קיטורים

SomebodyElse

New member
די.

אני לא יכולה ככה יותר. הפסקתי לישון כמעט לגמרי, זה לא הגיוני. כשאני כבר ישנה אני חולמת שהיא מתה, או שמאשפזים אותה במוסד סגור. אני יכולה להתקשר אליה ארבעים פעם ביום, סתם כדי לנסות לגלות לפי הקול שלה אם היא בסדר באותו רגע. והיא אף פעם לא בסדר. ואם היא לא עונה לי אני מתחילה להריץ סרטים בראש. אני בקושי מסוגלת לתפקד, אני מתחילה לבכות סתם באמצע היום בגלל כל מיני חזיונות מטורפים שעושים לי בלאגן במוח ושאני לא מצליחה להוציא משם. אני מנסה לא לחשוב על זה ולהמשיך לחיות את החיים שלי אבל איך אפשר לשכוח באמת, זה תקוע לי כמו גוש ענקי בגרון ואני בקושי מסוגלת לנשום. אני מזנקת לפלאפון כל פעם שהוא מצלצל והלב שלי מזנק למהירויות שלא הכרתי. רק לא חדשות רעות, רק לא חדשות רעות, רק לא חדשות רעות. אני כבר לא יכולה לריב איתה, כי לעזאזל, מה אם היא תעשה משהו והדבר האחרון שאני אזכור זה שכעסתי - - - ואני הכי מנסה שאפשר לעזור לה אבל אני לא יודעת, אני לא יודעת, אני לא יודעת מה עושים ומה אומרים ואיך משפרים את המצב. וזה לא אמור להיות ככה. זה פאקינג לא אמור להיות ככה. [איך לעזאזל הצלחתי לגרום לזה להישמע כאילו זה all about me כשבעצם מדובר בה ורק בה... הייתי מוכנה לא לישון יותר אף פעם אם זה היה איכשהו יכול לעזור לה.]

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

אם אפשר לשאול.. מי זו זאת מדברת עליה?

svety

New member
בע.../images/Emo190.gif

קמתי כ"כ הפוכה, וכ"כ כואב לי הגב והאקס/ידיד/יזיז/דילר וואטאבר שלי הצליח כ"כ לעצבן אותי אתמול, כמעט רצחתי אותו. לא כיף.

הוא כ''כ מעצבן..

כאילו מה נראה לך? שאני ארדוף אחרייך? לא רוצה לראות אותי היום לא צריך, אבל פשוט תגיד שאתה מעדיף להיות עם החברים שחזרו מהצבא. אוף איתך ועכשיו שלושה שבועות לא נפגש.. אגב חדשה =)

DIE kvar

New member
בחיים

אבל בחיים לא התגעגעתי ככה למישהו אני מסוגלת להיות הכי שמחה ומצחיקה ותוך שניה להתחיל לבכות בהיסטריה אין דבר שאני יותר רוצה בעולם מלראות אותו. או לדבר איתו אבל אני כבר בשלב שאם אני אתקשר אליו זה יהיה כל כך מביך ואני לא אדע מה להגיד ואין לי מושג מה לכתוב לו בSMS כדי לא לצאת הכי דפוקה בעולם והרי אם אני אשלח לו הודעה והוא לא יענה אני פשוט אקרוס. אני לא יודעת מה לעשות.. אם אני לא אדבר איתו היום או מחר אנחנו נכנסים כבר לעוד שבוע שהוא בצבא.. שבוע שבו גם אם אני אעזור אומץ לדבר איתו אנחנו לא נוכל להפגש. ואם לומר את האמת, לא אכפת להפגש איתו, רק פעם אחת, לשכב איתו, כשאני יודעת שזו הפעם האחרונה, ולנתק את הקשר. אני חושבת שאם הוא היה יודע את זה היה לי מאוד קל להפגש איתו אבל איך אני מעבירה את המסר בלי לצאת סתומה?

Fragile rose

New member
כמה בן אדם אחד יכול להיות מטומטם

וכמה בן אדם יכול להיות פחדן חתיכת נמושה בלי עמוד שדרה. זה כל מה שאני יכולה להגיד עליו, בחיי הדבר היחיד שבא לי לעשות זה להעיף לו כזו סטירה ולהגיד לו שאם הוא לא יכול לסבול את הנוכחות שלי לידו אז למה הוא טורח בלהגיד שהוא רוצה שנהיה ידידים

yaeli87

New member
שורפות לי העיניים...

מתפוצץ לי הראש כבר המון המון זמן ויש עוד שבועיים עד התור לנוירולג,מה אני אעשה אין לי שמץ של מושג!!! אוף... ואני שמנה שוב,אני שבועיים-שלושה אוכלת סלט או סנדויץ' מלחם קל ומלא מלא ירקות ולפעמים גם קצת בשר אבל חזה עוף כי זה לא משמין ואני עושה ספורט דמאט,אז למה השומן לא יורד??? האות ד' קשה...וגם ב' קשה...אוף. טוב נו יאללה,מצב רוח טוב עוד מעט יוצאים להתפרק קצת ולרקוד כאילו אין מחר,אז אין דאגות!!!
רק שמתפוצץ לי הראש.

למעלה