קיטורים

בייביסיטר בשישי בערב - לא מומלץ../images/Emo128.gif

משעמם ליייייייי וכל החברים שלי באיזה מסיבה שנשמעת שווה רצח בת"א. אבל לפחות עשיתי קצת כסף לפני שהחשבון בנק מתרוקן לגמרי

stink

New member
אני חייבת לחזור לכושר

העבודה הזו גזלה ממני את כל הזמן ובהתחלה אמנם הקילוגרמים ירדו , כי התרוצצתי כל היום ולא היה לי זמן לאכול , אבל עכשיו העומס חלף , אנחנו יושבות שם כמו פרות וטוחנות עוגיות כל היום <זה כמובן טוב ויפה שמשלמים לי על זה גם..> אבל אין זמן לעשות ספורט ואני כבר מרגישה את הצמיגים . גרררר

LimiMimi

New member
איזה עצבים

למה למה למה לא הלכתי לבראשית.. היה יכול להיות כזאת שבירת שגרה מצוינת והאוירה שם והכל איך נשארתי בבית.. כשאני בעצם עושה כלום חוץ מלעבוד ו.. חרא חרא חרא חרא

AnGeL DoLlY

New member
נשמה לא הפסדת הרבה

באמת. כאילו היה כיף והכל, אבל כ"כ שונה משנה שעברה הם שינו את המיקום (חוף גולן במקום דוגית, וכמה שהם קרובים, הם שונים), והיה הרבההה יותר קטן ודיי רקוב במשך היום. איפה כל הסדנאות?! איפה האוהל הענקי עם המזגן?! והכי חשוב איפה השוויםםםםם?!?? לאן הם נעלמו גאדמט
אני אפתח על זה אוף יותר מאוחר אבל באמת אל תתבאסי. :)

LimiMimi

New member
מלא אנשים סיפרו לי גם

שזה היה ממש מאכזב שהמתחם היה ממש קטן וכל מה שאמרת בערך... P: קקה.

vashla

New member
איך לעזאזל מקפלים חזיות כמו שצריך?!?!?!

איך שאני לא עושה, זה לא יוצא טוב..:( ויצא לי הברזל מהחזייה האהובה עליי...אוף.

moruush

New member
../images/Emo90.gifיו גם לי

זרקתי אותה, זה פצע אותי
קונים חדשה

אני מקווה שתביני

אבל נכון כשבדרך כלל מקפלים חזיה, את פשוט הופכת את אחד הצדדים ואז הריפוד שלה מתעוות? אז את פשוט צריכה לסובב את הקאפ ככה ששני הקאפים יהיו באותו צד... ויהיה סיבוב באמצע, איפה שהקאפים מתחברים אני מקווה שהבנת, כי אני לא הייתי מבינה כזה הסבר חח

vashla

New member
הבנתי, וחלק מהחזיות אני מקפלת ככה

פשוט זה מה שמתח לי את הבד שבאמצע ככה ואז יצא לי הברזל.

אמ, אני לא מקפלת אותן.

אני פשוט שמה אותן אחת מעל השניה, ז"א אחת בתור השניה כשהן ישרות. וזה מסתדר כי יש לי מגירה לחזיות. אבל אולי אצלך זה לא נוח. ולקפל אותן כמו שאמרו.. לי אף פעם הברזל לא יצא בצורה הזו. נראה לי שלא עזרתי חח, בהצלחה אבל! (אולי אפשר לשאול בחנות חזיות את המוכרת?)

עדיב4

New member
נמאס לי. אני לא יכולה יותר.

אני נשברת, די זה כבר עובר כל גבול. אז בהתחלה אני חושבת שאני שמנה ומכוערת, אז אני הולכת לראות טלוויזיה ואח"כ צועקים עלי להנמיך ומתנפלים עלי, כשהטלוויזיה על ווליום 5. אז אני הולכת לחדר ובוכה עוד קצת, המיטה עדיין רטובה מהדמעות של הבוקר. נמאס לי השבועות האלה קשים לי מדי. אני פשוט לא יכולה יותר
מרגישה נורא, בחיים שלי לא הרגשתי ככה.

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo24.gifיהיה טוב!

אם את צריכה מישהו לדבר איתו, אני כאן בכייף. תרגישי טוב חמודה!

EVE Lights

New member
כואב לי הכוס.

סעמאק ומחר אני צריכה לקבל מחזור מה זה לא טיימינג טוב עם כל השבוע העמוס הזה, פפפ

../images/Emo24.gif

את לוקחת גלולות? כי אם כן, את יודעת שאפשר לדלג על מחזור נכון? וזה יפתור לך בעיה אחת...
.

EVE Lights

New member
אכן לוקחת

ויודעת, למרות שאני לא דוגלת בזה בתור פיתרון עשיתי את זה פעם אחת ויחידה לפני המון זמן והתופעות לוואי של זה לא עשו לי תענוג אז אני מעדיפה לדמם ולסבול

אה, פשוט לא לכולן יש תופעות לוואי.

אז אני אאחל לך שהוא פשוט לא יהיה מאד נוראי.

למעלה