קיטורים חדש~

mkarin

New member
אני מפתחת חרדת נטישה.

כאילו שלא הייתה לי עד עכשיו. כולם עוזבים. כ-ו-ל-ם באיזשהו שלב עוזבים. רק למה אני לא קולטת את זה ומפסיקה להיקשר, לעזאזל ];

אוףאוףאוף התיק הזה כ"כ מושלםם../images/Emo70.gif

יש לו משהו בפשטותת למה סיכמתי עם ההורים שלי שאני לא נוסעת עד פסח לת"א
למההה
אני רוצה אותו

אבל ההורים שלי לא מרשים לי לנסועע =\

אבל אני אנסה לשכנע אותם ואולי אני אסע שבוע הבא ואקנהה :-O משום מה כל נסיעה שלי לת"א מסתכמת בתיק אחד לפחות..XD

TiKi PooH

New member
רצף קיטורים ארוך מהגלות

איזה שבוע דפוק. גולת הכותרת והבעיטה בבטן היא העובדה שאני כבר שבוע וכמה בלי מצלמתי- אהובתי. זה כל כך מתסכל. בעיקר זה מתסכל כשאני הולכת לקורס צילום, לומדת את התולדות, לומדת את הטכני, מקבלת תרגילים, רעיונות בלי סוף.. וזה כבר משגר למוח טיזינג של עשייה, ותשוקה כזו לצאת לעולם עם מצלמה ומוטיבציה ובלי שום דבר אחר, ואני כל כך מאוהבת ומתאהבת בתחום הזה בכל ההיבטים והוריאציות ואין לי איך ליישם. אז היא הייתה שבוע באיזו מעבדת מצלמות שהבטיחו להגיש הצע מחיר ומרחו את הזמן כמו מסטיק ואת העצבים שלי יחד עם הזמן, והיום מצאתי רגע להעביר אותה למעבדה יותר רצינית, בתקווה גדולה שהנזק- יהיה שר יהיה- הוא מינימאלי ולא באמת רציני ויהיה אפשר לתקן במהירות. במקום הקודם בכל מקרה לא ממשהשאירו אותי אופטימית, ודבקו באופצייה שאולי התקון יקר מאוד ויותר שווה לקנות מצלמה חדשה. את כל הכסף שחסכתי הוצאתי על הקורס צילום, בלחץ כסף לסיגריות ומסטיקים עוד יש לי.. מה מצלמה. אבל לא יודעת, אלוהים גדול. זה גם בא בטיימינג מזוויע. בדיוק יומיים לפניי שהיא התקלקלה הבעל של אימא שלי הציע לי " עסקה" כמעט מרושעת- מתוך הכרה בעובדה שאני לוקחת את העניין ברצינות והוא שואף להיות סמי פטרון ולקדם אותי כמו שהוא יכול- הוא הציע לקנות לי כל מצלמה שאני רוצה, רק ש: א. במשך שנה אני אצטרך לעמוד בתנאי מסויים, ואם לא אעמוד בו- הוא יוכל לקחת לי אותה מתי שירצה. ב. אחריי שנה היא תהיה שלי רק אם אני אעמוד בתנאי ההוא. ג. התנאי הוא שאני צריכה לעלות 6 קילו ולהאר במשקל ההוא. לקחת את הדבר שאני הכי רוצה בעולם, הודעת לי רשמית שאתה רוצה ויכול להרשות לעצמך להעניק לי אותו, והצבת תנאי שמכריח אותי לחזור לחישובים ומעקבים שמזמן כבר לא במעיני, ועוד לשים את עצמך כפקח אחראי ( מה לעזאזל הוא קשור במשקל שלי, כוסעמק. בחיי, מה זה עניינו.) ו...רעבאק זה כל כך מתסכל. ני לא יכולה לתת למישהו אחר לשלוט בי ככה. מה גם ש6 קילוזו היסחפות דרסטית. זה לא הוגן. וחוץ ממצלמות- כל מני עניינים עם ואצל זיו קצת בסימנים לחוצים, הרבה על הראש. כלומר.. בינינו הכל בסדר, טאפו טאפו, והקשר הזה הוא עוגן ותוכן בגדול, אבל כל מני עניינים אצלי ועניינים אצלו ששמים את שנינו בסטטוס קצת לחוץ, וקצת לא נינוח, וקצת בחוסר וודאות.. יהיה בסדר, אבל מני התפשרויות כאלו ואחרות עושות לי קצת עצוב. הימים לחוצים לחוצים. ראשון בעיקר דאגתי להחזיר את הבית למצבו הבסיסי,[[ אם מותר להשחיל גם קיטורים של עקרות בית ( נואשות, מה נואשות!)- השואב אבק התקלקל ואני שונאת לטאטא את כל הבית; יש כל הזמן קצרים בחשמל, דליפה חולה בכיור, שני בתי נורה שרופים ונגמר השפריצר הכחול. ]] אח"כ התחלתי להכין עוגיות שני כל היום עוגיות ( הזמנה הייתה לשלישי בבוקר), ובבית ספר היה יום כל כך נאחסי ומרוח ומבואס. שלישי היה לי קורס צילום, דווקא היה נהדר ומבאס עד אין קץ, חזרתי הביתה ב23:00, זיו הגיע באיזשהו שלב. היום יצאנו מהבית ב08:45, הייתי בבית ספר עד16:00, טסתי להעביר את המצלמה למעבדה הנורמאלית וכבר הייתי צריכה לחזור לבי"ס לקורס ערב במתמטיקה, מ18:00 עד 22:30 ( זהמטורף, אסוווור לעשות דברים כאלו! אלוהים כל כך הרבה לשבת על התחת רצוף. כמעט חמש שעות מתמטיקה, ביום שגם ככה אמור להיות מחוץ לחוק ואההההה.) מחר בי"X גם כן עד 4 ( אבל לפחות חלון של 3 שעות באמצע, אולי אני אספיק חדר כושר, או מינימום לאכול צהריים כמו שצריך) , אח"כ אני אמורה ללכת לאונ' אבל נראה שהשביתה סידרה אחרת. אחריי האונ' ישר לכפרסבא ומשם טרמפ לכוכב יאיר, בייביסיטר על קוקה היר איי קם. בכלל, אימא וסורין חוזרים עוד המון זמן , וכמה שאני מטורפת על הכלב הזה, זזה ממש לא קל לדאוג לו ולטפל בו כמו שצריך מפאת הנסיבות. שווין. כוסעמק כוסעמק כוסעמק, מתי יהיה זמן לנשום. בין לבין גם הלך לי הנייד לכמה ימים מפאת אובדן מטען, ובשישי אני מפספסת גם תרגול במתמטיקה וגם שיעורי אנגלית אקסטרא, אבל זין אין מצב שאני עושה את כל הדרך חזור בשביל משהו שלא חייבים-חייבים. אני יכולה להמשיך את ההתמסכנות הזו לנצח. הלוואי שיהיה לנו כסף ויהיה כסף לשכ"ד בלי בעיה וכסף לצאת לנקות את הראש קצת וקצת לשופינג ולקנות מצלמה ולעשות רשיון וללמוד וזמן לפגוש את כל מי ש אה, וגם כל הטיימינג הזה של הצבא די מעפן, אין לי כוח להתעסק בזה עכשיו מאחר וזו הודעה שאין בה קצה של שנינות או עניין כלשהו, אם מישהי באמת טרחה וקראה הכל- פרגני תגובה וזכי להערכתי ותודתי, אה? לילהטוב.

אני מפרגנת תגובה ואוף,

תכננתי לכעוס עלייך קצת ולעשות לך פרצופים אבל שבית אותי שוב.
מתהעלייך.

adiss90

New member
><

אני חושבת שקראתי את הכל, לא סגורה על זה בכל מקרה, כשיתפנה לך זמן וכח- הודיעי לי נא ואצעד לקראתך . ((את לא ח י י ב ת)) אממ, גם ניסיתי לראות עכשיו אם יש לי איזה משו להגיב על אחד הקיטורים אבל אין. P::

MaddyD

New member
קיבלתי מחזור

שאמן אמן יהיה קצר בגלל הפוסטינור שזה טוב מצד אחד כי אני לא בהריון, הספקנו לפשל עוד פעם אחרי שלקחתי את הפוסטינור והחלטנו שאני לא לוקחת עוד אחד ומקווים לטוב. ואני לא אזדיין איתו זאת אומרת.. זה מזעזע כאילו יש לנו הזדמנות לסקס רק בסופשים.. אני מניחה שמאחר ולא נזדיין הסופש הוא ימצא צורה לעשות את זה באמצע השבוע אבל זה מאוד מתסכל כי לא הזדיינתי מיום שני.. קשה

MC SammY

New member
סוגשל קיטור

ולא רק ליריקס של שיר שנטחן בגלגל"צ. "האם אתרסק ואתפזר לאנחות או כך ביקום ממשיך להיות ודרך ארוכה מתישה וקסומה ולאן? אינני מקבלת אותה אולי חשבתי קצת יותר מדי עלי לעשות דרכי שכחתי קמעה אני סתם סתם מהלכת על פני האדמה לא חזקה בעוצמה מתבזבזת על עוד קפה בבוקר או ללכת לסרט הבריחה מאהבה עצמית גורלית כל שאבקש לקבל התפזר באוויר המביא לא מביא לנשמה" הבנות נחמה-so far להיות לא נגמרו לי המילים, פשוט אלה מתארות הכל.

OverSharing

New member
למי -אין- רישיון?../images/Emo103.gif

לי! חח האמת שיחסית לזה שנכשלתי אני שמחה מדי [אבל זה כי ידעתי שאני הולכת להכשל] סתם הייתי בי תקווה קטנה שיהיה לי רישיון. [לפחות עמרי עבר ויהיה מי שיסיע אותיP:]

למעלה