קיטורים

ליזיגי

New member
בין הפעמים היחידות שאני כותבת בשרשור הזה,

נראה לי אני הולכת להביא אותה עכשיו בחפירה... לא טוב לי! נתחיל מזה שאני מרגישה בהמתית ביותר. הכל סובב סביב אוכל, ולא סתם אוכל- אוכל טעים ומשמין! הוא נמצא בכל מקום, וכל פעם שאני אומרת לעצמי שמהפעם אני הולכת לשמור טובטוב ולאכול רק בריא, או לחילופין לא לאכול (סתם, אני ממש לא בכיוון, כן הייתה תקופה של הפרעת אכילה מסוימת אבל זה תם ונשלם, וזה גם לא היה קיצוני) אני תמיד איכשהו מוצאת את עצמי עם גלידה או שוקולד! זה מה שעושה לי טוב בלב, באמת ובתמים שאני אוהבת לאכול. והכל!! כל הדברים, כל הסוגים, דגש על מתוקמתוקמתוק ושוקולד. אוף, מתי זה יפסק?! אני מרגישה בהמה :[ אני מרגישה פשוט לא טוב עם עצמי.. והבגרות במחול- כבר אין לי חשק יותר ואפילו לא עשיתי חזרות. בהתחלה שהמצאתי חלק מהבגרות ממש אהבתי את זה.. אבל פתאום אני לא שלמה עם עצמי, לא מבינה את הנושא, כבר המצאתי איזה 2 דקות, אבל אני לא מבינה איך זה מתקשר לנושא. עדיין לא התחלתי רציני וכבר זה נמאס לי! וצופיםצופיםצופים, די נמאס! כל יום פעילות אני מרגישה רע, כואב לי הראש. הישיבות מעצבנות אותי, המרכזת הדרכה השניה מתנשאת מעלי באופן שכבר מעצבן ברמות! אין לי את הביצים לבוא ולהגיד לה שאני מרגישה שהיא מתנשאת, זרקתי הערה, אבל זה היה סתם באימייל. ומה שהכי גרוע, שנראה לי שאני הייתי כזו בצוות של שנה שעברה! כלומר בגלל שאני עשיתי הכי הרבה נראה לי שנתתי להם תחושה שאני יותר טובה. אווווף אני כזו מגעילה, נראה לי אני אבקש מהם סליחה! והמתכונת באנטומיה מיד אחרי החופש, מאיפה זה בא?!! אין לי עצבים ללמוד לזה, אנחנו אפילו לא למדנו את החומר- אני בכלל לא יודעת מתי לומדים אותו! ובלי שום קשר (וואו זה הכי מבולגן בארץ), היום יש יומולדת לידיד ממש טוב שלי. אתמול הלכתי אליו ב-12 בלילה, הכנתי לו דברים מחוץ לדלת- מלאמלא שטויות ודברים כיפים, נרות, עוגות, ממתקים, בלאגנים. ואז אני מתקשרת אליו שיצא מהבית. אבל נחשו מה? הוא לא בבית! אפילו לא קרוב לשוהם- הוא באשדוד! הייתי מבואסת רצח... ואז באתי ללכת למסיבה של מישהו וידיד אחר שלי זרק לי הערה לא במקום, אז פשוט הלכתי הבייתה ובכיתי.. כמו מפגרת בכיתי! ואז כמה שביעיסטים קראו לי, והייתי שיא האדישה אליהם כי לא היה לי כוח וגם הייתי עם דמעות בעיינים. פשוט נגמרו לי הכוחות וזה רק תחילת שנה. זה היה ארוך מבולגן חסר טעם ולא שיחרר אותי בכלל. לא נורא.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo24.gif אני אוהבת אותך מדהימה אחת!!!

ורק שתדעי, באמת, שכולנו מחכות לראות רק את הבגרות שלך. כולנו תופסות ממך

Mooa-Numi

New member
דפקו לי את הברז של החיים אתמול

ה'כמה דקות ביער אילנות' הפכו ל'עוד חצי שעה' ואז 'בואי נלך רק ב2' ואז די, הבחורה שנסעתי איתה החליטה שהיא נשארת. וזה מסיבות עלובות, כולם שם היו פריקים ולבשתי חולצה ורודה. וגם הכי התחשק לי מסיבה בעולם! סעמק. ושבוע הבא הברמצווה ואחרכך אני סוגרת, וזה היה ממש מעצבן ומסתכל. ועוד דברים שאין לי כוח לכתוב. היום גבע אלון, אני מוציאה אוטו ואבא עושה לי הרבה קונצים. אני אמות מרוב שהוא קמצן. באמת שלא נגעתי באוטו חודש, אולי יותר. וזה מתסכל, כי אני שונאת להסתנג'ר על אחרים.. ואני צריכה עוד לסדר תיק! למי יש כוח!

EROTOMANIA

New member
I'm hungry

and really lazy I've been sitting around doing absolutely nothing for the past 3 hours. 4 hours, actually

saptenn

New member
אין לי ממש מושג מה קורה איתי

אני עוברת ממצברוח ממש טוב למצברוח על הפנים, אני יכולה לחייך ולהרגיש הכי טוב בעולם ושניה אחרי זה, פשוט לבכות. הכל יראה לי זין, למרות שזה באמת לא ככה, אני יודעת שזה לא ובכל זאת משהו בי תמיד מתעקש להרגיש רע, לחפש את הרע... מוזר לי וממש אין לי מושג למה אני כותבת את כל זה כאן אולי אני פשוט צריכה לפתוח בלוג או משהו

aYaLoLy

New member
4%&^*#$^$#@#../images/Emo71.gif

כוסאומו איבדתי את הפלאפון גנבו לי אותו, הזונות. קטאעגכילסהחיסל וגם איבדתי את הצרור מפתחות עם המפתחות לבית ולחדר בבסיס ואהעהכאבהבעההבסהס איזה קריזה ובגלל זה פספסתי איזה ערב איחוד טירונות ואני מתהמתה מגעגעועים לבנות שאפילו אין לי איך להודיע להן שאני לא באה! אינעל העולם אוקייי?!!!??!?

פתאט

להתקשר אליי מהצבא. לדבר איתי כמה דקות ולומר "אני אחזור אלייך" עד עכשיו אני "מחכה". איף. חיבוק?

למה ענית לו בכלל?

את שוב ושוב ושוב ושוב ושוב!!!!!!! פוגעת בעצמך את עד כדי כך לא אוהבת את עצמך שאת נותנת לו לעשות לך את זה? אלוהים תעיפי את האידיוט הזה לעזאזל כבר אל תחכי לו בכלל אם הוא רוצה, שהוא יחכה לך

N o o s h y

New member
אתמול דיברנו איזה חצי שעה בטלפון.

היא התקשרה כמובן. זה תמיד בא ממנה. ואנ'לא מאמינה שפעם אהבתי אותה כלכך. פשוט לא מאמינה.

PennyLaneM

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יצאתי עם מישהו לפני כמה זמן ומאז לא קרה כלום (חוץ מכמה 'את פנויה הסופ"ש?' אבל לא קרה כלום) והיום הוא הכיר מישהי (הכירו לו יותר נכון) שלדעתו "ממש יפה ומושכת...נראה לאן זה יתפתח" וכלכך רציתי אותווו #@% דאמט! והוא אומר שאני קרירה ואני לא ;[ רק לאנשים חדשים שאני לא מכירה,מה לעשות קשה לי להיפתח לאנשים חדשים!! אוףףףףף

למעלה