משפט ועניינים. וואי עוד לא הגעתי לשם ואני כבר שונאת את הצבא.

s h a r o n 7

New member
כואבת לי הבטטטטן../images/Emo126.gif

ואני מקווה שאני לא יקבל גם באילת יואואואווווווו ואני חייבת חזיות ובגד ים ואין לי כסף ולא רוצה לבקש מאמא אוחח

AnGeL DoLlY

New member
נמאס לי מהחזה הזה

הוא פשוט ג=ד=ו=ל נראה לי אני עושה בחופש ניתוח להקטנה

In Dreams

New member
הייתי נותנת הרבה../images/Emo29.gif

כדי שיהיה לי חזה גדול, אפילו ממוצע (ואני בטוחה שהחזה שלך לא גדול ע-ד כדי כך...)

AnGeL DoLlY

New member
לאיודעת כבר /:

הוא לא ע--ד כדי כך גדול, אבל הוא בהחלט יותר מהממוצע, בואי נגיד. החזייה האחרונה שקניתי הייתה 80C ומאז אני בטוחה שעליתי לD. וחוצמזה נמאס לי לקנות חולצות M -L רק בגלל הגודל הזה. נמאס לי שכמעט רוב הארון שלי מורכב מחולצות מחשוף. נכון, זה סקסי ויפה, אבל בא לי חולצות גם קצת סגורות למעלה נגיד כמו הטישרטרס של ג'אנק פוד, שלא מחמיאות בעליל לבעלות חזה גדול. נמאס לי שיש אנשים מסויימים שמכירים אותי כ"זאת עם הציצים מלהקת שיר" P: ונמאאאאס לדבר עם בנים כשאחרי שניה שהם מסתכלים לך בעיניים העיניים שלהם יורדות קצת למטה ואני מרגישה כאילו חצי מהשיחה בוהים לי בחזה. נראה אם אני ארד במידה עד הקיץ. אם לא, אני אעשה ניתוח. בטוחה שאחרכך אני אהיה מרוצה.

Shusho

New member
אוקיי, C-D זה לא כזה הרבה.

א. מה הבעיה לקנות M-L?... זה מידות של בני אדם את יודעת ב. במידה כזו עדיף ללבוש מינימייזר ולא לחתוך לעצמך את הציצי. יש מליון פתרונות לפני זה.. וכן, המשקל משחק תפקיד גדול בקאפ של החזה. אין לי מושג כמה את שוקלת, אבל אני יודעת שכשאני ארד במשקל החזה שלי יתכווץ ל.. כלום. ואני כרגע D.

AnGeL DoLlY

New member
תשמעי

המידות בחולצות לאחרונה הן יותר לכיוון של לארג', ולא בגלל שאני מלאה או שמנה. החזה פשוט קצת לא פרופורציונלי להבדיל מהגוף וזה מתחיל להרגיש לי לא נוח. אני שוקלת 64. [על 1.70 וקצת]. מסכימה עם זה שאם אני ארד 5 קילו הוא יתכווץ, בגלל זה ה'ההצהרה' שלי קודם על הקטנת חזה לא הייתה חד משמעית. אמרתי שיכול להיות שאני אנסה, אם דברים אחרים כמו דיאטה לא ישביעו את רצוני. נראה בהמשך

OverSharing

New member
מה משנה המידה אם את נראית טוב?../images/Emo103.gif

כאילו, אפחד לא יגיד שאת לא כוסית רק בגלל שאת לובשת לארג'. [וגם למי שמישהו ידע בכלל?] אם את לא מרגישה בנוח זה משהו אחר אבל זה טיפשי לרצות חזה קטן רק בגלל מידה בחולצה. [וזה לא שזה דורש ממש איזה XXL שזה מעט מוגזם רק בגלל חזה:<]

AnGeL DoLlY

New member
תודה שוח[:

בננות, בכל מקרה, זה ממש לא בטוח. אמא סתם באה ביציאה וקצת התלהבתי מזה.. אני דיי בטוחה שאני ארד מידה במהלך הדיאטה ויהיה פסדר בלי ניתוח. תודה למי שהגיבה,אניוואי

coolit

New member
תעשי, תעשי דיאטה..

כשאני הייתי בתקופה שאכלתי ממש מעט, מסתבר שרזיתי למרות שלא הרגשתי שהבטן שלי נראית רזה יותר, אבל פשוט המידת חזיה שלי ירדה ולא עלתה יותר [אני אחכה להריונות
]

In Dreams

New member
הלוואי עליי!../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אז טישרטס על סף החונקות לא, אבל חולצות סירה ועוד אלף דברים כן? S,M,L, הכל מספרים ואף אחד לא צריך לדעת אותם. זה לא משנה בכלל! אחותי עשתה ניתוח הקטנה (מ-F לC שממלא), אל תשכחי שזה ניתוח מסוכן לכל דבר, החלמה ארוכה יחסית וצלקות וזה באמת סיבוך שאם זה לא חובה אז לטעמי עדיף לוותר עליו בהצלחה בכל מקרה

ליזיגי

New member
היום אני בדיוק חשבתי על שלי

ושאני רוצה יותר גדול ! כן הוא לא הכי גדול שיש, ובד"כ לא ממש אכפת לי שהוא ככה , אבל פתאום מתחשק לי חזה גדול ויפההה! אז תהני ממנו חח =]] יווואו ואני כלכך שונאת את חבר שלי אמא שלי. פשוט אדיוט !

למעלה