קיטורים

Ne§t£A Gi®L

New member
מותק,

הייתה לי חברה שעשתה, בחורה שבאמת הייתה צריכה את זה, גם לא איזו מישהי עדינה ושברירית-בחורה שבאמת עמידה לכאב אמרה שזה כאבי תופת ואל תשכחי שזה משאיר צלקות. וD זה לא כזה הרבה בכלל...זה בסדר גמור מותק.

GoOni

New member
אני ממש מבינה אותך- מהצד השני אבל.

יש לי ציצים קטנים ברמה של אותה מידת חזייה מכיתה ח'. (ושל "וואו איזה כייף לך, את לא צריכה ללכת בכלל עם חזיות!") אבל מה.. זה גוף. ולכל אחת יש אחד אחר. וזה כזה אבסורדי שכל אחת רוצה בדיוק את מה שאין לה... ניתוח ודברים כאלה זה נראה לי קצת מוקדם מידי לעשות כשאת עוד בגיל ההתבגרות, ולכי תדעי איך הגוף שלך יראה עוד שנתיים-שלוש, ויכול להיות שזה יהיה סופר-פרופורציונלי. חוץ מזה, ראיתי תמונות שלך, ואין לך שום בעיה עם פרופורציות ויש לך אחלה ציצים. אז שקט:]

tamarosh

New member
איי איי...אני כ"כ מבינה לליבך יקירה

זה אכן מטרד אבל יותר משזה מטרד - זה שווה הרבה יותר. תתארי לך היינו שטוחות?! לפחות יש לנו מה למלא, אנחנו הולכות עם ביקיני בגאווה [עזבי את שאר הגוף], יש לנו אחלה מחשוף. בסדר, אז אי אפשר ללכת עם חזיית ספורט/סטרפלס/בלי חזייה. מתגברים

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo45.gif

כשאני הולכת עם בגד ים זה כזה "מוראל, למה את מפנה לי ת'גב?!" הרבה יותר כיף ציצי. חוצמזה שתקי, לי יעלה 17,000 שקל להגיע לפאקינג C. מה את בוכה :<<

adiss90

New member
כמה חומררר יש לבגרות בתנך!!!

ואני בסך הכל רציתי לעבור על ויניצקי עוד פעם אחת תמימה. [[כי למגן כבר עברתי עליו!!]] (חלוקת הזמנים- היום אגמור מלכים ונביאים. מחר על הבוקר אני סוגרת חורבן גלות וגאולה. אני גם אדחוף מחר את עלילות הראשית ואז בשבת נעשה חק וחברה ומוסר. אני עומדת בקצב, אם כי אי אפשר לזוז מהבית שלושה ימים עכשיו!!) הבגרות ב-11 אמרתן. ב-10 ורבע אני מחוץ לבית. מ-9 ורבע מתכוננים פיזית ומנטלית. אם אני אכן אצליח לישון בלילה, אני צריכה לקום בזמן ללמוד כלמיני תאריכים ושנים. בהצלחה. שלא ייסרו אותנו בעקרבים. *איימן*

TiKi PooH

New member
תגידי, מתי החזירו מתכונות?

אני די רוצה את המתכונת שלי *לפניי* הבגרות.. לא הייתי בבית ספר הרבה זמן ( .. חוץ מהגיחה ההיא למתמטיקה). אבל מה זה למה את לומדת כל כך הרבה... מלחיץ אותי. למתכונת חרשתי כמו זונה, וסיכמתי הכל ( או כמעט-כמעט הכל)- ועכשיו בעצם קורה מה שקרה לי לפניי הבגרות במתמטיקה. פשוט לא מסוגלת ללכת להסתכל על החומר הזה שוב. נמאסססס לי. אני אקרא את הסיכומים שלי ושלום על ישראל. ( אוף)

adiss90

New member
בואי אסביר לך משהו מאד עקרוני: :))

יש לי זיכרון מאד מאד מאד מאד בוגדני. נכון שתנך זה יותר בקטע של להבין, אבל יש גם דברים שצריכים לזכר. חוצמזה שאני הילדה הכי לחוצה בעולם P: סעי לבצפר בזמנך הפנוי, גשי ללוח ליד חדרה של רכזת שכבתנו והביטי בדף התלוי ובו ציוני ההגשה לפי מספר תעודת זהות. בהצלחההה!

TiKi PooH

New member
אבל אני בטיזינעמו!

אני משמרטפת שוב את העוללים על ארבע, משמע אני שורצת בכוכב יאיר בלי יכולת מילוט אמיתית. (..אני יכולה לנסוע הלוך חזור בטרמפים-רכבת-ואוטובוס, אבל אתמול עמדתי שעה וחצי בטרמפיאדה באמצע יום חם, וממש לא בא לי להעמיד את עצמי במבחן דה ז' וו שכזה) אבל אני מתחילה להתרגל לקונספט, לא ידעתי על כמה מגישים אותי גם לאנגלית ומתמטיקה עד אחריי הבגרות

adiss90

New member
תראי מה אני עושה בשבילך.

אם מהר מהר תשלחי לי מסר עם מס' הזהות שלך אני אוכל להתקשר לאחת מתלמידות י"א 1 ולבקש ממנה שתבדוק בלוח.

In Dreams

New member
רק אני לא מצליחה ללמוד!?../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

אוף זה משעמם כלכך ונשאר רק עוד יום אחד!!!!!! לא למדתי כלום|: איזה כיף לך שאת יכולה לעבוד לפי לו"ז *סורי על הפריקת לחץ*

adiss90

New member
חח לפי לוז עלק. הקשיבי לזה-

כל היום כאב לי הראש. אז לחורבן,גלות אני כבר לא אלמד, גם עלילות הראשית נשארו לי 10 עמודים. ואם כאבי הראש יתקפו גם מחר אני יכולה לשכח מחק וחברה. אבל נווו יהיה טוב[עם ציון הגשה כזה, איך דודה שלי אמרה: "את יכולה גם לקבל 4!!"] בעע ובתדודה שלי האמהה השתעלה לי על כל המצעים והם פאקינג חדשים ועכשיו אני בדוק יהיה חולה, בעע. ((לא רוצה להיות חולה בבגרות))

ThE uVa

New member
אני חושבת../images/Emo60.gif

שאני עומדת להשתגע. באמת כזה. ומחרתיים יומולדת ואפילו לא נראה לי שזה הbirthday blues. לא יודעת כבר. ואני לא יודעת למה, אבל כשקראתי את זה שוב, זה גרם לי לבכי עצבני נורא. [מה שאני שונאת בבכי זה שלפעמים הוא בא בלי הזמנה.] מחר חודש. לא רוצה לחשוב על זה אפילו. אני לא יכולה להזיז את הצוואר. לא יודעת למה. פתאום התחיל לכאוב לי רצח ואני רואה כוכבים מזה. אני פשוט כלכך מתוסכלת לאחרונה.

ThE uVa

New member
כפי שאמרתי במסר,../images/Emo60.gif

לא היה עדיין. אבל תודה. שוב.

אופ

זה יושב לי בבטן ולא עוזב, ואני מתה כבר להפטר מזה... לא מתאים לי לדעת שאני מתה כבר לסיים את הקשר הזה והוא אפילו לא עונה. בלעט. נמאס לי למשוך את זה, אני רוצה כבר להיות משוחררת ולסגור ת'פינה הזאת.

JuSt A GiRl 94

New member
טוב אז כנראה שלי כן.

די הרסתי לו המון המון. והוא לא רשע אליי, הוא פשוט מתעלם ממני ממש לא באלגנטיות ורושם עליי דברים נוראיים באווי והכל...וזה נורא מבאס. אגב- תודה על התשומת לב...

למעלה