קיטורים

DIE kvar

New member
סתם חשתי צורך להעיר על זה

אני מקפידה לא להגיב לך על הודעות מהסוג הזה בפורום ולכן נתפסתי רק על סעיף אחד ולא שמתי את זה בהקשר של כלל ההודעה. בכל אופן את כל הזמן נורא עסוקה בלצחוק עלינו שאנחנו בבסיס פתוח כשלמעשה את לא מבינה כמה זה יכול היה לעשות לך טוב, זה הכל. יכולת לעבוד, יכולת לפתח תחביבים, יכולת לצאת יותר, יכולת...לא יודעת, להמנע מהדיכאון שבחמשת שעות הנסיעה שהולך וחוזר איתך כל שבוע. זה לא בגדר הטפה, זה בגדר המלצה, וזה לא שאני באה לצחוק עלייך או לרדת עלייך כי זה כן אפשרי, כי את כן יכולה לקחת את הרגליים ולעבור בסיס. לי, נגיד, אין אפשרות כזאת, גם אם הייתי רוצה, ככה שנשאר לי רק להגיד תודה לאל שאני לא רוצה, ולשמוח בחלקי.

MaddyD

New member
בגדול את הכי צודקת

אבל לא לכולן יש מזל כמו שלי היה ולך יש תפקיד של ג'ובניקית בקריה בתל אביב במשמרות. אמנם יש לזה לא מעט תקנים אבל זה לא ברגיל בכל מקרה בהחלט יש לך מה לשמוח בחלקך יש לך מזל ענק את במקום איכותי , עם שעות גאוניות ובמרכז תל אביב. אין בזה שום דבר רע אני תמיד אמרתי אם כבר בסיס פתוח אז רק משמרות בקריה וקיבלתי. למרות שהחלום שלי היה בסיס סגור אני אומרת שבוע אחרי השחרור היה מדהים

Miss Tika

New member
עד עכשיו

היה לי מאוד טוב בבסיס שלי, וחוצמזה שגם אם יש תקופות פחות טובות, זה עדיין מקום שאני אוהבת. לא הרגשתי שום צורך להחליף גם את הדברים הרעים בזמן פנוי ופחות שעות נסיעה, כי החור הזה שנמצא במרחק 5 שעות נסיעה עשה לי המון טוב בחיים. אל תדאגי, זה שאני צוחקת עליכן לא אומר שאני לא מודעת ליתרונות של להיות קרוב לבית, אבל היתרונות והחסרונות נמדדים לפי התקופה שבה אדם נמצא בחייו. ועד עכשיו לפחות היתי בתקופה שהריחוק מהבית עשה לי המון המון טוב. אבל, ד"א, אני לא רואה אף אחת מכן עובדת \ מפתחת תחביבים... מקסימום יוצאות יותר (שבאמת לא בגלל זה היתי עוברת ליד הבית). כאילו, אתן כל הזמן אומרות שאין לכן זמן ואתן אפילו לא פוגשות אחת תשניה באמצע השבוע אלא אם כן יש לכן חופש (ע"ע אתמול).

DIE kvar

New member
לא יודעת אם שמת לב

אבל יש לי חברים אחרים חוץ מכן..לא יוצא לי לראות את מירב וספיר באמצע השבוע אבל אנשים אחרים כן. ועם מירב וספיר זה לא מפאת חוסר זמן אלא פשוט כי מספיקה פעם אחת בשבוע מעבר לזה, אנחנו שלושתנו ספציפית לא עובדות כי אנחנו לא צריכות את זה ברמה כזאת אבל עומר עובד ורביד עובדת ויש מספיק ג'ובניקים שעובדים אל תקחי מאיתנו דוגמא בקטע הזה איתי בצבא יש בחורה שרוקדת ובחורה שהתחילה עכשיו ללמוד וגם זוהר התחילה ללמוד אז נכון אני לא עושה עם עצמי יותר מדי אבל אני בנאדם שאוהב את השקט הזה ואני כל כך מאושרת שיש לי אותו זה נורא אינדיבידואלי אבל את לא יכולה לבוא ולהצביע פרטנית עליי או על מירב וספיר כי הרי אם את היית בבסיס פתוח את כן היית עובדת או לומדת או משהו. או לפחות נהנת מהזמן שלך עם עצמך, אנעארף. אני ספיר ומירב לא עבדנו בתקופת התיכון בצורה קבועה ומסודרת כמו שאת עשית. כל אחד מנצל את הזמן שלו לצרכיו ההבדל הוא שלך אין זמן.

Miss Tika

New member
חח מה זה

הנסיונות האלה להוציא את זה שאני בבסיס סגור בצורה כזאת גרועה? מה את מנסה לומר, עדיין לא הבנתי... סבבה, זה אחלה שיש זמן פנוי. מעולם לא אמרתי שלא. אין לי כוח להמשיך בדיון ולהגיד לך כמה דברים אדירים שלא היתי מקבלת בבית קיבלתי מהשנה הזאת בבסיס שלי... (וד"א לזוהר יש שבוע שלם בבית ובגלל זה יש לה זמן ללמוד. זה לא משהו שאני רוצה\יכולה לעשות) וד"א את מעצבנת :[[[[[ חשבתי שנלך היום ואת חתול מבריזןןןןןןןן ברוגז

TiKi PooH

New member
סעמק,

צבעתי את השיער לשחור אפילו יצאתי מרוצה ומבסוטה ולקחתי כבר בבוקר כדור אנטיסטמהיני ועכשיו מגרד לי הבלוטות לימפה שלי זועקות לתשומת לב ויש לי פריחה מציקה (ומכוערת גם, אוף) בכל מקום בצוואר ובמצח שהייתי מספיק עקומה בשביל שיתכלכלך מצבע. למה מכל האלרגיות בעולם נחתתי דווקא על צבעי שיער, גוועלד האופטימיות, טפו טפו בלי עין הרע, מתבטאת בעובדה שהפרצוף שלי עוד במידות הסנדרטיות שלו, אני טרם נראית כאילו דפקו לי מכות. אוף הלוואי שיעבור כבר. אוף.

I shot a man in Rino

Just to watch him die אממ, כמעט נדרסתי כרגע. אבל זה בסדר, הספקתי לרוץ בזמן. פשוט גרמתי לתאונה קלה בין מס' מכוניות. שום דבר רציני. רק נזק אסתטי קל. המכונית נפגעה אך כולם חיים. ואף צעקו עליי קצת, כמו שמגיע לי בוודאי, על שהתפרצתי לכביש. קצת צעקות, קצת איומים, ולבסוף : "טוב מתוקה, לכי. לכי, די" 2 דקות אח"כ אמא התקשרה, והודיעה שאין לה מושג למה, אבל היא הרגישה איזה צורך. מטורפת האישה הזו. ומצד שני, אם היא הרגישה צורך גם ביום בו ניסיתי להתאבד וגם עכשיו [והלא היא מעולם קודם לא התקשרה אחרי 11 בלילה, כי עפ"י אמונתה הנאיבית אני כבר ישנה]- אולי בכל זאת יש כאן איזה עניין...:p מכל מקום, בשבילה, היום אני כבר לא אצא. [למרות שגם השותף וגם האקס-שותפה באיזו מסיבת רגאיי מוכרת ומעצבנת במיוחד] וחוץ מזה, סתם מעפן בחיי. ה"סטלן" וה"שקט" מאוהבים ב"בלונדה", וזה מטריד. ל"פאנקיסטית" יש חיי חברה סוערים מדי מכדי שתבחין בקיומי. ה"גיטריסט" כבר לא מתקשר. אין לי רעיונות לטקסטים ללימודים. כמעט כל מי שלומד איתי מפגר-קלות, ואין לי שום בעיה אם יהרגו כולם בתאונת משאיות טראגית אך אפקטיבית בדרכה [טוב, נו- טפו טפו טפו]. אוף. אין לי כוח לכלום. לילה טוב?

nni8

New member
../images/Emo4.gif

כל דבר שאני עושה לא מספיק טוב! הן תמיד יהיו יותר טובות מכולם! סעמק אז למה אני עובדת כל כך הרבה בעבודה המזדיינת הזאת..בשביל לשלם על משהו שירד ממנו החשק?בשביל שלא ישימו עליי ..או יותר נכון ישימו עליי זין! למה תמיד אני בסערת רגשות כלשהי אני לא יכולה להיות רגועה? הכל אצלי או דיכאון טוטאלי או שמחת סקנטיבה(או איך שלא כותבים)... חברה שלי חושבת שיש לי מאניה דפרסיה, האמת שזה דיי מתאים.

למעלה