קיטורים

Liraz 6q

New member
קיטורים../images/Emo7.gif

כי אין בעמוד
ולי ולמריאן יש הרבה על מה לקטר|פולניות|

P i x i e s

New member
../images/Emo7.gif

חבר בצבא זה רעעעעע. הוא חזר אתמול סופסוף אבל עכשיו עוד שבוע כזה... לא רוצה שזה ימשיך ככה לפחות עוד חצי שנה אם לא לכל השירות.

Small talk

New member
אוי הנרי דויד ../images/Emo99.gif

אוף התחלתי לראות אתמול מסכים והתמכרתי לגמרה, וכבר סיימתי את ה10 פרקים שיש באינטרנט (בהתחלה החלטתי שאני לא אראה את פרק 10 עד שאני אצליח להוריד את פרק 11 אבל לא הצלחתי להתאפק) וניסיתי להוריד את הפרקים אבל זה לא זז (אני יודעת שזה עוד יזוז אבל לתסכול עכשיו זה לא עוזר הידיעה). אוף וקראתי מיני ספוילר כשחשבתי שאני לא אראה מסכים ועכשיו זה הורס לי
. וגם הסתכלתי על כל הדמויות ויש שם סיפורים שלא מופיעות ב10 פרקים הראשונים ונראות מעניונות יותר מכמה סיפורים שכן ראיתי.

יש אתר שאפשר לראות את הסדרה אונליין

אני רק לא זוכרת איזה, אני אברר לך. וההמשך לא משהו למען האמת..

Small talk

New member
באתר של יס,

אבל יש שם רק את עשרת הפרקים הראשונים והפרק האחרון, שמשאיר לי עוד 39 פרקים חסרים. אבל תודה מותק

לא יעמה

אני אומרת לך כל הפרקים למה להתווכח? P: חכי מחר אני אביא לך את האתר, דונט וורי בי חפי... :)

כולם כלבים, כולם,

כל כל כל בני האדם. ועכשיו אני יוצאת מכאן ואני לגמרי לבד. אני רוצה לנשוך בחזרה, את כל מי שלא כאן ואת הכלל, אם אפשר, אם ישאר לי כח. השנה האחרונה שיקעה אותי עוד יותר במרירות שגם לפני כן הייתה חברה, אף פעם לא חשבתי שההגדרה הזו, מיזנתרופית, תהלום אותי, אבל אני מלאה בכל כך הרבה זעם וחוסר רצון להשתתף בכל המשחק הסוציאלי הזה, המזוייף, המזוייף, המזוייף, פירורי אינטרקציה שלא הולכים לשום מקום. אני יודעת שאף אחד לא אוהב אותי, מלבד המשפחה הזו, למרות ועל אף מה שעוללתי במשך כל כך הרבה זמן, סביר להניח שאני אישית כבר הייתי בועטת את עצמי ולא מסתכלת לאחור לעולם, אי אפשר לסלוח לי, לא. כשאני חוזרת לנשום אחריי שהחנקתי אני מגלה כשהאוויר כל כך מבאיש ושכשאין אנשים לנשום יחד איתי, הוא כולו נכנס פנימה, אל הכוכים הנסתרים ביותר ומקים לו נחלות-עולם. אני לא אוהבת בחזרה, אגב. זה נעלם מתישהו בין מאבק אחד למשנהו, בין לילה לבן וריק ומטפטף ובודד אחד לאחר. ואני לא הולכת להשקיע אי אילו אנרגיות בהשבת המצב לנורמה. זה מה שיש ועם זה ננצח.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif כואב לי הראש ../images/Emo4.gif

ואני מרגישה שאכלתי כמו בהמה אבל זה לא נכון..אז עכשיו גם הבטן כואבת..

Tin Doll

New member
זה לא הצום הראשון

אמנם הוא היה קל וישנתי רב הזמן אבל ברגעים שלא ישנתי היו לי סחרחורות מטורפות, הזיות, כאבי ראש, בחילות.. עוד שניה והתעלפתי. עכשיו אכלתי ושתיתי אבל עדיין הראש כואב וזה מוזר כי לא היה חם כ"כ אני מתגעגעת לעבודה אבל מחר אעבוד רק שעתיים כי עולים לקבר של סבתא.. ואין לי כח שוב לבכי ומצב רוח רע אבל אני מרגישה שאני חייבת

Mooa-Numi

New member
אני עוד חלשה מהצום

עייפה גם (וואו, פשוט ישנתי מלא.. ובקושי יצאתי מהמיטה היום, אז זו עייפות כזאת שלא עושים כלום) ואני צריכה לסדר תיק לצבא ולא בא לי. (לסדר. בלע) אבל עבר בשלום, שנה טובה בנות.

Mooa-Numi

New member
וואו, לא ראיתי אותה בכלל

למרות שהיא משום מה 'נקראה' אצלי, באמת שלא שמתי לב אליה בחיים. אני אענה

yaeli87

New member
זה כזה באסה שמחר מתחיל שוב שבוע חדש...

אין לי כוח שוב ליום ראשון,פשוט אין לי כוח. אין לי כוח יותר לצבא המפגר הזה. אני רוצה להשתחרר,יש לי כ"כ הרבה תוכניות לעזעזל מתי אני אספיק לעשות הכל?!? כוסאמק. נשבר לי הזין כבר. וכואבת לי הבטן ויש לי סחרחורת,למות.

DIE kvar

New member
שביזות יום א' נחה פה על הפורום

יאללה צאו מזה שבוע חדש מבשר התחלות חדשות, הפתעות חדשות שמירות חדשות, מטבחים חדשים יהיה בסדר + השבוע גם ככה נגמר ביום רביעי

פתאום כ"כ כיף להיות אזרחית ../images/Emo13.gif

שום שמירות ושום בטיח P: [סליחה, הכוונה פה היא לא לדרוך על הפצעים של אף אחת]

LimiMimi

New member
אני מתה.

קיבלתי לפני כמה ימים מהרופאה מכתב שמאז הבדיקות האחרונות שהציגו שאני אנמית לא באתי לטפל בזה ושאני אגיע והכל. ועכשיו שצמתי קלטתי איך הגוף שלי דפוק.. תוך שניה נהיו לי סחרחורות ואז עוד לשרוד את היום הזה, ג'יז, זה היה קשה. הראש שלי מת, הגוף שלי חלש ואני צריכה ללכת לעבוד עכשיו. אני לא מסוגלת. אין לי כוח אני טוחנת ת'חיים עכשיו ביום כיפור בבלוק... אנשים היו בהיסטריה ולקחו כלכך הרבה ועכשיו לסדר את הכל.. אוף

Shusho

New member
מחר בסיס :\

זה די מעצבן. אין לי עצבים לריב עם העוזר של המפקד שלי. ויש לי הרגשה שגם ידפקו אותי לעשות סגירה השבוע ואיכשהו הפקלשיות ה!#$ יצאו מזה. אם מישהו שם לי את זה בשלישי אני שוחטת אותו. ואוף זה נשמע קיטור ממש מתפלצן אבל אני אני משרתת עם בכירים. המפקד הישיר שלי הוא אלוף משנה, והדרגה הכי נמוכה שאני רואה רוב היום היא לפחות רס"נים. בעצם יש איזה אישה אחת שהיא סרן שמסתובבת קבוע אצלנו. וזה משעמם!!!!!!!!!1 אני רוצה לראות חיילים נורמליים!!!!!!!!!!!! זה כל כך מבאס שאני לא יכולה כמעט ליצור קשרים נורמליים עם חיילים בגיל שלי ולא עם אנשים שמשום מה נשארו בצבא וכבר יש להם משפחה וילדים. ולא רק זה, המשרד כולו הולך לאכול רק בחד"א קצינים. כלומר אם ממש בא לי להכיר אנשים נורמלים, חוגרים, אני צריכה לאכול לבד. :\

למעלה