w00t? יא חננה.P:
הכל איכשהו השתבש]: אבא שלי נסע, מה שאומר שני דברים: פיט ואדם לא יבואו הערב, ואין לי אוטו ואני ואדם היינו אמורים לצאת, ואני יודעת שהוא בטח לא יתקשר כדי לשאול אותי לגבי היציאה, ואוף... פיט אמר לי לבוא ליום ההולדת של אדם שיהיה ביום ראשון וגם אדם אמר לי, אבל... א' לא נעים לי ב' המפקד שלי לא עונה לי לטלפון התקשרתי אליו פעמיים היום ושלחתי לו סמס של "אביחי, תתקשר אליי לפני כניסת השבת, בבקשה"(הוא דתי), אבל כמובן שהוא שם זין ולא חזר אליי וכל כך נמאס לי מהיחס הזה שלו. הוא המפקד שלי! לא ביקשתי ממנו להיות זמין כל הזמן, אבל לפחות שיחזור... הוא לא עונה ל80% מהשיחות של הבנות מהחוליה, גם אם מדובר במשהו קריטי יחסית להדרכה, או לנו(כמו עצם זה שהייתי ממש חולה והייתי צריכה להתייעץ איתו) אז בטח מחר הוא יתקשר אליי, ב8 בערב, ויגיד לי שבראשון יש לי הדרכה, למרות שבראשון יש לאדם יום הולדת, ואז הוא ישאל אותי למה לא אמרתי לו, ואז יגיד שאין ברירה, מישהו חייב להדריך ואז אני אדפק. זה כל כך מתסכל וממש לא בא לי סתם להיות בבית היום!! הייתי אמורה לשבת עוד כמה שעות עם אדם באיזה פאב, או לרקוד איתו באיזו מסיבה וקורה לי משהו ממש מוזר. ;[ אתמול דיברתי עם פיט באנגלית והשיחה ממש זרמה ככה ועכשיו מוזר לי לדבר בעברית. פריק שואו ביי בינתיים