קיטורים...

The Charmd One

New member
שש לא מתחרטים!!../images/Emo79.gif

אני בטוחה שהיא יפה והיא נהדרת וגם אם היא לא מה שבדיוקבדיוק היה לך בראש אז לאנורא, תזכרי שיש גם את כל השטיות והאקססוריז מסביב ובסופו של דבר את תראי נפלא וחוץ מזה די זה כולה ערב אחד הכי חשוב מה תרגישי ומה יהיה. ויהיה טוב[: [חח פאק מדברת אני,קניתי אתמול חולצה מסוימת, רבע שעה אחרי שקניתי חזרתי לחנות והחלפתי לצבע אחר. היום באתי שוב והחלפתי חזרה. עכשיו אני שוב לא מרוצה. כל המוכרות צחקו עליי. החלטיות זה כזה דבר נחוץ לפעמים.
]

PennyLaneM

New member
חח לחלוטין

אני הילדה הכי לא החלטית בעולם. לקח לי שבוע וחצי להחליט מה אני עושה ביום הולדת,והייתה לי רק אפשרות אחת! חח. היא בסדר כזה נו וכן,חשבתי כבר על אקססוריז! אמא שלי באטרף. ואני בתהליך שיכנוע שהיא תקנה לי מגף מסוים,שעולה המון. מה,הוא בא טוב עם השמלה! אני מתה על שמלת מיני עם מגף בומביסטי! אין על זה. היא רצתה לקנות לי סנדל ;[ איכס נו

Mashina Girl

New member
מה קנית מה קנית מה קניתת../images/Emo28.gif

תתראיי לייי..!! את לא יודעת מה קרה לי. פתאום שכנה שלי באה עם שמלה ממש יפה ומביאה לי למדוד. ועכשיו.. מה אני אבחר!!

PennyLaneM

New member
מה קניתי מה קניתי

[אהה כמה פעמים לתאר!] אין לי תמונה! המצלמה לא ממש חברה טובה שלי כרגע אז מחר אני אלך לחברה שתצלם אבל בעיקרון היא מיני שחורה,2 שכבות שכבת בד ליקרה כזאת אטומה ושכבה מעל שזה בד שקוף כזה צמודה בחלק העליון ובחלק התחתון [החצאית כאילו] היא כזה מתנפחת? אנערף? אוף נו תמונה בקרוב חח נו איזו שמלה היא הביאה לך. יפה יותר? מה? תתארי

Xx Pinki xX

New member
התוכן סעמק.

אולי תוסיפי לה איזה סיכה ענקית של ורוד? אני עשיתי את זה פעם ביום הולדת של חברה, לבשתי גינס וחולצה כזאת קולר מאוד פשוטה ומשוחררת אז לפני שהגעתי אלייה קפצתי לחנות פרחים וקניתי סיכה כזאת עם ורוד ספק לבן ספק ורוד ^__^ זה מזה חמוד. חוץ מזה,תמיד אפשר ללבוש סתם שמלה פשוטה אבל להוסיף שרשרת שווה וענקית שתמשוך מספיק צומת לב ^^

PennyLaneM

New member
יום שישי ה4 שאני אשב בבית

איזה עלוב זה!! הכל בגלל שאני צריכה קודם להתחשב באחי,ולשאול אותו אם הוא צריך את האוטו. נו דיי,זה זין להתקע בבית ביום שישי! אווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףף

למעלה