קיטורים

../images/Emo203.gif מתכונת בהיסטוריה יום רביעי..

אני צריכה להוסיף מילים?

svety

New member
PMS זה כ"כ נורא ;[../images/Emo190.gif

לא יודעת מה עבר עליי הסופ"ש, בד"כ אני יותר ידידותית למשתמש לפני המחזור. מסכן הבחור, כמה כאפות הוא אכל ממני. הייתי כ"כ מעצבנת ;[

Jiglly

New member
wow

kol kach shamanti ve ani lo yechola laasot im ze klum ze pashut mechoar ba li lamut

Small talk

New member
הלוואי שמרפי נשרף בגהינום

איך בפעם היחידה שלא בדקתי באתר בית ספר בקשר לשינויים, מופיעה הודעה שבעיקרון אומרת שאין לי מה לעשות בבית ספר. אז באתי לבית ספר בעיינים שבקושי הצליחו להיפתח כדי לגלות שיש יום מרוכז במתמטיקה אבל המורה שלי למתמטיקה לא באה ואין לי מה לעשות בבית ספר (וחברים שלי גם לא באו). מזל שאמא הייתה צריכה לנסוע לראשל"צ ויכלה לאסוף אותי מבית ספר.

OriginalMe

New member
בנים זה חרא

איזה זבל סנוב מתנשא נאד נפוח מטומטם אומו עומו מנמנמניאק שלובש ורוד!111#$@

Tin Doll

New member
בנות

קודם ישבתי וכתבתי משהו מכל הלב, איזה עמוד וחצי, פשוט פרקתי הכל אני לא יודעת אם לתת לו את זה.. כי כתבתי בלי מעצורים, בלי לחשוב על מה הוא יגיד או משהו, כתבתי בשבילי אל תשאלו שאלות פליז לא רוצה להכנס לזה

EVE Lights

New member
נראה לי שכדאי לתת לו

אלא אם כן כתבת שם מ-מ-ש דברים שאסור שהוא יידע אבל בכללי אם פרקת זה טוב ועדיף שהוא יידע מזה גם

MC SammY

New member
תקראי את זה שוב

תתעכבי על כל משפט, אולי אפילו כמה פעמים..ואז תחליטי.

KarenTheGoddess

New member
תלוי

אם את מרגישה שחרור רציני, אז אל תביאי אם את לא מרגישה הקלה, חכי כמה ימים תקראי שוב ואז תחליטי

KarenTheGoddess

New member
אגב, גם לי היה מקרה כזה

בסופו של דבר לא הבאתי את המכתב אלא טיפטפתי את הנושאים בשיחות.

coolit

New member
אני אומרת שלא..

כתבתי מלא מכתבים לאקס אבל בסופו של דבר אם יש לך משהו להגיד- עדיף שתגידי פנים אל פנים את רוב המכתבים שלא נתתי לו אמרתי אח"כ בעל פה, ומה שלא יצא לי להגיד כי השיחה הובילה למקום אחר- כנראה שזה לטובה..

אני כזאת כשלון

ראבק לא עברתי את המיונים ואיכ איך אפשר שלא לעבור אותם בכלל? אני כ"כ סתומה ואני בטוחה שזה בגלל החלק של הראיון למה לא סתמתי את הפה למה? עבר דפוק. ויופי כל"צ [וכן אני יודעת שזה לא סוף העולם ושאפשר לקבל תפקידים טובים גם דרך כל"צ] אבל אוף גם הקדימו לי את הגיוס וגם לא לדעת עכשיו לאן אני הולכת במשך חודשיים זה לא תענוג גדול אמאלה ואיכס זה הכי משפיע עליי עכשיו וזה רע

nettus

New member
זה רק צבא

זה בסך הכל שנתיים, זה לא יהיה לכל החיים שלך, אלה עם כן תחתמי קבע, אפשר לבהגיע לתפקידים טובים גם דרך כל"צ. ועם לא טוב לך איפה שאת נמצאת תמיד אפשר לעבור, עם הרבה רעש אבל אפשר, מניסיון

KarenTheGoddess

New member
אוי, אני מקווה שיהיה בסדר

אני כמעט במצב שלך, רק שאני אדע אם עברתי את התחקיר רק חודש לפני הגיוס בנתיים אני לא יודעת לאן אני הולכת אבל תקשיבי, אני יודעת כמה חרא זה מרגיש כרגע אבל ת'כלס? אפשר להגיע לתפקידים טובים דרך כלל צה"לי נקווה שיהיה בסדר

למעלה