קיטורים.

יופי מאיההההה.

יש בך תמיד סערת רגשות. מן אוסף הזוי של מחשבות ותחושות. אהבה, שנאה, קנאה, משיכה... ואז את אומרת לעצמך... 'שכחתי אותך'. את זוכרת, מאיה? זוכרת או לא? הוא אמר לך שזוגיות זה לא בשבילו... את באמת צריכה שאני אזכיר לך? באמת? את בכלל זוכרת איך מרגישה אהבת אמת? וכשבכית כל הלילה? את עדיין לא זוכרת? תגידי, אולי את רק צריכה מחשבה אחרת? לא להיזכר בזה כל היום! תפסיקי לחשוב, לבכות, לבהות, לחלום... אין בך מספיק כוח לכאלה שטויות! את יודעת מה, תעזבי. במילא החיים שלך הם כבר אוסף שלם של טעויות. כמה שתחפרי זה לא יספיק לך, מפגרת. את יודעת מה? אפילו אני, הלב שלך, כבר רוצה ילדה אחרת.

©big smile©

New member
ממתי אני מתוסכלת מינית, אה?

בא לי להקיא. ממחר השעות מתחילות לרוץ.

EVE Lights

New member
איכס.

אז יצאתי אתמול עם מאיה והבטן עדיין עשתה לי בעיות אבל אמרתי נו, ננסה לאכול משהו אז הזמנתי אורז פיקנטי בקושי נגעתי בו, אכלתי ממש קצת נרדמתי ב- 1:30 ב- 4:30 אני מתעוררת כולי עם כאבי בטן ודקירות הלכתי להקיא את מה שאכלתי (שאפילו לא הספיק להתעכל, איזה כיף) וזהו חזרתי לישון עכשיו קמתי עם צריבה בגרון כוססססעומו 3 ימים בעיות בבטן זה כבר לא מצחיק אוף

זה אף פעם לא מצחיק! לכי לרופא .. ../images/Emo204.gif

כמה שיותר מוקדם שתדעי מזה ותמנעי גם כאבים וגם אי ידיעה מה הדבר הזה שמציק לך כבר 3 ימים... תרגישי טוב

PennyLaneM

New member
...

-יש לי כאבי ראש עצומים כבר איזה שבוע -רבתי עם יוגב שוב פעם הוא טוען שהצבא השפיע עליי לרעה ושאני לא הבחורה שהוא התאהב בה -הצבא הזה באמת עושה לי רע -חברה סיננה לי את החיים אתמול וזה לא היה נעים :\ -אין לי חברות

little shorty

New member
כולם מתגייסים לי.

בכלל מאז שסיימנו ביצפר, הכל נראה מוזר ומרוחק, כולם פתאום בעולם משלהם וזה עצוב. עכשיו דיברתי עם חברה שלי שהתגייסה יום שלישי והיא בבית עכשיו והיא עושה טירונות עכשיו בחיפה בטכני חיל האויר וכל הקקה הזה ואמאלה מה היא חיילת עכשיו? ואני מסתכלת בתמונות של המסיבת גיוס וזה כזה עצוב. יום שני מסיבת גיוס לידיד שלי, מתגייס שבוע הבא. כולם מתגייסים, חלק יותר מאוחר אבל כמעט כולם לפניי. אמאלה מה חיילים? אנחנו עדיין ילדים! אוף נו.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif"אוףף בואי לפה כבר"

מה לעשות שאני בשוהם ואתה במלון נידח בנתניה? מתגעגעת...

חיבוק יכול להועיל.

היום הייתה אזכרת שנתיים לאבא. וסתם חשבתי לי, כמה מאוכזב ממני הוא בטח היה. עוזבת את הצבא על נפשי, הולכת לטיפול בהפרעות אכילה, נרקבת כל היום בבית ולא מבלה דקה מזמני בלי בקבוק בירה ביד. אין לי כשרונות. ואין לי שאיפות. ואין לי מטרות. ושום דבר לא גורם לי הנאה. [לפחות אם הייתי בוקובסקי עוד יכולתי להוציא מזה משהו טוב] הוא בטח לא היה מדבר איתי. כשאני בוכה, הוא כבר אמר, הוא אוהב אותי פחות. [ותודה לבנות ששלחו לי מסר. אני עוד אענה לכן, סתם אין לי כוח רוב הזמן לנסח תשובות]

yaeli87

New member
../images/Emo24.gif גדול מאד.

ומאוכזב הוא לא היה,את מדהימה.

In Dreams

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

את כלכך הרבה יותר ממה שאת חושבת. וזה שכבר התחלת לטפל בבעיה, כבר אומר משהו.. הכל יסתדר, חייב (את עוזבת על נפשי?)

למעלה