היי לכולם
חזרתי מבצלונה אחרי שבועיים שלא הייתי פה, הבוקר התבעסתי שנעלמו לי 800 תמונות מהטיול, תמונות ממש יפות, וכל הבוקר חיפשתי אותם והם לא על המחשב, ומהמצלמה כבר מחקתי. אחרי זה הלכתי לרופא נשים שיעזור לי עם הבעיה שיש לי כבר אלוהים יודע כמה זמן, חיכיתי שם שעה וכל מה שעבר לי בראש בזמן הזה זה כמה נמעס לי כבר ללכת לרופאים, וכמה נמעס לי שאף אחד לא יודע מה יש לי ושאני צריכה כל פעם לרוץ מרופא אחד לאחר וכלום לא עוזר, בסוף ניכנסתי לרופא ואמרתי לו שהכדורים שהוא נתן לי בפעם שעברה עזרו אבל לא פתרו לי את הבעיה ובנתיים זה החמיר שוב, אז הוא הפנה אותי למומחה לצוואר הרחם ויש לי לזה טוב רק בדצמבר, נמעס לי כבר לחכות, נמעס לי מזה שאני לא יכולה לשכב כמו שצריך עם חבר שלי, ואני צריכה להפסיק באמצע, גם בדרך היצירתית שמצאתנו לנו כדי לא לגעת במקום, רק כי זה כואב לי. נמעס לי שכואבות לי הרגליים, נמעס לי שכבר שנתיים וחצי אני עם כאבים ואף אחד לא יודע מה זה ואיך לפתור את זה. חבר שלי עוד אופטימי הוא מאמין שאני עוד אמצע פיתרון לרגליים שלי ואני יוכל לרוץ שוב, אני לא מאמינה בזה, נראה לי הכאב הזה ישאר איתי לכל החיים. אוףףףףףףףףףףףףףףףף שונאת את הגוף שלי