קיטורים

FELIX inc

New member
אומייגוד רק מהמחשבה התחיל לכאוב לי../images/Emo7.gif

מה אגרוף בתוך ה.. כוס. מה

EVE Lights

New member
../images/Emo3.gif

המונח "פיסטינג" מכוון לאגרוף בכוס או בתחת. אגב, הכוונה במילה "פיסטינג" היא החל מאגרוף שלם עד לאמצע הזרוע בפנים (וכן, יש דברים כאלה).

EVE Lights

New member
פורנואי, בדסמי. אבל גם בזוגות

רגילים יש הרבה מהאוכלוסייה שעושים את זה (לפי אתרים באינטרנט)

אני הייתי חולה בסביבות יוני

ושכבנו ואחרי בערך יומיים הבראתי הייתכן כי סקס זה תרופת פלא לשפעת? נראה לי עלית פה על משהו...

באמת? והוא לא נדבק ממך?

והיה לך כוח? (איזו חקירה...) בכל מקרה ישנתי איתו אתמול, וכנראה שזה לא היה רעיון משהו כי יש לי הרגשה שאני מתחילה להיות חולה קצת בעצמי.
וקמתי ממש מוקדם בגלל זה.

לא הוא דווקא לא נדבק

והוא נישק אותי כל הזמן וישנו ביחד וטיפל בי והכל.. ואני לא ממש זוכרת כי זה היה לפני כמה חודשים, אבל סביר להניח שהוא פשוט היה למעלה.. אם נראה לך שנדבקת אז תשתי אקמול או משהו נגד כל השטויות האלה לפני שאת מתחילה לפתח את זה..

נו תנוחה רגילה

אני למטה והוא מעל ככה שלא עשיתי כלום ולא באמת הייתי צריכה כוח

עדיב4

New member
אני אמורה ללכת לחר כושר.

ואין לי כוח
שיכנועים יתקבלו בברכה

greeneye

New member
../images/Emo10.gif

התחצ'קנתי. בגיל 18 ומשו. בחיים לא הייתי מחוצ'קנת. אחד או שניים היו אסון לאומי בעיניי. ממתי מתחילים להתחצ'קן בגיל 18?! בע.

Tin Doll

New member
..

הפליא אותי שהוצאתי את המשפט הזה עם כל כך הרבה דמעות, כאילו שהצלחתי להגיע לנקודה הקטנה הזאת מתחת לכל הערפל בראש שלי.. ואני זאת שהוציאה את זה... נראה לי שאני צריכה להיות הכי גאה בי בעולם

RainbowL

New member
הוא לא עונה לי

כוסאמק כל כך הרבה אומץ הייתי צריכה בשביל החרא הזה והוא מתעלם. וזה אפילו בקושי בשבילי.

Ms Kuolema

New member
פיכ.

שונאת להיות תלויה באוויר. או שנפגשים או שלא. שונאת "עוד לא יודע, נראה מה בן דוד שלי יגיד". אז או שאתה קובע איתי או עם בן דוד שלך, מהה. החלטה פשוטה מאוד, מה הבעיה. והגלולת עושות לי חצ'קונים ודימומים וזה לא כיף לי בכלל. והסקס בשבועיים האחרונים פשוט נורא. ולא יודעת. אני מרגישה left out כזה.

Ms Kuolema

New member
מרסילון.

כאילו, הן דווקא סבבה, וזה משתפר מיום ליום, אבל בשבועיים הראשונים זה מציק.

למעלה