קיטורים

לא בריא להיות במאניה.

לא חכם לתלות יותר מדי תקווה בדברים [לימודים, נניח, לצורך העניין]. ככל שאתה יותר שמח, ככה קל יותר לבאס אותך. ככל שאתה מטפח יותר ציפיות, ככה קל יותר להתאכזב מאנשים. :/

הו מאניה זה מוכר בהחלט,

אם בא לך לחפור בנושא אני כתובת לא רעה. [ואני די בטוחה שראיתי אותך אתמול בלילה ביהושוע]

Summer moved on

New member
נו מה נסגר השביתה הזאאאאאת?!

זה כבר לא מצחיק

מבאס שהוא סוגר שבת

כי זה התחלה והכל, יומיים ראיתי אותו ואז זה שבועיים, אבל שטויות כי שבוע כבר איכשהו הצליח לעבור ויותר מהר ממה שחשבתי וגם ככה אנחנו כל הזמן בטלפונים, הודעות אז מסתדרים. מוזר לי.

אני לא מצליחה להירדם!!

ואני צריכה לקום מחר מוקדם לפסיכו. שונאת שזה קורה.
ונמאס לי כבר שצועקים עליי בלי סיבה. ["את לא עושה כלום בבית.. יש בנות שגם עובדות וגם לומדות."] סליחה באמת שאני לא סופרמן. עלק לא עושה כלום... אני מתה להתחיל לעבוד, ואז הוא יעזוב אותי בשקט סופסופ. חסר לו שגם אז יהיו לו תלונות. חוצפן.

כי זה יוצא יקר מדי

ולא נעים לי מאמא שצריכה לקחת הלוואי מהבנק בשביל זה, וזה לא חשוב לי מאדמאדמאד אז החלטתי לוותר.

PennyLaneM

New member
......

תאונה התפטרתי סיימתי לעבוד ב1 ורבע בלילה לצערי עובדת ב8 בבוקר מתגעגעת לאמא ואבא האוטו במוסך כמה ימים נמאס לי אני חולה ממש זהו

EROTOMANIA

New member
בבקשה.

שמישהו ירה בי. אני עדיין חולה. ומעוצבנת רצח. וממש ממש ממש בודדה.

Tin Doll

New member
איך אפשר בלי קפה על הבוקר? ];

עשיתי "הסכם" עם הניורולוג שאני לא מכניסה לגוף קפאין שלושה חודשים (כן, זה כולל שוקולד..) בגלל המיגרנות, ואיןןןן סיכוי בעולם שאני עומדת בזה. על היום הראשון נשברתי

Pollyanna17

New member
תרופה בשם מיגרליב

כדורים ורודים יש לי מיגרנות לא נורמאליות וזה הדבר היחיד שעוזר לי. תנסי.:)

Tin Doll

New member
מ

הרופא הביא לי כדורים של ויטמינים B לקחת בבוקר ובערב וגם אטופן שזה לכאבי ראש חזקים, רק במקרה ששום דבר לא עוזר

למעלה