קיטורים

Tin Doll

New member
הכל פשוט יצא

הבומים החזקים בראש הם אלה שפרצו הכל, כנראה.. באמצע העבודה התמוטטתי, לא יכולתי להמשיך, סערת הרגשות לא נתנה לי להתעלם מכלום יותר, בכיתי ובכיתי.. העיניים שלי אדומות עד עכשיו. כנראה שאני טובה מידי ונדיבה מידי וזה מה שגומר אותי.

../images/Emo24.gif

P i x i e s

New member
כשאת מריחה על עצמך ריחות של שני אנשים שונים

את יודעת שהמשחקים האלה פשוט לא יובילו לשום מקום. אוף פעם אחת אני כן מרגישה ופעם אחת לא ונראה לי שהזמן עד שיישאלו שאלות הולך וקצר ולא מתאים לי... כשסיפרתי לידיד בטלפון הוא אמר לי שמישהו ייפגע מזה וזה פשוט גרם לי לצאת מהבועה שאני יכולה לזרום עם שני הדברים בו זמנית... אוח די

כואב לי הגב

והברכיים והראש ואני שונאת את זה שצריך לחכות לטיפול ראוי כ"כ הרבה זמן ולמשוך את זה ואני שונאת את זה שאני לא קובעת כלום לגביי יותר. לא רוצה ללכת אוף ]:

THE ronch

New member
אימיילים.

סיון- "לפני שאת מחרפנת את עצמך באופן סופי, כדאי שתנסי להבין מה בכלל את רוצה להגיד לו כשהוא סוף סוף יואיל בטובו להתקשר. piece of crap mother fuck." אני- "אני רוצה להגיד לו שיחליט כבר אם הוא מזיין אותי או גם ישן איתי אח"כ ושיחליט, אם הוא רוצה שאתקשר או לא. ושידבוק בזה. ואני גם רוצה להגיד לו שהוא שוב פאקינג פוגע בי, הוא שוב עושה את הדבר היחיד שאמר שלא יעשה במקום לסנן פשוט תחתוך. שלא ישאיר אותי ככה כוס פאקינג עמק אני לגמרי משתגעת פה! רק שיחליט, I can take it all you know... הכל חוץ מהבאוויר הטיפשי הזה לעזאזל נמאס לי לבכות כל בוקר." סיון- "אחלה. תנהלו את השיחה, הוא יגיד שאת צודקת, -סוויט-טוק-יו, יבטיח לא לעשות את זה להבא, יהיו לכם שבועיים מדהימים ואח"כ - שוב אותו סיפור. את חייבת להבין שהוא לא הולך להשתנות." אני- "כן". זה כואב ממש. ממש ממש.

בנים ../images/Emo10.gif

אני כל כך שונאת שהם משאירים אותך באויר !! המלצה שלי תקראי את 'למה גברים אוהבים ביצ'יות' אולי זה ישנה משהו .

ועוד משהו

במצבים כאלו, שאת רואה שהבנאדם מתרחק מה שהיא טוב לעשות [אבל הכי לא הגיוני] זה לתפוס מרחק גם. תחזיקי מעמד

P i x i e s

New member
אוי נו באמת

כי אהבה בין גבר לאישה זה משהו שצריך להיות מנוהל ע"י ספר? מטעויות של עצמך לומדים ומתחזקים, נקודה.

יום של לילה מפרך.

אלוהים ישמור, בחיים לא ישנתי רע כ"כ. זה מפחיד ומטריד ברמות שקשה לתאר. החלומות ממש התחרו, באלימות, מי יהיה מפורט, מאיים ומציאותי יותר: אמא ואבאחורג מגיעים הביתה ומוצאים בירה ומגרשים אותי מהדירה. אני רואה סרט על חצי-ילדה חצי-מפלצת שמתאהבת בזאק אפרון [?!] ולבסוף זוכה לאהבה חזרה, לא לפני שהיא רוצחת את כל ההורים המאמצים שלה, מתעמתת עם קשיש מאיים דמוי-דמבלדור וכל אחיותיה החורגות היפות מוצאות את מותן המסתורי. חברה מירושלים באה לבקר אותי ואנו צופות יחד בסרט שוב. אמא ואבאחורג מגיעים שוב לדירה, וצועקים עליי שזה לא היה חלום ואני אכן מגורשת. אני נוסעת למשרדים של "מסכים" ודורשת את הכסף שלי סוף סוף, ואז חוטפת התקף חרדה מזעזע [אנחנו דנים בזה יותר מדי בלימודים, זה מטריד], ובסוף הולכת לאיבוד בדרך לאוטובוס יחד עם איזו פרחה רנדומלית ושוקלת נפשי למות. השותף חוזר הביתה ואומר לי להתראות. אבל עדיין אין לי מושג אם זו הייתה מציאות או חלום. אמא ואבאחורג באים ללימודים שלי כדי לסדר משהו בתשלומים, ודי עושים לי בושות. המורה הברנז'איסט שואל אותנו שאלות על הסיפור שלא קראתי, ומתייחס אליי כאל "הילדה הקטנה" ואל אלכס כאל "הילדה היפה". מפה לשם הוא מגיע לאיזה תלמיד שכנראה המצאתי לצורך החלום, שטוען כי לא קרא את הסיפור כי הוא איש זאב. "נו באמת!". איש זאב. "לפחות תמציא תירוץ נורמלי יותר!". איש זאב. "אתה רוצה שאני אאמין שבאמת..." "ולראייה, אפצח בשידורי הרדיו של אנשי הזאב!" ואז הוא הופך מייקל ג'קסון עם שיער סטייל מג'נטה מ"רוקי", ופוצח בסדרת יללות מאיימת שמסתיימת בסקירה מפורטת, בקול של....נו, איש זאב, של כל המקומות בהם קל ויעיל ולמצוא טרף אדם בשעות האלה. ואז מתחיל לשיר. ולרקוד. שירים של אנשי זאב. וכשהמורה כמעט מתעלף, הוא נחרד לגלות גם שכולנו נעלמנו, ונשארו רק הבגדים שלנו מעופפים באוויר. "כן, נפטרתי מכולם!" הוא מכריז "רק את אנדריאה שחררתי הביתה, כי היא חמודה..." אני רוצה לקוות שאני אנדראה. מכל מקום, מתברר שהכל רק תחבולה של אנשי הזאב כדי לטרוף את המורה, כי הוא ברנז'איסט מדי ומרוצה מדי מעצמו, ומדבר כמו אוטיסט [תכל'ס. לא הייתי מתנגדת לזה שיטרפו אותו]. ואז הוא צועק ואז קמתי. בוקר טוב?

Olly New York

New member
חחח ואוו , הקטע עם האנשי זאב הצחיק אותי ,

והאנדראה , XDD יש לך מושג מה גורם לך לחלומות האלו? משהו שמטריד אותך בזמן האחרון? כי בדרך כלל חלומות זה דברים שאנחנו מדחיקים ביום יום , ואז הם יוצאים בחלום.

למעלה