קיטורים.

svety

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

אנוקשה, מדהימה אחת, אני בטוחה שהוא לא היה מתאכזב ממך. אם את רוצה, זה המסן שלי, דברי איתי. [email protected]

THE ronch

New member
הייתי בטוחה שזה היה לפני שלושה ימים.

מותק, את בחורה מוצלחת, הוא היה גאה בך על שעשית את השינוי המטורף הזה מאחת שלא יודעת לקחת אוטובוס למרכז העיר בעצמה לאחת שגרה לבד, ומה זה משנה אם יש לך רק בירות במקרר- לפחות יש לך משהו. ואת מסתדרת לבד וכמו שצריך ואת עצמאית. אולי הגיע הזמן שגם את תהיי גאה בעצמך, לא לכולם יש את אותה נקודת פתיחה, ואולי גם לא כדאי להתעסק ב"אם"ים למינהם, כל דבר משפיע על הכל ואי אפשר להגיד שאם גורם אחד היה שונה, כל השאר היה נשאר אותו דבר. מה שאני מנסה להגיד פה זה שאני אוהבת אותך.

coolit

New member
../images/Emo24.gif!!!!../images/Emo10.gif

אז.. אולי תחליטי לקחת את עצמך ממש בידיים? בשבילו?

yaeli87

New member
אין לי קיטוריםםםםם!!!!!!11 ../images/Emo13.gif

אה,יש לי טיפה...אני שמנה.

mkarin

New member
יום נורא.

התאריך הזה מזכיר לי שאני חרא של בן אדם, השיחה היום מוטטה אותי והזכירה לי כל מיני דברים שאני לא רוצה לזכור כל הזמן. כמו זה שאני כישלון.

mkarin

New member
ואם זה לא מספיק,

אני כבר 3 ימים רבה עם אמא שלי בלי הפסקה.

איףאיףאיף.

הראש שלי מפוצץ במלא דברים שאני צריכה לעשות. אין לי כוח לעשות אותם. אתן מכירות את זה שיש משהו שאתן כלכך רוצות אבל נראה לכן מפרך מידי להשיג אותו? גיליתי מה אני הכי רוצה. מאז ומתמיד רציתי ללמוד בס. ועכשיו יש לי במה להתפתח בה עם בס. באמת. וזה גם יפתור כלכך הרבה בעיות בלהקה שלנו. שגם ככה אנחנו חבורה של בנות מתוסבכות ולא יציבות בשיט. ככה, אם כל אחת תאהב את הכלי שלה יהיה כלכך הרבה יותר טוב. אני רוצה בס מסויימת, שהתאהבתי בה מהרגע הראשון שראיתי אותה לפני חצי שנה. אבל היא עולה 2080 שקל בלי מגבר. ואין לי שום מקום לעבוד בו, ניסיתי. בעצם יש, יש את המפעל של אבא ושבוע של קייטנה שאני עובדת בו. אבל אני צריכה את הכסף הזה לפולין, שגם נורא חשוב לי. ואוף אני יודעת שזה שטחי נורא אבל אני רוצה עץ של כסף. כאילו אני לא רוצה שזה ישמע שיטחי אבל זה יכול לחסוך לי כלכך הרבה כאבי ראש. ביינתיים יש לי חמישה שקלים כי בזבזתי את הכל על שתי קופסאות סיגריות לסמינר של שישה ימים. כשאני אמורה להפסיק לעשן בכלל. למה אני מעשנת? זה כלכך סתם בשבילי. האע. אני מאוכזבת מעצמי אבל אני יודעת שאם הייתי אומרת לעצמי שאני לא אעשן בסמינר הזה הייתי עוד יותר מתאכזבת כי הייתי נשברת. ובכלל לא על זה רציתי להתבכיין. רק על זה שכואב לי הראש ושחזרו לי סחרחורות חזקות מתמיד. לא בא לי בטוב עכשיו. זין. [נו לפחות אני מחייכת.]

הם חשו שאנחנו קרביים

מה זה 12/2, זה כל כך מציק... הם יכולים להוציא אותנו לפחות שוש, אבל הם סתם לא יעשו את זה. אנחנו נשוחרר מלוז בשעות מוקדמות ונעשה פאקינג כלום כל השבת, אבל העיקר שנסגור שבת. איזה קורס חובשים בכלל סוגר 3 ימים לפני קבלת הסיכה? זה כל כך מעפן... וגם שבת שעברה סגרתי והיה כל כך משעמם ותמיד מקבלים חמשוש אחרי סגירת השבת, אבל קיבלנו בעיקר זין לפנים, הרבה הרצאות על האסק שלנו ושוש מציק... וכל השבוע, אחרי שבוע התורנויות, עשינו עבודות רסר מסנג'רים לקורס את הצורה כשקורסים אחרים לא עשו רבע מהתורנויות שלנו נו ומה לסגור שבת שוב אני יומיים בבית בחודש הזה.

©big smile©

New member
הוא כ"כ אבל כ"כ מדהים.. וואו.

למה אני לא יכולה פשוט שיהיה לי אותו. החיים שונאים אותי ממש, ואני נוטה לשנוא אותם עוד הרבה יותר בזמן האחרון. יאללה, באילת אני הולכת לדפוק את האמא של הראש שלי, כל יום עם מישהו אחר. רק לשכוח מהכל.

SomebodyElse

New member
אווווווווווף!

יש לי תור לרופא רק לעוד חודש. נמאס לי מהצבא הזה כל כך!

אין לי עוד כוחות.

הבחינה ביום חמישי הקרוב, ונמאס לי לראות ספרים. דייייי כבר. מתפוצץ לי הראש וסיימתי את כל החומר חוץ מאיזה 3-4 נושאים בודדים ואין לי כוח עוד. ועשיתי חזרה על המילים והלך מצויין. אוף אני לחוצה כמו לא יודעת מה ורק רוצה שזה יהיה מאחוריי כבר. דייייייייייייייי

למעלה