קיטורים

PixieDust

New member
למה חלמתי שהתנשקנו? >:

תצא לי מהראש כבר ובא לי עבודה ולהיות יותר רזה

Small talk

New member
בבקשה תירו בי.

אני מרגישה כמו סמרטוט. אני לא נרדמת בלילה,וכשאני נרדמת אני ישנה זוועה, בלילה בין שישי לשבת היה לי זבוב בחדר, וישנתי כל כך קל שהזבוב נכנס לי לחלום וחלמתי שהוא תוקף אותי ואז אני בעצמי (לא בחלום) ניסיתי להעיף אותו ממני ולשים את היידים שלי על האוזניים כדי שלא יתקוף אותי וישנתי חרא כלהלילה, ואז כשקמתי הייתי ערה חצי שעה וחזרתי לישון, וככה היייתי חצי יום כל פעם התעוררתי יותר מעוכה ויות עייפה ממקודם. וכשאני לא עייפה יש לי בחילות,ואני משלשלת ואני חלשה. והפתרון היחידי שיש לאמא שלי זה לקחת ויטמינים.

Small talk

New member
תזהרו ממה שאתן מבקשות, כי אתן יכולות לקבל את

הכל, באנגלית זה נשמע יותר טוב, אבל אין לי כוח לחפש את זה באנגלית. אני מודה רציתי להיות חולה. אבל רציתי קצת חום ואולי נזלת והשתעלויות, שאני אשכב כל היום ואמא תפנק אותי באוכל שאני אוהבת ותה. לא חשבתי שאני אקיא 10 פעמים בשעתים,ושאמא שלי כן תכין לי תה אבל שגם אותו אני אקיא. בסוף ב2 בלילה הצלחתי להירדם עם בחילות נוראיות שהעירו אותי במשך הלילה והיום הייתי (ואני עדין) סמרטוט לגמרה. אני מקווה שזה יעבור היום כי מחר יש לי שיעור נהיגה דיי אחרון לפני הטסט ובערב אני עובדת.

מחר יש לי רופא שיניים

אחרי שלא הייתי 4 שנים בערך :| מקווה שאני לא אצטרך סתימות ושטויות כאלה, בחיים לא היה לי ואני גם לא רוצה שיהיה.

"אין לי מה להגיד לך"

היא אומרת לי את זה בפעם ה-3 היום, על הדברים הכי קטנים בעולם. איזו מן מפקדת את? כל כךךךך קשה לא להוציא אותי למטווחים כשאני צריכה ללכת הביתה? כל כך קשה למצוא רכב שיוצא ממטווחים?! יש בסביבות 30 מקומות כאלה בבסיס שלנו, חייב להיות רכב שיוצא! וכשאני אומרת לך שאין אוטובוסים ממבועים בכלל, אל תגידי לי להעיר את אמא שלי ב6 וחצי בבוקר או לשלם על מונית! שאמאשלך תשלם על מונית, אני לא הולכת להוציא עלייך 30 ש"ח. ולא, אני גם לא אצא באוטבוס של 7:10, אגיע 5 דק' אח"כ לצומת הרצוי ואחכה ל-9:40 לאוטובוס הבא. you can suck me סעמקערס תשתחררי כבר. ואת כולה המפקדת שלי יום אחד אני רק מחכה שרועי ייכנס לתפקיד והוא ייתן לי פתרונות קצת יותר הגיוניים

עדיב4

New member
אני יושבת ובוכה כאן../images/Emo7.gif

אוף
הגב התחיל לכאוב לי. הכיגיאוגרף תקע אותי עם איזה אדיוט שגורם לי להקיא. בהתחלה הכגיאוגרף חייך אלי ואח"כ שדיברתי הוא אמר: "ככה אני מחייך אלייך אחרי 3-4 חודשים שאת כאן ועכשיו את הורסת את זה?"
מפגרת אני.
בחיים שלי לא דיברתי ככה, אמרתי על עצמי מפגרת ושאני רוצה להעלם מהעולם וכאלו, תמיד הייתי אופטימית לגבי החיים ועכשיו אני אומרת שבא לי שירו בי וכאלו
מה קורה לי?
למה אני מרגישה כמו מפגרת? למה אין לי כוח להשקיע בלימודים? למה אני יושבת ובוכה כאן כמו סתומה?

עומד להיקרע לי החבל.

וכשזה יקרה יפול לי הלב. ואני כל כך צריכה אותך פה איתי. יושב ומחבק אותי. אבל זה לא יקרה נכון? ומי אני שאתאהב בסתם איזה אחד שאני אפילו לא מכירה יותר מידי טוב וגר רחוק מידי? הא? ולמה תמיד אחרי תקופה טובה אני צריכה לקחת כמה צעדים אחורה? למה אתמול ישבתי בדיוק פה, בדיוק בשעה הזאת וכשמישהי שאלה מה קורה כתבתי בכזאת שמחה "וואו, מצויין!" כי לא מצאתי על מה להתמרמר ולבכות אפילו שחיפשתי. והיום? במקום "היי מה קורה?" קיבלתי "תגידי מה היה לך היום?!" אז כלום לא היה לי היום. וזה לא המחזור. ואני לא פריקית ממורמרת שכועסת על החיים. אני נירית, וקצת כואב לי עכשיו. ויום שבת היה מלא ברגשות, יותר מידי מלא בשבילי. אני לא יכולה פתאום שכל האנשים האלה שהם בכלל היו בעבר שלי יופיעו. אני לא יכולה. אני מצטערת, ואני אוהבת את כולם. אבל קצת פוגע לראות אתכם ולהיזכר בתקופות כלכך שונות וכלכך לא מתאימות לי לעכשיו. אז אני יושבת בחדר, עם גיטרה. ומנגנת את יש לי סיכוי. ושרה, וכל מה שיוצא זה קול צייצני וחלש. ואני ממשיכה. "אני מרגיש שמשהו משתנה, העייפות תחלוף האור יעלה. ואז אכיר אותך יקירתי, ומיד תכירי את אותי. תמיד פחדתי להשתגע, שהלב יקפא ויתרוקן..." ומתחילה לבכות. אלו תמיד היו שתי השורות שסימלו אותי. השורות שתמיד יכולות להכניס אותי למצבי רוח מוזרים. וזמנים מוזרים ["במראה יש עיניים ריקות."] לפחות אני גאה בעצמי שלמרות שיש לי קופסא, אני לא מעשנת. טוב סתמתי.

רע לי.. ../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif

יש לי רק 3 חברות, יש לי בצפר בשביתה, אני חייבת ללכת לקנות בגדים ואף אחת לא רוצה לבוא איתי, אין לי כסף ואני רבה עם ההורים שלי בלי סוף
אני לא יודעת מה לעשות
אגב, אני חדשה פה.

stink

New member
דברים כאלה עוברים...

אם זה מנחם אותך גם אני כרגע במחסור של חברות . יהיה טוב

Liraz 6q

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo24.gif

דבר שני.. למה שלא תלכי לעבוד? תחסכי כסף משלך לא תצטרכי לבקש מההורים ואולי ימנעו המריבות.. תנסי להכיר חברות חוץ מה-3 הקבועות.. אם זה בבית ספר, תנועות נוער וכאלה.. ובלי שומקשר.. יהיה טוב:] זאת תקופה שתעבור..

לפעמים פשוט נמאס לי מהכל../images/Emo71.gif

הלך לי חרא במבחן בשל"ח אני לא מפסיקה לריב עם המשפחה שלי אני צריכה כסף אני שמנה לא הייתה היום פעילות כי הם באו 45 מתוך 102 [!!] הוא ממש ממש עיצבן אותי אתמול אני מצוננת כבר יותר מדי זמן הכנס רחוק מדי,אני רוצה לראות אתכולם :( אני מתגעגעת אליו. יש לי מחר בוחן בספרות ובקושי למדתי אני רוצה אותו כ"כ...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הקוסמטיקאית התעללה בי המורה שלי לספורט הייתה ממש מפגרת היום.היא לא רצתה לתת לי להשתתף בשיעור..עד שיש משו שאני כן בסדר איתו[קפיצה בחבל] היא לא נותנת לי?!נו באמת..היא סתומה אני שונאת אותה ועכשיו היא שונאת אותי גם ): הן ממש מעצבנות אותי :| אני לא חייבת להן כלום אז שירגייעעו כבר נאבד לי הסווצ'ר השחור וכל מיני דברים קטנים כאלו נורא מעצבנים :( אוווף ואני מרגישה ממש דפוקה.

עדיב4

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!

הוא מבלבל אותי! אין לי מושג מה קורה! אוף אוף אוף! למה הוא לא יוצא לי מהראש? גם כשאני מנסה? למה למה למה? אני לא רוצה שהוא יצא אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו או שהוא יראה התעניינות או שהוא יצא! רק שיקרה כבר משהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו למה בנים לא אוהבים אותי? למה יש לי כל כך הרבה ידידים ביחס לחברות שלי ואין לי חבר? והוא לא איתי?

למעלה