קיטורים.

little shorty

New member
קיטורים.

כי הדברים הקטנים והמעצבנים האלה הכי מציקים.

little shorty

New member
נתחיל בזה שאני במחזור.

ואוף. שונאת שונאת שונאת להיות בחורה שונאת. - אתמול קיבלנו חולצות לבנות בעבודה, עזבו שנאלצתי לחתום על טופס שאני משלמת על החולצה משהו כמו משכורת של אירוע אחד היא מתלכלכת מהר והיא גדולה ומכוערת ואיכס מה לבן מה. היה כל כך כיף עם השחור, לא צריך לשים גופיה מתחת, לא מתלכלכת מהר, אפשר לעבוד איתה שבוע ברציפות אם רוצים, וגם עד שהצרתי את החולצות והם יפות עליי עכשיו הלבנה המכוערת הזאת. - נכנס לו ג'וק לראש. הוא רוצה לעבור לאילת. והאמת שאני גם רוצה ורציתי ממזמן ככה לעבוד ולהינות לפני הגיוס אבל עכשיו אני קצת מפחדת. כאילו ואם לא נסתדר? ודירה? והוא ישר יש לו עבודה ואם אני לא אמצא את עצמי שם? ואיך נסתדר? ואני והוא גרים ביחד... אמאלה. הוא כבר קבע עובדה שגג עוד שבועיים אנחנו נוסעים ואני אמממ יואו לא יודעת. - אני עייפה תמידית, זה לא הולך ככה. אני חייבת שעות שינה נורמליות.

Liraz 6q

New member
תקני אותי אם אני טועה..

אבל קראתי פעם הודעה שלך שאת רצית לעבור לאילת לפני הגיוס לעבוד ופחדת שהוא לא ירצה? בכל אופן, לדעתי תזרמי איתו.. מה כבר יכול להיות? לחזור הביתה תמיד אפשר. תשני קצת אווירה, תגווני לפני הצבא.. אני מכירה המון זוגות צעירים שעשו את זה. אחת העובדות שלי גרה עם חבר שלה חצי שנה לפני שהתגייסה באילת.. עשתה הרבה כסף וחזרה הביתה כמה ימים לפני הגיוס.. היא מספרת שזאת חוויה כייפית.. קצת עצמאות לפני שהצבא לוקח לך אותה חחחח בכל אופן, אמרתי לך כבר פעם.. אם את צריכה עזרה למצוא עבודה וכאלה.. דברי איתי! :]

little shorty

New member
כן.

זה היה ככה קודם, אני נורא רציתי והוא לא רצה בכלל. ואני הייתי צריכה לנסוע עם חברות וזה... ונורא נורא רציתי שהוא יבוא איתי... ופתאום עכשיו הוא נורא רוצה ועכשיו זה התחיל להלחיץ אותי חחחחח אבל נראה לי שנלך על זה. איפה את עובדת?

tali1991

New member
סליחה שאני הורסת את האווירה

אבל לדעתי את עדיין לא מוכנה לעבור דירה לאילת.......... נשמע שאת לא הכי מוכנה לזה עדיין....... שתעברי- את תצטרכי להיות הכי בטוחה בעולם שזה מה שאת רוצה! ואיתו את רוצה להיות!!! ושוב.... נשמע שאת עוד רחוקה מזה!!

TiKi PooH

New member
הגזמת..זו לא חתונה קתולית, כן?

לדעתי זה מאוד הגיוני שאת הזמן לפניי הצבא רוצים לנצל כמו שצריך, וסה"כ יולי- את נשמעת בחורה עצמאית למדי ואחראית... פחד מצעד כזה גדול הוא לגיטימי והכרחי, אבל לדעתי- ממממש אל תתני לזה לעצור אותך. את צריכה לחשוב אם באמת בא לך על זה ( מעבר לחששות של עבודה ואיך תסתדרו, כי לא מתאים לך לא להסתדר (; ) ואם כן- קחי את זה באיזי ולכי לכבוש קצת עולמות :) מקסימום את רואה שזה לא הקאפ אוף טי שלך, עושה פרסה וחוזרת הביתה.

little shorty

New member
צודקת.

כנראה שבאמת נלך על זה וזה יקרה בשבועות הקרובים, צריך קודם להכין שם את הקרקע ולראות לאן מגיעים והכל ואני מקווה שעוד שבוע שבועיים כבר ניסע. ובאמת סך הכל אם לא נמצא את עצמנו שם תמיד אפשר לחזור לבית החם שלנו :) חחח אני מתרגשת. ותודה בננות :)

לחבר שלי לשעבר יש חברה.

יכול להיות שזה באופטימיות, אבל זה היה אמור להעציב אותי... וזה לא.

ש י ר י ו

New member
../images/Emo7.gif

איכס. המצברוח חרא... מחזור כואב מתמיד, וכרגיל אני נפוחה ומגעילה והפנים שלי נראות זוועה. וכואב לי, דמאטטט... החום המגעיל הזה... נמאס לי להתקלח 700 פעם ביום, למה כל כך חם?!?! נו כבר, שיבוא החורף. הולכת להיות היומולדת הכי מגעילה בעולם, גם ככה אף אחד לא זוכר, והמעטים שכן זוכרים סתם אדישים ולא איכפתים. נעזוב את זה שבתאריך העברי (ט"ו באב) אני בכלל עובדת, ובאסה להיות לבד ביום האהבה, שהוא גם היומולדת שלי
אני מתחילה לשקול ברצינות מעבר של בצפר וזה מעיק עליי נורא ומעצבן אותי וגורם לי ליותר מידי מחשבות מוזרות. וחם, חם, חם, חם, חם, אני שונאת שחם לי.

PennyLaneM

New member
משעמם להיות בגימלים

כולם בצבא שיגיע כבר סופ"ש!!!! ואני לא יכולה לרקוד וללכת לים וללכת לבריכה ולעשות סקס במשך 3 שבועות :( ניתוח מפגר!!! בא לי לצאת! בא לי להתלבש ! אני כבר 4 ימים עם הבוקסר והגופיה הזאת... בעעעעעעע

nettus

New member
תאמיני לי שאני מבינה את זה

אני כבר חודשיים וחצי בבית מבלי יותר מידי לצאת. ואת יכולה להתלבש גם עם את בבית, ועם את לא יכולה כי זה קשה מידי אז פשוט תהני ממנה שיש אני למדתי להנות מזה, ועכשיו די נחמד לי בבית

PennyLaneM

New member
חחח

מה הטעם בלהתלבש יפה שאני בבית ואף אחד לא רואה אותי? :) למה את בגימלים?

nettus

New member
ברור שיש טעם להתלבש יפה

עם זה עושה לך הרגשה טובה אז שימי עליך ג'ינס ואיזה חולצה נחמדה, לפחות לא תרגישי כמו איזה סמרטוט(לא משהו אישי סתם לפעמים אני מרגישה ככה שאני כל היום בפיז'מה בבית, אבל כבר התרגלתי לזה). ואני בגימלים כי נדפקו לי הרגליים, אני כבר שנתיים עם בעיות ברגליים לפני חודשיים וחצי זה עוד פעם החמיר, וקשה לי ללכת, אני די תקועה בבית בזמן האחרון ולא יוצאת כמעט לשום מקום. אבל עוד שבועיים אני מסיימת את הגימלים שלי, ואת השירות הצבאי שלי(חפש"ש של שלוש חודשים שווה...)

Lost Lullaby

New member
אני אשמע מה זה מעפנה

אבל שלושה שבועות בלי סקס נשמע לי חלומי. בכל אופן, תרגישי טוב!
ויש עוד מקומות חוץ מים ובריכה ללכת אליהם, מה$:

PennyLaneM

New member
ממ...

אני לא יכולה לעשות יותר מדיי. טיול בקניון גורם לי לכאבים,אז אני לא יכולה להתחיל להסתובב :) בגלל זה אני בבית כל היום. אני גם עדיין מדממת,אז... ו3 שבועות בלי סקס זה לא כיף. אבל זה בהחלט לא כזה קשה כמו שחשבתי! זה אפילו משעשע :) אבל כיף להתגעגע...

למעלה