קיטורים

אני לא יודעת אם היה כיף בטיול או לא :[

מצד אחד היום הראשון היה הכיי כיף בעולם :] וגם שתי הבנות הכי מעצבנותת בעולם התייחסו אלי בצורה נורמלית.. למרות שהיו קטעים יותר ופחות טובים.. בלילה שתי הבנות האלה ישנו אחת ליד השניה ואז היותר בעייתית עושה לי "תישני לידנו" היינו בשוק
בקיצור אחרי כמה זמן חזרתי לשם והתחלתי לדבר איתן והיא כל הזמן דחפה לי את הראש כדי שאני אשן לידן (חחח עד כמה שזה נשמע מוזר...זה היה מצחיק
) בסופו של דבר הגיע המסלול.. אותה אחת הייתה ממש בעייתית אז היא הלכה עם המרכזת רוב הזמן.. וגם בהתחלה השניה היותר בעייתי הלכה איתה.. את השלבים הראשונה התחלנו טוב, למרות שהיו את אלה שקיבלו את הסריטה הכי קנה שבקושי ראו והן התחילו לבכות ואני רציתי להרוג אותןן אוף חח סיימנו את המסלול בסופו של דבר שתי הבנות חזרו אלינו והלכנו.. עד שסיימנו את המסלול עוד איכשהו היה סבבה אבל לא הכי.. ואז.....עלינו על האוטובוס ונסענו למוחרקה הלכנו לשבת והעברתי להן משהו.. אותה אחת היותר בעייתית כל הזמן ניסתה לברוח. וגם החברה שלה הלכה אחריה.. בסוף הייתה שם מריבה בין שתיהן (ועוד אחת ממש חמודה) למישהי ב"קבוצה" השניה של הקבוצה (הן די מחולקות) ואז הן התחילו להרביץ, ניסיתי לעצור אותה מה שיצא שהיא הרביצה לי.. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות איתה.. הייתה להן שיחה עם המרכזת..אם אני לא טועה.. וזהו חזרתי הביתה...והכל חזר לקדמותו..חחחח ד"א חשבתי על זה, ממש בא לי להיות ראשגדי"ת ולאחר מכן מרכזת..חחח אבל אני לא יודעת להסתדר עם דברים כאלה.. ואני הבנאדם הכי לא מורלסטי בעולם, כאילו אם עושים מורל אני עושה הכי טוב שאני יכולה.. אבלל זה קשה והכל.. אוףף לא רוצה להיות פעילה=/

אני רוצה לנסוע למוזס היוםם אוףף

למה יש לי כ"כ הרבה חוגים
בראשון יש חוג בערב בשני יש עוד חוג בערב בשלישי יש צופים ברביעי יש משהו עד 7 ככה בחמישי אין כלום בשישי זה רחוק מדיי וגם יש פעולה עד איזה 7-8 אני לא בבית.. אוףאוף אני רוצה לנסוע נשבר לי מהשביתה הזאת כ"כ משעממם ליי..=/

stink

New member
הגרון והבטן כואבים לי כל כך!!

ואתמול הרמתי את התיק הענק שהכנתי לצבא על הגב ונהייה לי מן כאב כזה בבטן , וגם עכשיו זה חזר , וסבתא שלי התחילה להפחיד אותי עם כל מיני תרחישים מזעזעים שהמשקל של התיק הזה יכול לעשות לי אז נלחצתי... יכוליות שמשו לא בסדר? אוף

EVE Lights

New member
יופי, ממש יופי.

למה בכלל חשבתי שהוא ירצה לבוא איתי? דפוק

Lilo the fairy

New member
נמאס לי כבר מעצמי

כבר המון זמן שאני מחפשת עבודה... וכל הבתי עסק הפלצנים האלה רוצים 18+ או אחרי צבא... ויש תהכי פלצנים.... 23+... ומההההה מההה לא תגידו איזה חברת הייטק או מנהלת מזומ"ש או כל מחלקה אחרת כולההההההההה מלצרית או כולההההההה מוכרת מה הפאקינג סרט שלכם ואני גם לא נראית בת 16 ואני חושבת שאני גם יותר בוגרת יחסית לשאר האנשים שאני מכירה בגיל הזה וגם יש לי ניסיון במלצרות של חצי שנה במקום דיי מכובד. לא איזה חור אז מה מה מה למה להרים תאף ולא לקבל נוער ולא תגידו מבחינת החוק זה לא חוקי מגיל 14 זה חוקי!!! ועכשיו שיש שביתה אני אוכל לתת יותר משמרות, נכון אבל גם כשיהיה בצפר! אני עדיין אתן אחר הצהריים וסופ"שים וחגים מה הפאקינג בעיה שלכםםםםםםםם אוף ואני גם דפוקה יש לי שריטה כזאת שאחרי שאני שומעת לא לא לא לא וכבר מתהההה לשמוע כן עד שאני שומעת את הכן הזה אני מתחילה להילחץ על תוכניות שקבעתי ואם אני לא אסתדר עם הבוס ועם העובדים בכללי ואם אני לא יאהב את העבודה אבל מצד שני אני צריכה את הכסף מאווווד צריכה אותו פתאום יורד לי הביטחון לרצפה כמו איזו פרנואידית מפגרת וזה לא מתאים לי בכלל!!!!1111111 אוף אוף אוף. [מצטערת על המשיכת אותיות, וכמות הלחיצות על הEnter, אבל אני מיואשת.]

Liraz 6q

New member
מותק.. אני יודעת שמחפשים

בדיוטי מוטי אם את בקטע של בגדים..

mayhaktana

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק באותו מצב..זה עצבים לגמרי ומדכא אותי ממש כי אני הכי צריכה עבודה בעולם.

pampkin

New member
יוווו כלכך!!

אני נשבעת לך שעברתי על כללל החנויות בקניון ושאלתי אותם אם הם צריכים עובדים. בחנות אחת המוכרות פשוט צחקו עליי!!!!11 ועשו כזה "כןן בטח! את מעל גיל 21 נכון? חהחהחהחחהחה" פוסטמות ובחנויות שכבר כן הסכימו לקחת את הפרטים שלי פשוט לא חזרו אליי או שהם לא היו צריכים בסוף עובדים נו כוסאמק אתם רוצים שאני אשאר ענייה לנצח??

ט

אמאלה אני מתחילה להשמין שוב :| פאק התמדתי ממש ממש יפה, כולם אמרו לי שרזיתי והרגשתי הכי טוב עם עצמי בעולם וכשנשברתי זה היה בכיוון של "שיט, אכלתי וופל לא קשור לעולם", ולא "אופס, פישלתי באלף קלוריות"!! אז אתמול אכלתי צ'יפס אחרי שכ-ל היום טחנתי ואחרי שאולי שנים לא הכנתי צ'יפס או בכלל טעמתי והיום כבר אכלתי טוסט, ושוקולד, וקצת פסטה ואני רעבה שוב :| אוף למה הכל סובב סביב זה

Tin Doll

New member
די

אני כל הזמן עייפה וכל הזמן כואב לי הראש ואני לא יכולה לעשות כלום. אני לוקחת מליון כדורים ושום דבר לא עוזר לי כבר. השגרה הזו נהיית מעצבנת

למעלה