קיטורים.

josie1986

New member
הוא פאקינג סוגר שבת.

שבת אחרונה לשירות שלו והיחידה המפגרת שלו נותנת לו שבת. פשוט מרגיז. כן אני יודעת שזהו, אח"כ הוא לא יסגור יותר שבתות וזה, אבל זה עדיין כ"כ מרגיז. כאילו, כמה חוסר התחשבות. אוף. ועוד בשבת שאני משתחררת, במקום לחגוג אני אסע לבקר אותו בבסיס.

josie1986

New member
אני מתמרמרת כי

הוא פאקינג נתן את החיים שלו ליחידה הזאת והשקיע את הנשמה בכל תפקיד שהוא עשה ומה נותנים לו בתמורה? משתינים עליו בקשת. וזה מרגיז אותי כי הוא לא צריך לעשות את השבת הזאת. אנחנו צריכים להיות יחד בבית ולחגוג את זה שהשתחררתי ושהוא משתחרר עוד שבוע (ובכלל היינו אמורים לנסוע לכנרת כניראה) וזה כמובן שלא ייצא לפועל וזה מעצבן אותי. ועוד יותר מעצבן אותי שזה לא מעצבן אותו.

EVE Lights

New member
את סתם נסחפת.

ככה זה בצבא, כאילו שאת לא מכירה את הקטע הזה שמשתינים עלייך בקשת וסו פאקינג וואט, גם גלעד משתחרר עוד איזה שבועיים וגם הוא סגר שבת עכשיו (שבת אחרונה)ף ויעני מה הקטע ואם הוא לא מתעצבן לך בטח אין סיבה להתעצבן

EVE Lights

New member
יעבור לך. תשתדלי לא לקחת

את זה קשה. (עם כמה שנדמה שלא אפשרי)

coolit

New member
אוי את מזה מצחיקה אבל!

זה הכי הגיוני להשאר שבת אחרונה! לתת עד הסוף וזהו, אז זה נגמר.. וזה עוד יותר כיף.. תחגגו את השחרור של שניכם ולא רק את שלך

MC SammY

New member
אני לא מאמינה שהוא עושה לי את זה

הבוס המפגר שלי מאיים שהוא לא ישלם לי כי לא הודעתי לו שבועיים מראש על ההתפטרות ועוד אומר שיש כזה חוק. למי הוא מזיין ת'שכל?

יש חוק כלשהו על שבועיים מראש,

העניין הוא שממתי מישהו שם על זה ואם הוא כבר בענייני חוקים הבוס המקסים, הוא לא יכול שלא לשלם לך, תזכירי לו שחוק זה חוק. :)

Lost Lullaby

New member
כמה זמן את עובדת שם?

עד חצי שנה [אאלט] את יכולה להודיע לו רק יום מראש על כל חודש [למשל אם את עובדת חודש את יכולה להודיע יום לפני, אם 5 חודש אז 5 ימים לפני]

MC SammY

New member
וואלה?

אפשר לראות את זה איפשהו? אני עובדת שם שלושה חודשים. תודה

Lost Lullaby

New member
תחפשי באינטרנט...

הייתי מחפשת אבל אני מקלידה כרגע עם זרת וחצי אז זה בעיתי

PennyLaneM

New member
אני רוצה שיהיה יום חמישי!!

אני רוצה שיהיה סופ"ש כדי שהוא יחזור ויחבק ויאהב ויתמוך ויגיד שהוא מאחורי כל דרך עד שאני אסיים את התהליכים עם הקב"ן. שיהיה כבר חמישי!!!

coolit

New member
ווואווו שלום לך!

לאן נעלמת? מה שלומך? מה קורה איתך?

Tin Doll

New member
איכ איכ, איזו תמונה מעפנה שמו בספר מחזור!

אני נראית בה הכי שמנה בעולם!

למעלה