קיטורים חדש~

רייל

New member
כוסאמק ישנתי 22 שעות

ונראה לי שהפסדתי את היומולדת של דניאל או את הלא-יומולדת של דניאל ואני לא מאמינה לא מאמינה לא מאמינה 22 שעות? מה אני, דב?~?~!?!!?@?#%^&*?)&*^#$@! סעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמק

ThE uVa

New member
הייתי אמורה להיות בהולנד עכשיו.../images/Emo60.gif

להתחרות באליפות אירופה. ובכללי אני לא מתחרטת שעזבתי, אבל יש רגעים שזה פשוט כלכך קשה.. אני פשוט חושבת לפעמים שאולי לא הייתי צריכה לעשות את זה ככה, ואולי הייתי צריכה לשאול מתי הכי טוב לכולם שאני אפסיק להתאמן תחרותי, ואז לחכות את החודש הזה או אפילו את החצי שנה ולטוס להולנד, ואז להשאר לפעמיים-שלוש בשבוע. למרות שאם הייתי צריכה להיות שם כשהן נסעו/כשהן יחזרו.. זה היה יכול להיות בלתי נסבל. זה פשוט נורא קשה לפעמים.

Liraz 6q

New member
".. עוד שניה הכול עומד להשתפר.."

ממש.. הוא נוסע הסופש עם חברים.. ביום ראשון נוסע לשבועיים לאיזה בסיס אימונים.. אני נוסעת שבוע הבא לאחותי עם כרטיס טיסה לכייוון אחד.. ז"א שאין לי מושג מתי אני חוזרת.. בכל מקרה זה לא יקרה לפני ה-23 לחודש.. ואני לא אראה אותו המממ.. מיליון שנה בערך? ואני לא מוצאת בגדים!!!!!!! למה לא מביאים לאילת בגדים?!?! אעעעעע

מה את צריכה בגדים מאילת?!?

חכי, תבואי ונסע לת"א ונמצא לך בגדים. אל תדאגי! עלי :)

Liraz 6q

New member
יופי..

כי ישלי הרגשה שהחורף הזה אני פשוט הולכת ערומה ויחפה!

משום מה,

לא נראה לי שלאף גבר זה יפריע

Ms Kuolema

New member
הוא טס לשבועיים.

זה נראה מעט מאוד זמן, אבל בתור אחת שרגילה לראות אותו כל יום שמונים אלף שעות [כי יש שביתה], קשה לי אחושליקי.

aYaLoLy

New member
אהאבאבהאבאב

כלכך כלכך כלכך כואבת לי אוזן ימין אלבל ממש ברמה שאתן לא מבינות כואבת ואני צריכה איזו תרופת סבתא שתחלים את זה!!! בלתי נסבלללללללללללללללללל החרא הזה וחוץמזה אני קצת מרגישה נאחס, אני מרגישה בינונית ומרגישה שאני נופלת כל פעם מחדש בין הכיסאות רק כי אני פוחדת ללכת עם משו עד הסוף. אני פוחדת להיכשל ואני פוחדת להיות לא מספיק טובה.. לא מספיק מעניינת.ל א מספיק.

אויאויאוי.

מתברר שבשעת שיכרות רצינית למדי, לאחרונה [כן, בזמן שהייתי בבידוד בבית ואסור היה לי לשתות. אין שום הטפת מוסר שתוכלו לחלוק איתי ואמא/אבאחורג/אחד-מעשרות-הפסיכולוגים-שלי/אני לא חשב עליה בעצמו], נקלעתי למצב אינטימי למדי עם האדם האחרון עלי אדמות שהייתי אמורה ל...אמממ...היקלע למצב אינטימי איתו.
ואוי. אבוי. כמה שזה לא הולם עכשיו. וכמה שלא נעים לי. ו...אמא כבר הכריזה בעבר, במקרים דומים: "אוי, אנה! אבל את לא נחמדה!", ועכשיו אני חוששת שזה אפילו די נכון. לעזאזל, אני באמת לא נחמדה! ואני באמת לא עונה לא להודעות יותר! והוא באמת נואש בצורה די פתטית! אבל...אבל לא נעים לי...
[אני מניאקית מטוב-לב, באמת. יום אחד האנושות עוד תלמד להבין את הדקויות]

אוי, בסוף רק התחבקנו! ../images/Emo6.gif

אלוהים, הוא כזה דרמטי, שיהיה בריא. ^^ אני לא מאמינה שהוא השבית אותי שעות בדכאון רק כי חלקנו חיבוק... כנראה שישנם אי שם אנשים שתמימים אף יותר ממני....:p

w00t? יא חננה.P:

הכל איכשהו השתבש]: אבא שלי נסע, מה שאומר שני דברים: פיט ואדם לא יבואו הערב, ואין לי אוטו ואני ואדם היינו אמורים לצאת, ואני יודעת שהוא בטח לא יתקשר כדי לשאול אותי לגבי היציאה, ואוף... פיט אמר לי לבוא ליום ההולדת של אדם שיהיה ביום ראשון וגם אדם אמר לי, אבל... א' לא נעים לי ב' המפקד שלי לא עונה לי לטלפון התקשרתי אליו פעמיים היום ושלחתי לו סמס של "אביחי, תתקשר אליי לפני כניסת השבת, בבקשה"(הוא דתי), אבל כמובן שהוא שם זין ולא חזר אליי וכל כך נמאס לי מהיחס הזה שלו. הוא המפקד שלי! לא ביקשתי ממנו להיות זמין כל הזמן, אבל לפחות שיחזור... הוא לא עונה ל80% מהשיחות של הבנות מהחוליה, גם אם מדובר במשהו קריטי יחסית להדרכה, או לנו(כמו עצם זה שהייתי ממש חולה והייתי צריכה להתייעץ איתו) אז בטח מחר הוא יתקשר אליי, ב8 בערב, ויגיד לי שבראשון יש לי הדרכה, למרות שבראשון יש לאדם יום הולדת, ואז הוא ישאל אותי למה לא אמרתי לו, ואז יגיד שאין ברירה, מישהו חייב להדריך ואז אני אדפק. זה כל כך מתסכל וממש לא בא לי סתם להיות בבית היום!! הייתי אמורה לשבת עוד כמה שעות עם אדם באיזה פאב, או לרקוד איתו באיזו מסיבה וקורה לי משהו ממש מוזר. ;[ אתמול דיברתי עם פיט באנגלית והשיחה ממש זרמה ככה ועכשיו מוזר לי לדבר בעברית. פריק שואו ביי בינתיים

AnGeL DoLlY

New member
לא נהנתי בכלל/:

כאילו, היו לי כמעט את כל הסיבות כן להנות (הלוך חזור באוטו, נראיתי טוב, התחילו איתי פה ושם, היה מספיק כסף..) אבל פשוט כלום לא זרם. התאכזבתי, ולא רק מהערב זהו /:

stink

New member
אוף . סתם הרגשה מגעילה

של חוסר יעילות של חוסר חברים של חוסר מעש .

Fragile rose

New member
פשוט נמאס

אין לי כוח להתמודד עם התקופה הזו ולא רוצה להתמודד עם התקופה הזו. לא רוצה להמשיך לבכות בלילות כי אני מתגעגעת אליו, כי הוא פשוט לקח את הרגליים והלך בלי להסביר שומדבר. ולא רוצה להמשיך לריב עם ידידים שלי בגלל שהוא מפחד להיות איתי. ואני לא רוצה להמשיך בבית ולגרבץ כל היום ונמאס לי שהימים עוברים כ"כ לאט ובלי שום משמעות איבדתי כל המשמעות לחיים. באמאשלי ואני ממש שונאת את התקופה הזו ואת המצב הזה. פשוט נשבר לי ונמאס לי לצאת בימי חמישי במטרה לשתות ואז לעשות שטויות. כ"כ הרב שטויות. אני מפסיקה לשתות בכמויות האלה. די

למעלה