קיטורים

אין לי מושג. ;[

אני באופן כללי מאוד מוטרדת בזמן האחרון, אבל נדמה לי שהסיבה העיקרית היא כדורי הציפרלקס, שהפסיכיאטר כבר ציין שגורמים לסיוטים אוובר-ריאליסטיים ונדודי שינה לעיתים קרובות. אוף. חוץ מזה...אממ...אולי החשש מהעניין המוגבר של בחורים שאני מעוניינת בהם בפאנקיסטית הרוסיה?... נו, ככה זה עם דוגמניות אוובר-כוסיות. קשה להיות חברות שלהן בלי להיתקף בחברתו של הידיד הירוק לעיתים תכופות יתר על המידה. :/

חה!

סיפרתי לאלכס ובסןף היום והיא תהתה למה לא סיפרתי לה קודם, כי דווקא ממש התאים לה להשתמש בתירוץ שהיא איש זאב...
[ובהתחשב ברמות הראש של המורה הצעיר אליה- יש חשש גדול שהוא היה מאמין]

adiss90

New member
נוסע הלילה, לבד לצפון.

או לפחות זה מה שהייתי עושה אם היה לי רישיון ואוטו. (לפחות אחד מהם יגיע בחודשים הקרובים. ככה בא לי להאמין) השאלה היא לאן הייתי מגיעה D: (עם חוש התמצאות כשלי- לאילת) ~תתרחקי, תתרחקי, עוד.. עוד... זהו. מספיק רחוק~ אני לא עושה כלום, בתכלס, אף אחד מאיתנו לא עושה. אילו הייתי יותר אמביציונית(?), אולי הייתי תופסת לעצמי את התחת וקוראת ספרים באנגלית, קונה ספרי-לימוד באי-אלו מקצועות, לומדת חשבון, מרוויחה קצת יותר מ-50 שקל בשבוע (לא שחסר לי כסף).

mkarin

New member
אני כל כך מותשת.

זו לא העבודה שגומרת אותי, ממש לא. אני אפילו די נהנית, רוב הזמן. זה גם לא האנשים. אומנם יש טיפשים, אבל גם איתם לומדים להסתדר. ובכלל, אני חולה על הבוסית שלי וכמה שהיא קשוחה, האחמ"שים סבבה, וממש התחברתי לחלק מהאנשים שאני עובדת איתם. זה המריבות, הריבים, האינטריגות, הפוליטיקה, הדברים שנאמרים מאחורי הגב, העובדה שכל אחד חושב שהוא יותר טוב ושהעבודה שלו יותר חשובה מהעבודה של השני, כל הזמן לעמוד על המשמר, לרגע לא להתרכך, לא לוותר על האסרטיביות... די. זה מתיש 9 שעות ביום. ואני לא מצליחה לישון יותר מ-3 שעות בלילה [חוץ מלילה אחד שבוע שעבר של 8 וחצי שעות] כבר שבועיים וחצי. האדרנלין שיש לי במהלך יום עבודה הוא מעולה, אבל הריבים גומרים אותי.

EROTOMANIA

New member
טוב. אז ככה.

היה לי סופשבוע דיי אדיר. במיוחד יום שישי. הייתי במסיבה ענקית. הייתי שיכורה כל כך, וחבל שהייתי ערה רק לאיזה שעתיים. כנראה שאמרתי לכולם שאני אסקימו ושאני אבנה לכמה אנשים [במיוחד לבחור אחד, הממ..] איגלו o_O קיצר, יש כמה אנשים שמחכים לשלג הראשון כדי שאוכל עמוד בהבטחתי. אז העברתי ג'וינט עם מישהי, וישנתי עם מישהי אחרת באותה מיטה. ועכשיו אני חולה. וזה כל כך מבאס. הלכתי הביתה מוקדם מהעבודה היום. וזה אומר פחות כסף. ואם כבר עבודה, הבוס שלי דפק אותי עם המערכת הכי מחורבנת בעולם! אני עובדת כל יום השבוע. וזה פאקינג חג ההודיה. כולם חוזרים הביתה מהקולג'!! ואני אהיה תקועה בעבודה. לא רק זה, לי ולדן כנראה עדיין יש את המחלה ההיא, אז אנחנו לא יכולים לשכב במשך 3 שבועות!!!!! אני אמות לפני שזה יקרה :[ ולא רק זה!!! הפלאפון החדש שלי נפל לתוך האסלה! :\ ברור שהוא לא עובד ועד שיחליפו לי אותו יקח איזה שבועיים.. איכס בא לי להרביץ למישהו. במיוחד מרפי.

RainbowL

New member
אני חייבת עבודה!!

אוף עם הגיל הזה אף אחד לא מוכן להעסיק אותי בגיל 15, אף אחד... ולא בגלל סיבה הגיונית חלילה- רק בגלל שהם קיבלו כמה ערסים בני 15 שעשו בלגן אז מאז הם לא מוכנים לקבל אנשים מתחת לגיל 17. נכון, כי בגיל 17 אף אחד לא יכול לעשות בלגן.

אני אצטרך לראות אותו כל יום עכשיו?

לכל חור שאני אצא הוא יבוא? ולמה אתה מדבר איתי איזה חלק מ"בן זונה מניאק" "עוף לי מהעיניים" "לירן, תגיד לו שיילך!" לא הפנמת? סתם אני חושבת שאני עושה מזה ממש יותר מדי זה לא שבאמת אכפת לי אבל פעם אחת בחיים כיף לעמוד על עקרון כלשהו. אה וקצת נרטבתי בבוקר. ): [אבל בקטנה.. הכל מתגמד כשאני רואה אותה מנמרחת עליו והוא כ"כככ לאאאאאאאא שם עליה חיחיחיחי]

adiss90

New member
האהאהא *צחוק מרושע*

חברה היתה פה, ושלחה לעצמה תיקיה שלמה של תמונות. אז ביטלתי את השליחה (אני אמנע מעצמי הסבר הפרוצדורה) ! ושלחתי לה את מה ש-א-נ-י רוצה לשלוח לה. זה כ"כ מעצבן אותי, זו אחת שתמיד לא מוכנה לשלוח לי תמונות שאני רוצה. מגיע לי תמונות משלי. אני צילמתי- זכותי לעשות בזה מה שבא לי.

coolit

New member
בע

שנה שעברה בתקופה הזו, אנשים- כולם, מורות, חברות, משפחה- לא הפסיקו לומר לי "את נראית כל כך שמחה השנה" וכאלה והשנה, כולם כל הזמן אומרים לי שאני נראית מבואסת ומה יש, אפילו כשאני לא ממש מבואסת.... זה ההבדל בין חורף עם חבר לחורף בלי חבר?..

NoFaRi1

New member
יש מצב ../images/Emo24.gif

אבל זה ישתפר, אני בטוחה :] אנשים תמיד אומרים לי שאני נראית מבואסת בחורף

EVE Lights

New member
אוף מה יהיה

זה הופך להרבה יותר מדי בימים האחרונים וחשבתי שזה כבר נרגע קצת אין לי מושג אפילו למה אין איזה משהו שלוחץ עליי אין לי מושג זה ממש מטריד וזה לא נפסק דאמט

N o o s h y

New member
נזכרתי במשו מיום שבת

וזה עצבן אותי מחדש. - תגידי שחר, בר יודעת? - כן... (פאוזה, שבה אני מסיטה את המבט) ואז היא מכריחה אותי להביט בה שוב ואומרת: "בקטנההה!" אימא שלך קטנההההההההה! יופי. עכשיו אני שונאת את הבר הזו עוד יותר. ועכשיו, כשיצאתי מהאוטו ראיתי מישי שנראתה מאחור כמו שחר. וחורף!!!

PennyLaneM

New member
עשיתי תאונה

ממש יופי!!!!!!!!! איזה מפגר אחד עשה רוורס ב60 קמש ונתקע בי הוא יצא בלי נזק ולי הלך כל הפגוש הקדמי אז האוטו במוסך לאלוהים יודע כמה זמן ואני תקועה בלי אוטו ההורים כבר טסו להשתלה ואני מתגעגעת ואני מתפטרת היום זה דיי אופטימי אבללללללללללללללל נמאס לי

little shorty

New member
אלוהים תן לי רק טיפת מזל.

נתחיל במילה אחת- אוף. יש לי טסט בשבוע הבא והשיעורים שלי לא משתפרים לעזאזל. אין לי עוד הרבה זמן, עוד חודשיים אני כבר בצבא ומאיפה אני יודעת אם אני יספיק לעבור טסט מתישהו. המחזור הזה מעצבן אותי. לא בא לי בטוב בכלל השבוע. אמא במינוס. כבר חודשיים אין לנו טלוויזיה כי היא נשרפה ואנחנו לא יכולים לקנות חדשה עכשיו וכנראה שאמא מנתקת עכשיו את האינטרנט ואת הYES. אני ימות. כל כך מקווה שבסוף זה לא יקרה. אני רעבה ואין לי כוח להכין משהו לאכול כי קר ולא בא לי לזוז. ובא לי שהכל יעבור. הטסט, המינוס של אמא, היומולדת שלי והגיוס. יאללה כבר.

RainbowL

New member
"יש לך קטע שאת בוחרת לעשות דווקא

למשל- אני מביאה דיאטנית הביתה ואת משמינה" יש לי אחלה אמא...

למעלה