קיטורים

GoOni

New member
את יכולה לחכות עוד חודש בערך.

אני צובעת כל שלושה חודשים. (שזה כבר היסטרי), עדיף כל חודשיים אם הצבע ממש שונה מהצבע הרגיל שלך.

עדיב4

New member
סתם דברים רעים

וכמו תמיד אני בטוחה שאנשים שונאים אותי
מבולבלת מאוד
בעיקר צריכה שמישהו יבוא ויגיד לי שאני נורמלית ושלא השתגעתי או משהו

mkarin

New member
אני רוצה את זה.

לשבת עם חברה במשך 3 וחצי שעות ולשמוע על זה, מה היה ואיך היה, גורם לי פאקינג לרצות את זה.

Fragile rose

New member
אל. באמאשלך אל ../images/Emo6.gif

כשזה יבוא זה יבוא ואז תתני לעצמך כאפות

mkarin

New member
כן, אני יודעת

ועדיין, לשמוע את זה זה מתסכל וכאילו - מה, כמה גרועה אני יכולה להיות ><

כוסעמק.

הרגשתי כלכך טוב עם הלהקה הזאת. ולמה עכשיו פתאום ההומו הזה ואמא היו צריכים להתערב??? אין לי כוח לזה. לא הייתי צריכה את זה. עד שכבר הצלחתי להשתחרר ולהיות אני על במה. אתה בא ומוריד לי את הביטחון העצמי וגורם לכולם לצחוק? אני שונאת אותך. ואני לא רוצה שום קשר אלייך. ואני לא רוצה שתבוא לחזרות שלנו. אני רוצה שתעוף ממני. ואני לא רוצה בעצמי לבוא לחזרות שלנו. כי במקום להגיד משהו עמדתם שם וצחקתם. אז תודה. יודעים מה? אני ממש שוקלת לדפוק אתכן עכשיו. למרות שזה היום של ההופעה. ואמא? תתמודדי עם זה!!!!!!! אני רוצה לעוף מפה לכמה ימים.

Mrs big

New member
ועכשיו הוא גם לא חוזר אליי

אני מרגישה הכי מפגרת בעולם. פפפפפפפפפ ידעתי שאסור לי להתקשר ביום של מצב רוח טוב.

Mrs big

New member
לפעמים את לא קולטת

"אמרתי לך קודם את כל הדברים הלא נכונים. לא מבחינת שקר, פשוט דברים שהייתי יכולה לא להגיד. אתה יודע, כדי להישאר מסתורית, שאולי תחבב אותי. אני תמיד אומרת לך את הדברים הלא נכונים. אתה איכשהו גורם לי לעשות את זה, בדרכים הלא מכוונות שלך. אתה כזה בן אדם טוב וכזה אכזרי בו זמנית. בקיצור, אני מצטערת שדיברתי כל כך הרבה קודם. כמו תמיד. בכלל מה שרציתי להגיד לך זה שאני קוראת עכשיו משהו של ניק הורנבי. כן, אני יודעת שהמלצת לי עליו בערך כשהיית בגילי, אבל... אה, וזה שיש לך חברה, זה לא אומר שאתה לא צריך לקיים הבטחות, אני עדיין מצפה שתקפוץ לכאן לצהריים ושתעשה לי סיבוב באוטו. אתה היחיד שאני יכולה לדבר איתו ככה וזה כל כך כואב לפעמים שאתה לא מעריך את זה באותה מידה. אז, נתראה? תדבר איתי?..." אני לא מאמינה שעשיתי את זה לעצמי וחזרתי לעבר כשההווה היה טוב כל כך... (אה, ומה שבציטוט, אם מישהי קוראת את ההודעה הזאת, זה לא משהו שאמרתי. זה דברים שאני חייבת להגיד ומחזיקה את עצמי לא להתקשר)

מי זה עם החברה? ;[

ואני לא אומרת שכדאי לך להגיד את כל זה, אבל... תהיי ישירה. אל תסתירי דברים, לפחות לא את חלקם. זה סתם מכביד.

Miss Tika

New member
המפ.

חזרתי הביתה (ע"ע אופטימיות), היתה לי דרך מזעזעתתתת מהבסיס שהתארכה על גבי 6 וחצי שעות וכללה שעההההה שלמה לחכות לאוטובוס מנתב"ג ;[[[[[[[ שזה כאילו, אחרי שהגעתי מפאקינג אילת, נסעתי את כל הדרך המטורפת הזו, אני חצי מתה אבל כבר עם רגל אחת בבית, ואז לחכות עוד שעה לאוטובוס?!!? קפאתי שם מקור, והיתי חייבת פיפי ולא אכלתי כל היום והרגשתי כאילו אני עומדת להתעלף. והגיעו כללללללללל האוטובוסים 1000 פעם חוץ משלי. באיזה שהוא שלב פשוט התחלתי לבכות. וחוצמזה אני במחזור וחוצמזה מעצבנים אותי הרבה אנשים וחוצמזה חטפתי דיכאון-שנה-בצבא :[[ נמאס לי נמאס לי נמאס לי. מהכל. מהנסיעות. מהבסיס שלי. מהאנשים. מהתפקיד שלי. מצה"ל. מהחיים. והציעו לי בפעם הטריליון לצאת לקצונה, וכתבו עלי חוודים מעולים והלכתי לראיון ועברתי אבל זה קצונה כללית ואני לא יודעת אם אני רוצה להיות שלישה וגם המפקדים שלי מציקים לי קצת ומצד שני בא לי שינוי. נמאס. שנה בצבא זה פשוט דיכאון. כאילו, עברתי שנה, שזה אחלה, הרבה, זה חצישירות, יופי טופי, אבל נשארה עוד שנה!!!! זה כ"כ הרבה זמן!!!! עכשיו השנה הראשונה באמת עברה מהר, אין ספק. אבל העניין הוא שהשנה הראשונה מלאת שינויים... להתגייס שזה שוק, טירונות, קורס, בסיס חדש, הסתגלות, בלגנים, עד שמכירים תאנשים עד שלומדים תעבודה... יש הרבה אקשן. והשנה השניה זה מין... אוקי, אני כבר יודעת הכל מכירה את כולם, אפילו כבר חפפתי והכנסתי לתפקיד שתי צעירות... אין ממש מה לחדש לי. והכל מתחיל להמאס עליי. וכולם מעצבנים. ונמאס לי להיות 24 שעות ביממה עם אנשים זה מחרפן אותי בא לי שקטטטט ולא בא לי לעבור לבסיס פתוח כי זה משעמם טיל. בא לי להשתחרר על 21 וזהו

DIE kvar

New member
זה לא משעמם את סתם אנטי

בראסמי לי אין דיכאון כזה, תגידי מה שתגידי (וכפרה עליי אני כבר חודש אחרי האמצע)

Miss Tika

New member
מה זה קשור

למה את משווה את זה לעצמך בכלל? א. כן, אני אנטי, זה הקטע בלהיות במצ"ר רע... קורה את יודעת. יש גם ימים כאלה. ב. זה שאמרתי שבסיס פתוח זה משעמם, התכוונתי שזה -בשבילי- משעמם. התפקידים במערך שלי פחות מעניינים בפתוח ובאופן כללי אני חושבת שזה פחות מתאים לי. אז זה לא ממש רלוונטי שלך אין דיכאון כזה ואת חודש אחרי האמצע. כשבנאדם עצבני ומדוכא הוא לא צריך שיגידו לו "אצלי זה לא ככה נהנהבננה" תודה בכל מקרה

למעלה