קיטורים.

הזדמנות לטוס לארה"ב.... לטוס?

כי אני פשוט מרגישה שזה הדבר הלא נכון

greeneye

New member
לחלוטין.

אני ראתי את הפרק יום אחרי שהוא שודר בארה"ב ובכיתי בהיסטריה.. והכי נורא, זה שאף אחת מהחברות לא הורידה וזה וראתה בטלויזיה [שזה היה איזה עונה הפרש..] ולא היה לי עם מי לחלוק את האבל!
זה היה די מחרפן..

היום אני זומבי

בגופיה, חצאית ומגפיים. השיר ההוא מסוף יב' כותב את עצמו שוב ושוב בתוך הראש, ואני בכלל לא חובבת שירה (כך שזה לא מקסיםמקסים), הלבן של הלילות נשפך לי לימים שנמהלים בלחץ, שקים של לחץ אני נושאת עליי, למכירה בסיטונאות, כדאי לקנות ממני, לפרוק ממני, להתפרק. אני רוצה למצוא את המתג שמשהה את הכל, גם אם יהא עליי לגשש בחושך. או להמציא.

ShiRa1101

New member
שוב, השמנתי בגלל

החגים המעפנים האלה
ואוהו אני עושה עם זה משהו !!:D חוץ מזה איך יכולים להיות קיטורים כשתהיה שביתה ?! :)

עדיב4

New member
כשיש שביתה וחלק מהמורים בארגון../images/Emo69.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

Small talk

New member
איבדתי את המשקפי שמש היפות שלי ../images/Emo10.gif

ואמא הציעה לי שמתנה ליומלדת היא תקנה לי משקפי שמש (כי לא קיבלתי מתנת יומולדת עדיין). ונכנסתי עכשיו לאתר של אירוקה וכל המשקפי שמש שלהן מכוערות!. אני רוצה משקפיים ענקיות וכל המשקפים שלהם קטנות ומכוערות וממש יקרות. מישהי מכירה מקום לקנות בו משקפי שמש ענקיות אבל משהו איכותי ולא זיבלי ושאולי יש אותו בירושלים?

Small talk

New member
ואין לי מזל עם העבודה המזדיינת הזאת בספרות

אני צריכה לעשות עבודה בספרות. וביום שישי מצאתי שיר שאני מתחברת עליו מלא מלא זמן, ואז מצאתי את 'זמר נוגה' של רחל וממש התלהבתי ממנו כניתוח לעבודה. אבל אז אתמול גיליתי שהוא חלק מתוכנית הלימודים (לא שאנחנו לומדים אותו אבל הוא מופיע) ואם הוא בתוכנית הלימודים אז אני לא יכולה לנתח אותו. וזה היה כבר אחרי שכתבתי עמוד שלם (שזה מלא בשבילי) על השילוב של השיר עם ההיסטוריה של רחל. מובאסת ומדוכאת חזרתי הבייתה וישבתי עם אמא על שירים אחרים של רחל ומצאתי את 'אשתו' שזה שיר שממש מתאים לי, מכל הבחינות. וחשבתי שאין מצב שמשהו יהרוס לי את השיר הזה... ואז היום גיליתי שמישהי אחרת כבר עשתה עליו, ואני לא יודעת אם אני יכולה לעשות עליו עכשיו בכלל (המורה לא ענתה לאימייל שלי) אבל גם אם כן כשהיא תבדוק אותו היא תעשה השוואה בין הניתוח שלי לניתוח שלה ושלה יהיה הרבה יותר טוב... . ואין לי שיר עכשיו

mkarin

New member
אם תמצאי אחר, אולי אחד שאני מכירה,

או אפילו אחד שלא, אני מבטיחה לנסות לעזור [:

greeneye

New member
באופטיקנה יש מגודלות

גם אני אוהבת גדולות.. קיבלתי מהישראכרט קופון כזה למשקפי שמש חינם אצלם [עד מחיר מסויים ומחברות מסויימות אבל למה להיות קטנוניים..
] וקניתי משקפיים גדולות ושיא החמודות באפור-חום כזה. חוץ מזה שהיה שם דגם של קויה שלא השתתף במבצע עם הקופון [כי הוא היה יקר יותר קצת או משו], גדולות, מסגרת פלסטיק אדומה, עדשות שחורות, וה..ידיות? איך לקרוא לזה? ששמים על האוזניים, דקיקות ויוצאות מאמצע הדופן כזה. משהו יפיפה. נורא בא לי עליהן אבל כבר גם ככה קניתי את כל בנגקוק וזה..

RainbowL

New member
היינו פעם אחרים

ובכל שינוי יש גם טוב אבל איכשהו כאן כל הזמן עולה הג'יפה. 'כאן הכל התחיל לא ייגמר לעולם, כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם, לא נהיה לבד אוספים את התקוות' כל מה שהשיר הזה היה בשבילי פעם

SNoopY 26

New member
קצת כזה נו מה

אני מרגישה מכוערת! כאילו לא רציני סתם תקופה כזו בגלל שהיסתפרתי וקשה לי עם השיער החדש :[ ואני לא יודעת מה אני רוצה לעשות איתו, להבהיר אותו לא יודעת.. בכל אופן הוא עוד לא הגיע לשלב שהוא מסתדר מעצמו וזה מרגיזזז ואני צריכה לעשות גבות ואני צריכה לקנות קצת בגדים סעמק ובא לי לסיים תחדר לגמרי ואני צריכה להכין עכשיו מלללללללא שיעורים באנגלית כי יש לי מחר שיעור פרטי ב-9 בבוקר!!! פאק איט ובונאה, כלכך בא לי מישהווווווווווווו אלוהים פשוט נמאס לי להיתלונן על זה כבר! איזה זין ומשעמם, פשוט משעמם בימים האחרונים.. כאילו זה לא שאין לי חיי חברה או משהו, אבל גיליתי שהתחביבים שלי הם פשוט ללכת למסעדות כל הזמן חח ובא לי לעשות משהו קצת יותר מועיל. כאילו להיפגש עם חברות זה סבבה וכייף, ובאמת מזל שיש לי אותן כי הכי כייף לי איתן כמו שלא יכול להיות לי כייף עם אף אחד אחר.. אבל אני מרגישה שאני צריכה לעשות קצת דברים אחרים חוץ מלבלות מול המחשב או הטלוויזיה. אז החלטתי אולי להתחיל ללכת עם אמא שלי לסטודיו בי בת"א לרקוד קצת. ורק שתבינו כמה משעמם היה לי אתמול החלטתי שבא לי להתחיל ללמוד יפנית או סינית. חחחחחחח. אכן מצב קשה. סתם אבל תמיד שראית קיל ביל זה היה נראה לי כזה מגניב שאומה פיתאום מדברת יפנית ובא לי גם נו :| סתם שפיץ כזה. אבל כל מי שאני מעלה בפניו את הרעיון אומר לי ללמוד אנגלית קודם כל :| חכמים בכלל אני חושבת שהייתי צריכה להיוולד בתקופה שאבא שלי נגיד היה קטן. זו נראת לי תקופה כלכך כייפיתתתתת כל היום להיסתובב יחפים במושב כזה חח לעשות שטויות שזוכרים לספר אח"כ לנכדים. טוב מה חפרתי. :| מישהי קראה ויכולה להיזדהות אפילו קצת? ;(

RainbowL

New member
חח דווקא די הרבה ../images/Emo24.gif

אני צריכה לעשות גבות ולקנות בגדים ולהתחיל ללמוד אנגלית. וגם בא לי מישהו וגם אנחנו הולכות כל הזמן למסעדות ומרגישות הכי פרות בעולם חח ובאמת הייתי מתה להוולד פעם, היה מה זה מגניב

מזדהה המון. ../images/Emo42.gif

גם לי יש את התקופות האלה שאני חושבת לעצמי "פאק, לכל אחד יש את התחביב שלו שהוא נורא טוב בו - צילום/ציור/כתיבה/מה שזה לא יהיה, ורק אני כזאת גרועה שאין לי תחביב לפתח". וגם לי היה את הקטע של ללמוד סינית (אפילו קניתי ספר שמלמד כל מיני מילים - את הכתיבה והקריאה) אבל התייאשתי מזה נורא מהר

SNoopY 26

New member
חח יש!!

חשבתי שאני לבד בעולם ;) [לפחות עם הקטע של היפנית והסינית...חח]

svety

New member
המ.../images/Emo190.gif

סתם מבולבל ולא ברור כזה. עם האקס, או האקסים, אנאערף. מה שהכי אהבתי בחו"ל היה השקט, האפשרות לא לחשוב על כל זה בכלל.

למעלה