קיטורים!!!!

Shusho

New member
וואו, אני לא חשבתי אפילו להגיב

ככה על המשקפי פוזה שלך.

EVE Lights

New member
חח אה באמת?!

אז wake up call זו לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה שנכתבים כאן כאלה דברים תלמדו להתמודד עם זה ולהשלים עם זה

Mooa-Numi

New member
עם מה?

עם זה שאת שואבת בטחון מלרדת על אנשים אחרים? למה זה טוב? תעשי את זה בבית עם הקבוצת חברים שלך שבוחרת להסתובב איתך ולא כאן. אני באמת לא מבינה למה כל זה טוב. כן, גם אני חושבת כל מיני דברים על אנשים פה, חלק טובים וחלק פחות. הם לא חברים שלי ולא קשורים אליי, ואין שום סיבה בעולם שאני אגיד את הדברים האלו באיזשהו פורום ציבורי, כי זה פשוט לא לעניין. זה א', שאני פשוט לא מבינה למה הדברים האלו טובים מלבד פשוט להיות מגעיל, באמת. ואני אומרת את זה בלי שמץ של פלצנות, קצת כבוד בין אנשים זה זכות בסיסית. ב', זה לא חוקי. אומנם זה לא נכתב בתקנון של הפורום הזה, אבל לפי התקנון של תפוז: "הצהרות והתחייבויות הגולשות בנוסף, ומבלי לגרוע מכלליות האמור בתקנון זה, מצהירה כל גולשת ומתחייבת כלפי תפוז אנשים כדלקמן: - לא להשתמש ו/או להעלות לאתר תכנים ו/או תמונות ו/או קטעי וידאו אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור; - לא לעשות שימוש בשפה בוטה או גסה, שעשויה להעליב או לפגוע בגולשות אחרות בפורום; לא להטריד גולשות אחרות בפורום, לא לפגוע בגולשות אחרות ולא לעבור על החוק בדרך אחרת; - לא לכלול כל חומר המהווה לשון הרע על אדם; (בסדר, זה לא ברמה של דיבה, אבל אתן מבינות)" קיצר זה אכן האינטרנט והוא כביכול חופשי, אבל זה פורום ותחת אחריות מסוימת ויש לו הגבלות מסוימות. אני לא מבינה למה עד עכשיו כל הריבים האלו היו לגיטימיים, אבל זה לא. ואני לא מבינה איך זה הגיע לרמה הזאת (זה כמו שמישהי תפרסם תמונה שלה ואז מישהי אחרת תגיב לה 'בואנה, איזה מכוערת את!') מבלי שאף מנהל לא אמר על זה משהו, עזבו להגיד, פשוט למחוק. אז כן, אין שום סיבה שבעולם שאני אשלים עם זה. אל תעזו לקרוא לזה חוש הומור, זה סתם גועל נפש.

EVE Lights

New member
אני פשוט אומרת

שזו לא פעם ראשונה כאן אז מה קרה פתאום שכל הצדיקות קמו והתחילו לומר "זה לא יפה זה לא יפה"?

svety

New member
אז מה,../images/Emo190.gif

אז נשאיר את המצב כמו שהוא? רבאק, זה מגעיל ואת יודעת את זה. זה שאף אחת לא אמרה על זה כלום עד עכשיו, לא נותן לדברים כאלו לגיטימציה לקרות. האווירה בפורום הזה נהיית עכורה ומגעילה מרגע לרגע, חלאס.

Mooa-Numi

New member
לכל דבר יש גבול

מה הבעיה להגיד "סליחה, זה באמת לא במקום" ודי מבלי ללכת ולהאשים את כל העולם?

yaeli87

New member
להשלים עם זה?

את כ"כ נהנת לרדת על אנשים ולצחוק עליהם ולהיות מרגיזה? תסתכלי פעם על עצמך.

EVE Lights

New member
לא דיברתי על עצמי.

אני לא יורדת לכאלה רמות כמו ענת במקרה הזה. דיברתי על אנשים אחרים שעושים את מה שהיא עושה ... וחוצמזה הפוסל במומו פוסל תסתכלו על עצמכן לפני שאתן פותחות פה על אחרים

paperdoll16

New member
לפעמים את פשוט רעה../images/Emo54.gif

את יודעת שאני אוהבת אותך אבל לעזאזל, תתי, לפעמים את פשוט צריכה לסתום.

DIE kvar

New member
יואו צאו מהסרט

לא התכוונתי להעליב אף אחת הדברים נאמרו, כתמיד, ברוח שטות ולא כאיזשהי נאצה או משהו אם בחרתן להעלב או לראות את זה בעין שלילית זו בחירה שלכן בלבד עזבו אותי אני דווקא חושבת שהמחוך מאוד יפה האמת

Shusho

New member
חח וואו את כל כך כן התכוונת.

בשיחה יכולת איכשהו לצאת מזה אבל באינטרנט הכל כתוב ורואים בדיוק מה שאמרת. זה פשוט היה מרושע. ואני לא מבינה איך המנלהות כאן פשוט לא עושות כלום עם המון דברים שצריכים להמחק.

גם אם לא התכוונת,

זה יכול לפגוע. עם כל הכבוד ל"רוח השטות" שנפלה עלייך ואם יש כל כך הרבה תגובות על זה, כנראה שיש דברים בגו, לא? להגיד "כולם זונות ורק אני בסדר" זה הכי קל. אולי כדאי שתתחילי לעדן את התגובות שלך.

Bitch47Percents

New member
מחוך שווה ביותר.

ואת יפה. ומיליון זמן לא באמת נפגשנו. [המפגש ההוא לא באמת נחשב, את יודעת.]

למעלה