קיטורים חדש

מה

מאיפה הוא יודע. [מה עשית באמת
?] יש להם חוש מיוחד. הורים גם יודעים לעצבן גם לעשות רגשי וגם יודעים כשמשקרים.

אין לי מושג מאיפה הוא יודע..

עשיתי את זה הכי אמין בעולם, אמרתי לו שאני יוצאת למסיבה עם חברים.. ושבאים לקחת אותי מהכניסה של ת"א [נהגת חדשה] ושמישהו אחר יהג בתוך ת"א [כי זה כל כך מסוכן] וב6 וחצי כבר יצאתי לכיוון נתניה [כי המסיבה נגמרה ב6 וישבתי איתם עוד קצת כי הם חברים מהמושב ולא ראיתי אותם מלא זמן..] וסתם יצאתי עם מישהו לכל מיני פאבים ואז זרמנו אליו.. וואי חח אני בשוק, הייתי בטוחה שהם משוכנעים שאני ילדה טובה..

stink

New member
../images/Emo76.gif כל כך עצוב לי..

..כשהוא נוסע . באמת , אין לי אפחד

Shusho

New member
אוףףףף

קורה קצת משהו איתו ואני צריכה מישהי לדבר איתה וחוץ ממישהי אחת אין לי בכלל חברות שהיה להן חבר המון זמן, או שהיה להן חבר רציני בכלל... לעזאזל

אני שונאת ללכת אל הלא נודע

מצב מלחיץ שלא עושה לי טוב מזל שבטירונות אין לי זמן לנשום אז בטח ובטח שלא לחשוב על כל מה שמסביב

Mooa-Numi

New member
דכדוך..

מרגישה אפסית כזאת. מכירות? די, שוב הדכאון הזה מזדחל אלי. אני ככה קרובה ללהיות לירית אבל לא, די לפלצנות. טוב, אני צריכה חיזוקים חיוביים מושקעים. יש?

Tin Doll

New member
כל הגברים האלה...

זה לא אחד זה כמה ביחד וכמה מחשבות רצות במח וחם לי ואני מזיעה, אולי יש לי חום אין לי כסף לעוד יין ואיך אקום מחר לעבודה וליום עמוס חייבת לישון אבל צריכה לסדר את המחשבות קודם וכוסאמא שלך אני מתגעגעת

אני עייפה.../images/Emo71.gif

ונשרפתי וזה יפה [כי אני קצת שחומה,חוץ מהאדום] אבל אין לי כוח לכאבים. ויש לי עוד מלא דברים לקנות ועכשיו אתי תטחן לנו את התחת בחזרות כל יום.אוףףף

e l u l a

New member
הכי מעצבן בעולם../images/Emo153.gif

גיליתי שקר מהבוםבמלה עכשיו. וכאילו, יופי, אתן לא החברות הכי טובות שלי ואתן לא חייבות לי כלום אבל אני ידעתי מה שאני אומרת וגרמתן לי להרגיש מטומטמת וכאילו האשמתי אותו סתם כשבעצם ידעתן שהכל נכון. ידעתי שצדקתי מההתחלה:/. ועלייך סמכתי ועכשיו פתאום נורא חשוב לך לנסות וגם את נורא חזק בקטע של השקרים. אצלן זאת לא הפעם הראשונה ואני בטוחה שגם אצלך זאת לא תהיה הפעם האחרונה. יש דברים שאני באמת לא יכולה לסלוח עליהם ושקשה לי להסתכל לאנשים בעיניים אח"כ ואני לא מבינה למה היית צריכה לעשות את זה בכלל. ולמה לספר לי אם ידעת שאני שונאת?! ומה לעשות עכשיו? לנתק קשר עם חברה טובה בגלל עיקרון שהחלטתי מזמן?:/:/:/. פתאום הדברים הם לא שחור ולבן ושום דבר כבר לא מובן מאליו. אני יודעת שלא הבנתן כלום אבל אני גם לא יכולה לספר ולהוסיף, אבל באמת ש..למה!? יש דברים שאני לעולם לא אבין. בא לי לבכות
.

e l u l a

New member
קודם סתם רציתי לבכות../images/Emo153.gif

עכשיו כל פעם שאני נזכרת במה שאמרת אני לא יכולה להפסיק. אני כ"כ אוהבת אותך וכ"כ דואגת לך. בשביל מה?!! ולמה סיפרת לי?! ידעת נכון?! כבר יש לי סחרחורות מרוב הבכי וכואב לי בלב וזה לא יעבור וזה נשמע הכי סתמי אבל בשבילי זה הכל אני יודעת שזה מהימים שיזכרו לתמיד, ושזה דבר שאני אקח איתי לקבר כי אני לא רוצה לספר:/.

N o o s h y

New member
אני מתגעגעת לשבטטטטטט

ולשכב"גגג והם עכשיו בסמינר פתי"ש ממשממש טוב! אהההההההה

אני מזינה את עצמי ביותר מידי סוכר מלאכותי,

או שאולי כדאי לומר- תחליפי סוכר מסונתזים. אני צריכה אמיתי, אני צריכה אמיתי.

איכס.

[ואני לא מאמינה שאני שוב כותבת בקיטורים.] זה כבר יותר מידי בשבילי. כל דבר שיכל להשתבש היום השתבש. וכשהדבר הכי נורא שקרה, קרה ברכבת, פשוט רצתי לשירותים ברכבת והתחלתי לבכות. התחנה כמעט הגיעה אז הלכתי והתיישבתי לבד איפשהוא ובספסל שלידי הייתה חיילת שבהתה בי. למרות שהיו לי משקפי שמש. וזה מעצבן. כי אני לא בוכה. [אוף. כוסעמק טוב? אני חוזרת לכל חרא שהייתי בו אי פעם]

GoOni

New member
סתם עצבנית.

כי המכשירים החשמליים בבית הזה פשוט לא מסוגלים לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי דפוק, ה-MP4 החדש שקנו לי ליום הולדת החליט ששום אוזניות לא לרמה שלו ולא מסכים להשמיע כלום, המצלמה מעפנה, ואני צריכה את שניהם לפולין:\ ולא נותנים לי מספיק כסף, ואני כבר יכולה לדמיין את כל הצפון תל אביבים מעמיסים בדיוטי פרי ובפוליןP: ולמה יש אנשים עם כלכך הרבה כסףףףףףףףףף ומעצבן שהטיסה התעכבה.

למעלה