קיטורים

Lilo the fairy

New member
שמתי מדבקות כאלה על המקלדת לפני כמה ימים,

[אלה ששמים על כל מקש], ונמאס לי רצח מהם אבל אין לי כוח להוריד :(

Liraz 6q

New member
חחחח מהטיילת?!

גמני רציתי לקנות אבל חשבתי שזה נזק בלתי הפיך למקלדת חחח

Lilo the fairy

New member
חחח כן אלה

אל תלחיצי אותי עכשיו חח, אני מקווה שאני אצליח להוריד אותם!!!11

Lilo the fairy

New member
סתם יצא לי לחשוב על זה, 90% מהפורום הזה גרות

במרכז, ולחלק מכם יש שיער כלכך חלק, ואני לא מבינה איך הוא נשאר ככה!!!! עם כל הלחות הזאת!!! פה באילת יש לי תשיער הכי מהמם שיש בערך, אבל איך שאני מגיעה למרכז [או לכל מקום אחר שיש בו לחות], הוא נהיה מזה ג'יפה ומגעיל!!!! אפילו בקוקו!! אוף.

Lilo the fairy

New member
כן, אבל זה בסדר. את יכולה להיות רגועה...

לא סטוקרית שלך, ולא מכירה את האנשים בסביבתך, וגם לא מתיימרת להיות :) גם אותך אני אפילו לא מכירה, רק בפנים

Liraz 6q

New member
חחחח לא זה מה

שיפריע לי.. מוזר שלא ידעתי שיש כאן עוד אילתיות בסביבוה.. בת כמה את?! יש לך תמונה או משו?

GaloshiT

New member
ז זהו שממש ממש ! אני ממודיעין ופה הכל טוב

ונחמד אבל אם יוצאים לתל אביב? זה נורא לא משנה כמה הפן חזק הוא תמיד נהרס... חבל לעשות פן כל כך יפה לערב בנמל ואז את מרגישה כמו סוג-של-פודל זה ממש ממש מעצבן ! בגלל זה כשאני יוצאים לתל אביב תמיד יהיו איתי סיכות וגומיות... אז זהו שלא לכולנו השיער נשאר חלק בתל אביב- וסביבותיה מלאות הלחות!

Lilo the fairy

New member
אז זהו, שאין לי שיער שדורש פן או משהו

להפך, השיער שלי ממש ממש ממש [ממש] חלק מטבעו... במיוחד במגע אבל גם במראה ושם הוא פשוט נהיה מקורזל כזה ושומני. פשוט מגעיל ועזבו את זה גם נהיית לי פריחה מעצבנת כזאת על כ--ל הפנים. קיצור איכס מרכז |:

RainbowL

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!!

האחורה של הפלא שלי (מה שמעל הבטריה) יוצא כל הזמן, ונפל לא הסלוטייפ לא מזמן אבל זה החזיק בסדר ושכחתי לשים חדש, עכשיו הוצאתי את הפלאפון מהתיק והוא היה בלי זה, רוקנתי את כל התיק וזה לא שם, זה לא בטעות בתוך הארנק, זה לא בסלון, לא על השולחן ואני לא יודעת מה לעשות!!! זה כנראה נפל לי ברמת החייל... הפלאפון לא של סלקום או משהו כזה, החשבון כן והמכשיר לא, קניתי אותו בנפרד והם מוכרים מכשיר מכשיר. ואני לא יודעת אם יש על שטויות כאלה ביטוח בככלל. (ואין את המכשיר הזה לסלקום). יואו אני כזאת דפוקה והוא חדש יחסית ואני כזאת נזק פלאפונים ואבא רץ בכל העולם בשבילי כדי להשיג אותו וזה מה שאני מחזירה לו, ללכת לחפש את זה ולעשות לעצמו כאבי ראש. אוף. אני כזאת מבולגנת אני חייבת להתחיל לשלוט בשכל שלי יואוווווווו אני לא מאמינה שזה קרה לי!!!!!!

Lilo the fairy

New member
הייייי דארלינג תרגעי. את יכולה ללכת לסלקום

ולבקש לקנות רק פאנל!!! זה עולה בסביבות ה20-30 אולי פחות, אבל זהו נגמר הסיפור! ואת אפילו לא צריכה להראות להם את המכשיר שלך, תגידי ששכחת אותו בבית או משהו, ואם היא תגיד לך מה, אבל זה לא הדגם שקנית מאיתנו [במבט כזה-
] אז תגידי לה שלאחותך\חברה שלך נאבד או משהו והיא שלחה אותך לקנות לה.

RainbowL

New member
אין את הפלאפון הזה לסלקום

אמור להיות אותו לאורנג' אבל רק בוורוד ושלי שחור. וזה פחות הקטע שאין לי פאנל זה יותר הקטע של אבא והכל, כי הוא ממש חיפש אותו בשבילי וגם את הפלאפון הזה אני דופקת (אחרי 2 משוכללים שכבר הרסתי לפני, אני כזאת נזק) ואני מאוכזבת מעצמי, וזה מתסכל, זה הכל.

למעלה