קיטורים

nettus

New member
היי לכולם

חזרתי מבצלונה אחרי שבועיים שלא הייתי פה, הבוקר התבעסתי שנעלמו לי 800 תמונות מהטיול, תמונות ממש יפות, וכל הבוקר חיפשתי אותם והם לא על המחשב, ומהמצלמה כבר מחקתי. אחרי זה הלכתי לרופא נשים שיעזור לי עם הבעיה שיש לי כבר אלוהים יודע כמה זמן, חיכיתי שם שעה וכל מה שעבר לי בראש בזמן הזה זה כמה נמעס לי כבר ללכת לרופאים, וכמה נמעס לי שאף אחד לא יודע מה יש לי ושאני צריכה כל פעם לרוץ מרופא אחד לאחר וכלום לא עוזר, בסוף ניכנסתי לרופא ואמרתי לו שהכדורים שהוא נתן לי בפעם שעברה עזרו אבל לא פתרו לי את הבעיה ובנתיים זה החמיר שוב, אז הוא הפנה אותי למומחה לצוואר הרחם ויש לי לזה טוב רק בדצמבר, נמעס לי כבר לחכות, נמעס לי מזה שאני לא יכולה לשכב כמו שצריך עם חבר שלי, ואני צריכה להפסיק באמצע, גם בדרך היצירתית שמצאתנו לנו כדי לא לגעת במקום, רק כי זה כואב לי. נמעס לי שכואבות לי הרגליים, נמעס לי שכבר שנתיים וחצי אני עם כאבים ואף אחד לא יודע מה זה ואיך לפתור את זה. חבר שלי עוד אופטימי הוא מאמין שאני עוד אמצע פיתרון לרגליים שלי ואני יוכל לרוץ שוב, אני לא מאמינה בזה, נראה לי הכאב הזה ישאר איתי לכל החיים. אוףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת את הגוף שלי

../images/Emo201.gif

תרגישי טוב. אני ממש מקווה שבקרוב תדעי ממה זה נובע
.

moruush

New member
../images/Emo90.gifיאווו

אני שונאת שאנשים אחרים נועלים לי את הנעליים עכשו החברה של אח שלי נועלת את הנעלי בית החדשות שלי , שהן כמו ענן, והן יקבלו ציק צ'אק את הצורה של הרגל שלה.. מילא היא לוקחת לי כפכפים (הכפכפים) לטיול, ואני עוד מחפשת כמו משוגעת אותם והיא לא אמרה לי בכלל.. אבל עכשו גם את הנעלי ביתה חדשות, הטובות, הנעימות שלי! זה מחרפןן.. שתיקח מכנסיים, מכנסיי דיגיים, שוואלים [כמו תמיד] אבל ראבק, לא את הנעליים.

moruush

New member
../images/Emo90.gifעכשווווו היא מספרת לי על זה שהם היו

בבית מלון סוף שבוע, ושהם היו שם 48 שעות, ומתוך זה 40 שעות הם היו בחדר ואני כזה "טוב, עזבי, אל תספרי לי." ואז היא אמרה שהם אכלו - וחזרו לחדר לישון. ואני כזה " לישון אה?
" והיא אומרת לי "גם.." בפרצוף ערמומי אני כזה "איכס דיי! מה את מספרת לי , אני אחותו."
עם כל הכבוד שאני אוהבת את החברות של האחים שלי הכי בעולם, הן כמו האחיות הגדולות שלי, יושבות איתי בחדר, קניון ביחד, חיבוקים, נישוקים, באות לפה גם שהם לא בבית, בתי קפה וכ'ו.. יש גבול..

MC SammY

New member
כאילו

את אומרת לה "לישון אה?
" ואז מתפלאה שהיא אומרת לך "גם..." בפרצוף ערמומי?

Lost Lullaby

New member
מתפרק לי הגב

אני רוצה פטור מנעלי בקו"ם
חוצמזה!
נסעתי שלוש שעות בבוקר, אני ובתיה הגענו די ראשונות [ואני גרה הכי רחוק מכולם;|], גם חזרה נסעתי שלוש שעות- ובבסיס הייתי שש... ככה שביליתי בנסיעות כמה שביליתי בבסיס, ועוד חצי מהזמן לא עשינו שם כלום אבל בדרך חזרה פגשתי מישהי מהכיתה שליבאוטובוס אז היה נחמד
אבל זה ממש לא קיטור ליל"ט D:

Mooa-Numi

New member
וגם אותי

סליחה שאני מוגבלת חברתית אבל הבניגות שלי נחמדות

vashla

New member
אחריי חצי שנה של פרידה להתקשר אליי?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מבולבלת...

קיטורים בסבבה

מכירות את זה שאתן יודעות שהולך להיות שבוע קשה ועמוס ?
והיום רק יום ראשון ! יש לי אינספור תורנויות, מטלות וימים שאני אצטרך לקום בהם מוקדם . חוצמזה כואב לי כל הגוף מהנסיעה היום.

רייל

New member
די, נמאס לי להיות לבד,

אני רוצה בן זוג. אתן יודעות מה? לא בן זוג, אבל מישהו שיהיה שם בשבילי. בכלל, מאיפה זה מגיע. אני בן האדם שהכי מתנגד למונוגמיה בעולם ויכול לתת הכי הרבה סיבות לכך, במיוחד כשזה קשור אליי ואיך לי זה לא מתאים. אוי-אוי-אוי, אני מתקלקלת. בכל מקרה, אני שתויה. ביי.

mkarin

New member
אכזבה עצומה.

כל כך כואב לי. כל כך רע לי. אני רוצה למות.

mkarin

New member
יש בי כל כך הרבה סוכר כרגע שכמעט גורם לי

להקיא. בטעות.

Ms Kuolema

New member
יו זה כל כך מעצבן אותי.

מה הקטע להתבכיין על זה שאני בן אדם קר ולא חברותי, ואז כשאני מנסה להתקרב, לדחות אותי על הסף? ומה הוא הולך להעלם לי מהחיים למשך עשרה ימים, מה אני אעשה עם עצמי.

למעלה