קיטורים

adiss90

New member
בכנעא

המורה למחשבים נתנה מלא שיעורי בית למחר ובגלל השעה אני לא מצליחה כלווווווום!! וישבתי על זה עכשיו ועכשיו אין לי זמן לעשות את השיעורים במטממטיקהה. אוףףףף צריך לקום מחר בשש.......

adiss90

New member
../images/Emo122.gif התחלנו את השנה ברקורסיות.

ובמקביל מודלים. כמה כיף P:

adiss90

New member
../images/Emo12.gif

אממ אני לא במיוחד דוגלת בעזרות. אם צריך אני גם אשב VS המחשב שעה בשביל לפתר תרגיל. (למרות שבדר"כ, עד היום, הולך לי ממש בקלות
) אבל תודה ^^ חח מה שקורה זה שהיינו אמורים ללמוד רקורסיות שנה שעברה(לפחות להתחיל), אבל בגלל המורה הדפוקה לא למדנו כלום. המורה העכשווית בטוחה שדווקא כן למדנו אז היא ממשיכה כאילו יש לי איזה מושג מהי רקורסיה. אניוואי, את השיעורים הספציפיים חירטשתי בשיעור הבעה לפני, ומסתבר שהם היו דווקא מאד נכונים :) אופס חפרתי. P:

chenby

New member
סתם חרא.

אני לגמרי לגמרי מותשת. מאמי מאושפז. אני שמנה. לא טוב לי. אין לי כוח יותר.

svety

New member
תודה מותק.../images/Emo190.gif

אני מרימה ערב הופעות לזכר לירן. כל החבר'ה עוזרים לי, מן הסתם, אבל אני מנהלת את הכל והכל עובר דרכי ואני כ"כ מפחדת שזה יכשל ושלא נצליח.

SomebodyElse

New member
היה לי יום נורא

זה התחיל בזה שביטלו את הרכבת שאני בד"כ נוסעת עליה לצבא. פשוט ביטלו אותה בזמן שהרציף מפוצץ באנשים שמחכים! והרכבת שהגיעה אחריה, הגיעה באיחור והייתה מפוצצת ברמות שאי אפשר לתאר. מי האידיוט שמבטל רכבת ביום ראשון בבוקר?! אז הגעתי לבסיס בכמעט שעה איחור, ואז היה לי מטבח. המטבח התחיל כרגיל אבל נמשך ונמשך ונמשך, בגלל איזשהי ביקורת שיש מחר בחדר אוכל. ניקינו הכל, קרצפנו הכל, פירקנו והרכבנו מחדש הכל, שפכנו אקונומיקה על הכל. בחיים לא ראיתי כל כך הרבה ג'וקים כמו שראיתי היום!!! המטבח נגמר קצת אחרי 4, חזרתי למשרד, ובשעה 6 הייתי בתחנת אוטובוס, מותשת ועייפה ורק רציתי להגיע הביתה. אבל כמובן שהאוטובוס איחר באיזה חצי שעה ואיך לא, גם כן היה מפוצץ. וכמובן שגם הכל היה פקוק ומגעיל ורק בשעה רבע לשמונה הגעתי הביתה. סעמק. מזל שלפחות חיכה לי במקפיא מיני מגנום שוקולד מריר
. המגנום, והמקלחת של השעה שעשיתי כדי לקרצף ממני את כל השאריות של המטבח הזה באמת שעשו לי את היום.

mayhaktana

New member
הכל מתפרק.

וזה לא שהיה משהו אבל בזמן האחרון יש לי רק קיטורים.. אני שמחה מול אנשים אבל בדכאון עולם כשאני עם עצמי. הכל מציק לי המקום שאני גרה בו ,התחביבים שאני עוסקת בהם ,החברים שלי, ההתנהגות שלי. נכנסתי לסרטים עכשיו בגלל כל הסיפור של הניאו נאצים שבגלל אנשים כאלו תגבר הגזענות כלפי העולים וזה עצבן אותי כי אני שונאת שבאים אליי בטענות ואני שונאת להרגיש מיעוט והשפלה על משהו שלא עשיתי וכאילו הסבתא היהודיה שלי זכרה לברכה שנסתה לשמר את כל החוקים והמצוות גם כשלא חיה בארץ שונה מהסבתא היהודיה שבאה מתימן ועשתה את זה שם. נמאס לי להיות בפראנויות כלפי העתיד אני חייה בפחד של מה יקרה כשההורים של יזדקנו אני בלי אחים ואיך אני אתמודד ואני מסבכת את עצמי עם מחשבות עד מעל הראש,פשוט בא לי לקחת הפסקה מהחיים. תגיבי אם קראת בבקשה:\...

*חיבוק*

פשוט אל תחשבי על זה. גם ככה אין לך עכשיו מה לעשות עם זה. תתרכזי בדברים שמחמחים אותך. ומנסיון- הכי טוב זה פשוט לחייך D: חיוך גדול, אפילו שלפעמים אין ממש סיבה. ^_________^ יהיה טוב.

אני מדחיקה קיטורים. וכואב לי הראש.

והצוואר. ושורפות לי העיניים. אולי דרכתי אתמול על איזה איידס קטן אבוד כשהלכתי יחפה ברחוב. [מזכיר לי את נינט O_O] ואני דואגת, שהוא לא ירצה S: והוא חוזר מחו"ל רק ברביעי >< מנאיק קטן.

K A R I N A1

New member
בלעכ.

לא יודעת אם להמשיך עם היזיזות הזאת
ויאפ אני חדשה. ישר לענייני הקיטורים אה?

למעלה