הוא מעצבן אותי
E EROTOMANIA New member 27/9/07 #101 חחח כוסאמק!![18+] אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה ששכבנו. אז מה זה אומר? 1. אני חייבת להוריד בכמויות המריחואנה. 2. אני חייבת להזדיין איתו הלילה! ולא אכפת לי שיש לי לימודים מחר. עבר יותר מדיי זמן. :[ אני רואה את הבנאדם הזה כל פאקינג יום.
חחח כוסאמק!![18+] אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה ששכבנו. אז מה זה אומר? 1. אני חייבת להוריד בכמויות המריחואנה. 2. אני חייבת להזדיין איתו הלילה! ולא אכפת לי שיש לי לימודים מחר. עבר יותר מדיי זמן. :[ אני רואה את הבנאדם הזה כל פאקינג יום.
L lostinsideobsessio New member 27/9/07 #102 היה בסוף? ../images/Emo13.gif אגב אם זה פולשני מדי כמובן שאת לא חייבת לענות, אבל אפשר לשאול למה אתם לא?
היה בסוף? ../images/Emo13.gif אגב אם זה פולשני מדי כמובן שאת לא חייבת לענות, אבל אפשר לשאול למה אתם לא?
ד דודה מרי New member 27/9/07 #103 חחח מה את בוכה!!! אני לא זוכרת את הפעם האחרונה ששכבנו נקודה@!@@@!%#^%$ וואי אמאלה, כמה זמן לא היה לי סקס החיים קשים הדבר הכי מיני שהיה לי בחודשיים האחרונים זה כשהוא אומר לי שהוא מתגעגע לסקס שלנו, או במילים אחרות - שהוא חרמן פצצות.
חחח מה את בוכה!!! אני לא זוכרת את הפעם האחרונה ששכבנו נקודה@!@@@!%#^%$ וואי אמאלה, כמה זמן לא היה לי סקס החיים קשים הדבר הכי מיני שהיה לי בחודשיים האחרונים זה כשהוא אומר לי שהוא מתגעגע לסקס שלנו, או במילים אחרות - שהוא חרמן פצצות.