קיטורים.

amit641

New member
הפעולות כאלה משעממות!! אני מתעגעת../images/Emo129.gif

לשנה שעברה =//

חברה

הביאה לי הרגשה לא נעימה. היא הייתה שם בשבילי ואני כמה שיותא ניסיתי להיות שם עבודה אבל החזות שלה דחתה אותי בנקודה זו. זה אומר לגביי דברים מגעילים, חבל לי אמק. וישלי מלא דברים לסדר ולעשות ואני קצת לא מאורגנת.

mkarin

New member
טריגר, אולי.

אני כל כך שמנה. ורעבה. וכל בחורה שאני רואה, ישר אני חושבת כמה היא צריכה להוריד. ואיך אני נראית ביחס אליה. וזה מדכא אותי.

יואוווו אני כל כך עייפההההה

יום ראשון קמתי ב7 בבוקר ועבדתי 13 שעות ואז הייתי צריכה לעשות כמה דברים והלכתי לישון באיזה 12 וחצי וקמתי שוב ב7 בבוקר ואז כשחזרתע אחה"צ לא נרדמתי ואז הלכתי לישון בסביבות 12 וחצי ואתמול קמתי שוב בערך ב7 כי המנקה המפגרת הייתה צריכה לבוא מוקדם, ואז אמרתי שאני אלך אתמול לישון מוקדם כדי שהיום אני אהיה עירנית, אבל בסוף נסחפתי בטלפון לשיחה עד 1 ועכשיו קמתי לפני חצי שעהההה ואני סחוטה מעייפותתתתתתתתת ראבאק לפעמים אני שונאת משמרות בוקר
מי מתחלפת איתי כדי שאני אשלים קצת שעות שינה?

לא לא, לא מאוחר מידי

את יכולה לבוא לקחת את המפתח של החנות והכרטיס מנהל, ולהתחיל לנהל משמרות החל ממחר

אוףף

אתמול שלחתי לכמה חברות טובות שלי את מה שכתבתי פה ואחת מהן כתבה לי "יש לנו שיחה על החתיך =]" ואז היא אמרה שהיא צריכה ללכת..=/ ואני רוצה לדעת על מה היא מדברתתת!! אוףף מה הכוונה שיחה עליו, על מה כבר
ממתי היא קוראת לו חתיך
היא דיברה עליו בכלל או על מי
אוףף נשבר ליי שתתחבר כבר |הוא לא יוצא לי מהראש...דיייייי| תגיבו אם קראתן 3>

אז תנשמי עמוק ותרגעי. ../images/Emo13.gif

אין לך ממה להלחץ, תחכי קצת היא תתחבר. ואל תחשבי רק על זה שהיא תתחבר כבר, תתעסקי בדברים אחרים ובסוף היא תתחבר.

היא התחברה עכשיו

ודיברנו ואיך שדיברתי איתה על הנושא הזה היא אמרה "אני חייבת ללכת שחכתי לעשות משהו!!!1!!" ואז "ביוש" והתנתקה.. אוףףףףףףף מה היא מסתירה כברר

לעזאזל עם הכאבי בטן האלה. ../images/Emo7.gif נמאס לי.

ואני אבכה שוב בכל שרשור עד שזה יגמר, החבר והכדורסל. ממש החבר הכי טוב שלו. נמאס לי להתגעגע אליו כשהוא כ"כ קרוב אחרי שאני רגילה לראות ולישון איתו כמעט כל יום פתאום הדבר הזה. אוף.

stink

New member
להתפטר?

אבל גם ככה נשאר לי רק עוד שבוע +- לעבוד... אבל כל כך נמאס לייייייייייייייייי !! דיי , לא צריכה יותר כסף , יש לי מספיק .

SomebodyElse

New member
אם נשאר לך רק שבוע בערך אז נראה לי שתישארי...

מה כבר יכול להיות כ"כ נורא שאת לא יכולה למשוך עוד שבוע?

stink

New member
האמת היא שזה לא נורא בכלל

פשוט העצלנות השתלטה עלי אחרי חופש סוכות

למעלה