קיטורים

RainbowL

New member
זה לא מגיע לה

לא מגיע לה שהוא ירצה אותה, וגם לא מגיע לה התפקיד שהיא קיבלה וכל ההערכה שהיא מקבלת על זה שהיא לא עושה כלום, אבל כולם מתעלמים מזה. ואיך היא משחקת אותה חמודה ונחמדה אבל כולנו יודעות בדיוק עם מי יש לנו עסק על כל האנשים החדשים שהכרנו היא עושה פוזות ענקיות שאי אפשר בכלל להכיר אותה. היא הילדה הכי חכמה שאני מכירה בערך, אבל זה חמוד לצאת מטומטמת אז היא עושה את זה. פתאום יש כזה דבר אוטואים ופלפלפים. הכל משחק. וכל מי שמסביבה פשוט לא קולט... מתוקה ומסכנה שכל הבנות מתייחסות אליה מגעיל... איזה מניאקיות אנחנו. ושנים כבר אמרו לי שבסוף הגלגל מסתובב, ולשקר יש רגליים ואני מחכה, אבל השקר לא זז והגלגל תקוע.

svety

New member
שונאת רכילויות משפחתיות.../images/Emo190.gif

זה כזה גועל נפש. מעניין מה אומרים עליי מאחורי הגב.

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo12.gifואוו. פשוט.. ואו.

בעצם, מה אני מופתעת? חידשת לי משהו?

moruush

New member
../images/Emo90.gifאמממ

מסנ'?
סורי אני פשוט לא יכולה לדבר פה על כלום..

JustAnotherOne

New member
אפשר לקטר למרות שאני בכלל לא שייכת לפה?

זתומרת אני קוראת סמויה כזאת, כבר דיי הרבה זמן. בכל אופן, עצוב לי נורא. :[. ראיתי תמונות שלו, וישר עלו לי דמעות בעיניים. קצת דברים שהוא שלח, קצת תמונות של שנינו יחד שעלו לראש וכולי בוכה :/ ואנלא מבינה איך אחרי יומיים שהוא היה הכי מדהים בעולם הוא פשוט ניתק קשר והפסיק להתקשר. וכלכך באלי לחבק אותו, ולבוא אליו ולעמוד בכניסה ושהוא יחבק אותי ויעטוף אותי כזה בתוכו. וכלכך באלי להתקשר אליו ולשמוע את ה"היי" הזה שלו, היי כזה ששמח לשמוע אותי. ואני לא מבינה אתזה פשוט. ואוף. :[. מה כבר עשיתי שגרם לו לסנן אותי ולא להתקשר יותר? 3/>

EVE Lights

New member
../images/Emo24.gif

נורא נורא מזדהה רק שאצלי זה אחרי שנה ומשו שהיינו בקשר של ידידות הכי טובה בעולם וגם, הוא החליט פתאום לנתק ולסנן אותי בלי סיבה :/

בלאט, בנים

אל תנסי להבין בכלל... פשוט תעברי הלאה וזהו אני כל כך מבינה את זה וזה קרה לי יותר מדי פעמים, ופשוט אסור להיתקע תמיד יבוא מישהו אחר וטוב יותר(עד שגם הוא ישתגע, אבל זה כבר משהו אחר)

ThE uVa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

[וגם אני אזכיר שבנים הם לא משהו בכלל.]

חחח ממורמרות ../images/Emo6.gif

אבל כן יש בחורים שרוב הזמן הקיום שלהם לא מוצדק בכלל
יהיה בסדר מותק... תהיי בטוחה שזה יעבור ויבוא עוד אחד ואחריו אפילו עוד אחד... ככה זה, בשרשרת...

aYaLoLy

New member
כוסאומו%#^&$%&

ני גרה בפאקינג תלאביב ואני לא מוצאת משו חדשני לעשות היום בערב! מי שמע על דברים כאלו!? אוףףףףףףף אני מתחרפנת. בא לי חיים מעניינים

shachari

New member
../images/Emo24.gif

לא היית רוצה לגור בצפון , תסכימי איתי ? הכל פה בדיילי .
[גמאני הייתי צכ'ה לפרוק , תסלחי לי ? ]

למעלה