קיטורים חדש~

אני לא אוהבת אותך יותר

וזה כזה קטע מחורבן, אתה היית הכי הכי שלי במשך כמעט שנתיים ועכשיו התנמכת לך לדרגה ההיא שהיא כמעט של כולם. וזה לא הניוון הרגשי, לא הפעם, יש סיבות. כן, קטע מחורבן.

Fragile rose

New member
באת בדיוק בזמן

אם עוד לסבית אחת מתחילה איתי נשבעת לכן שאני ארצח אותה. ומישהי תצטרך להביא לי סיגריות לכלא

EVE Lights

New member
../images/Emo10.gif (העתקה מהקודם)

המנהל סניף שלנו עוזב עוד חודשיים. סעמאק. בא לי למות. הוא הכי בסדר בעולם, איך אפשר לעשות לו דבר כזה?! ועוד יותר, לכו תדעו איזה מפלצת תבוא עכשיו. אוף :[

NoWords

New member
פף.

מחר עבודה. די נמאס לי ממנה I want out! היום נפרדתי מחברה הכי טובה בערך שביליתי איתה באמת המון והנה עכשיו היא התגייסה לי. ועוד חברה שטסה לחו''ל לאיזה שנה אז גם נפרדתי ממנה עם מכתב טיסה ובלאגנים. ממש יום של פרידות): אני ממש רוצה להצליח לדחות משהו בצבא כי לא מתאים לי יום א' הזה.. ממש לא. רק שיענו שם לטלפונים בצבא מתישהו, כוסעומו.

NoWords

New member
+

העכבר שלי שבק חיים וכל פעם אני צריכה לקחת את של אבא, מעיק ממש. (note to self: לקנות עכבר חדש) ויש לי חששות לגבי וירוס במחשב... לללאא... איזה טיימינג.

yaeli87

New member
אוי הכל כזה זין אחד גדול.

גם מאמי ואני לא ביחד יותר,ונראה לי שהפעם זה לתמיד...אין ברירה,כשלא הולך לא הולך ולפעמים אהבה לא מנצחת
אז עצוב לי נורא ולבד לי נורא. אני לא מרגישה טוב בטירוף ומסתובב לי הראש כל הזמן,אולי זה כי לא הספקתי לשתות היום בכלל,לעזעזל הצבא הזה... אני תופחת מיום ליום בא לי להתאבד. סתם הכל רע לי. עצוב בלי מאמי,אבל גם טוב... אני מתגעגעת אליו כבר ועברו כולה מה,יומיים? אוף. אני שונאת פרידות. וסתם אני מרגישה מטרד נורא גדול לאחרונה להמון אנשים. לא בא לי לסגור שבת. לעזעזל הכל.

EROTOMANIA

New member
ואני מקריחה!!!!!!!! בגיל 20!!!!!!

לא נותר לי שיער על הראש יותר ואין לי מושג למה. תור לרופאה ביום שישי. אבל זה ממש מדאיג. אני אוספת את השיער ורואים לי את כל הקרקפת. מגעיל. דוחה. השיער שלי הוא אחד הדברים שהכי מאפיינים אותי. ופעם זה גם היה הבטן השטוחה שלי. זאת עם השיער היפה והבטן השטוחה. יאק. גועל נפש מה שנהיה ממני.

Mardy Bum

New member
היי, אני בערך-מקריחה

..ואני בת 14. P: סתם אממ, זה בסדר, נראה לי, אמא שלי התחילה להקריח בגיל 17 ואני מכירה עוד אנשים שזה התחיל להם בגיל צעיר. את עדיין כוסית

Mardy Bum

New member
זה בדיוק כמו שזה נשמע.

ז"א שהתחיל לנשור לה הרבה שיער בגיל 17, ויכולות להיות לזה הרבה סיבות, גם תורשתיות.

למעלה