קיטורים

רונילה ../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

אני מציעה שפשוט תבואי ותעשי לה שיחת עידוד כזו,היא גם תעריך אותך יותר ותהיה הרבה יותר שמחה. ואת, שלא תעזי להגיד את זה! את יפהפייה,גם אם את במימדים של רזונת וגם אם את במימדים של דובה ענקית[ואת לא!!!11]. אז תסתמי

RainbowL

New member
תודה ענבלי|חיבוקחזרה|

אבל זה בא לי בבום, היא הבנאדם עם הכי הרבה בטחון. והיא החברה הכי טובה שלי, ברור שאני אעשה הכל כדי לעודד אותה וגם כי היא הבן אדם הכי מדהים בעולם הזה. ותודה, אבל לא הרבה אומרים.. זה מה שנותן את ההרגשה. ו-5 קילו פחות הייתי נראית ומרגישה יותר טוב.. [לפחות 5 קילו]

וואי הם מחרפנים אותי

כל פעם שאני חוזרת הביתה אני מגלה שעוד משהו נעלם מברשות של האיפור מברשות שיער נעליים שעווה ופתאום אני מגלה שכל אחד מהדברים תפס פינת קבע במקום אחר בבית(מקלחת, החדר של אחותי וכו') מה קשה לא לנגוע מה מה מה לא זכור לי שעזבתי את הבית קרציות

Mooa-Numi

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מצאתי תמונה של השיער היפה שלי משנה שעברה.. הוא היה כלכך יפה, וכלכך ארוך!! אלוהים, מי זוכר בכלל. זה היה אחד המאפייני זהנות שלי. שיער ארוך. והוא נגזר באכזריות באוגוסט האחרון, וגדל כלכך לאט.. זה סתם עצוב.. (תסלחו על המבט הרצחני..)

Mooa-Numi

New member
ומי שתוהה איך שהוא היום

(וכן, ערכתי בכוונה כדי לטשטש)

coolit

New member
גם אני אוהבת את זה יותר ככה

שיער ארוך זה מגעיל ומשעמם, תפסיקו כבר לחשוב שזה יפה!!!

Olly New York

New member
זה הולך להיות ארוך.

1.הגרון שלי שורף ברמות מטורפות ומחר מוזיקה , אז אני אמורה לשיר. אני יכולה להגיד שאני לא יכולה לשיר אבל הבעיה היא ששבוע הבא יש לי טיול שיוצא על מוזיקה , וזו החזרה האחרונה לפני ההופעה.אזהמ...בע. 2.כאבי בטן 3.אני מרגישה כמו עלה ספוג במים מרוב עייפות (עכשיו תנסו לדמיין דבר כזה הולך. ככה אני הולכת , בערך.) 4.שתי עבודות להגשה ובוחן במתמטיקה שאין לי מושג מתי הוא. וסתם נאחס בכללי.

coolit

New member
לעזאזל

אני לא זוכרת מתי היתה פעם אחרונה שבכיתי כבר שכחתי איזה הרגשה גרועה זאת [אני כל הזמן כותבת קללות ומוחקת] זה שונה לגמרי לבכות ולאהוב את זה, לאהוב להיות עצוב, ולבכות אחרי שכבר עברת תשלב הזה בחיים והגעת למקום שאתה בוגר ומנסה להתקדם והבכי סתם הורס לך הכל. אווווווווווווווווווווווף

©big smile©

New member
למה אני לא ישנה לעזאזל :\

אין לי כח, אני רוצה להתלונן ואני שותקת. באמת שהכל בסדר, מצויין אפילו, אבל אין לי את הכוחות להתחיל מחדש. אני סתם משכנעת את עצמי כל הזמן. בסדר, ללמוד למוזיקה זה כלום, אבל אח"כ לאזרחות ועוד עם כל הלחץ של המסיבת סיום. אני לא יודעת אם אני בנויה לזה כרגע, אחרי כ"כ הרבה חופש, שמשום מה ממש לא עזר לי להאזר בכוחות מחודשים. אין לי ברירה, ואני חייבת את זה לעצמי. ואני אעשה את זה!! אע. ממש בא לי למות פתאום, למרות שהכל טוב. אני כזאת טיפשה לפעמים. לישון ומחר יום חדש, נכון?

EVE Lights

New member
אני שונאת אותך.

באמת. יש רגעים שאני פשוט שונאת אותך ואם היית לידי באותה שנייה היית חוטף מכות וגם שנאה זה סוג של רגש אם רק הייתי יכולה באמת להיות אדישה לחלוטין כלפייך זה היה הרבה יותר טוב.

NoFaRi1

New member
מתישהו הייתי צריכה להכיר במציאות.. :/

ויש לי יותר מידי מבחנים ולחץ מטורף שיעבור כבר ]:

למעלה