../images/Emo203.gifדי אין לי כוח כבר
אני כל כך עייפה, הדבר שאני הכי רוצה בעולם זה להכנס עכשיו למיטה ולישון שינה רציפה, שלמה, בלי התעוררויות, עד שתיים עשרה בצהריים ולמלא כבר את הכוחות שלי. כבר המון זמן לא ישנתי לילה רצוף, כבר המון זמן לא ישנתי עד מאוחר, כבר המון זמן אני רק עייפה כל הזמן. אני לא מאמינה שהלילות האלה בלי השינה חוזרים, אני נורא מקווה שזה ככה באופן זמני כי השעות שינה משתנות לי ושכשנחזור ללמוד זה יסתדר, כי אני פשוט לא מסוגלת לחזור שוב לימים של השינה הכ"כ לא טובה הזאת. אני נרדמת בקלות אבל אני יכולה להתעורר פעם אחת- וזה יכול להיות גם שבע פעמים לפחות, או כל חצי שעה אפילו. והכי נורא הלילות שאני מתעוררת וגם לא מצליחה להמשיך לישון אח"כ לאיזה שעתיים. קיצור אני עייפה, אני לא מצליחה לישון, אין לי כוחות ונמאס לי מהחום המגעיל הזה. חוץ מזה אני נורא מתגעגעת אליו... כל שנייה, אבל כל שנייה אני נזכרת בפגישות שלנו ובשיחות הכייפיות האלה וההודעות. ואני כ"כ שונאת שאין שיחה טובה כזה, זה הכי הורס לי את המצברוח בעולם. היום התקשרתי אליו והוא היה ממש מגעיל אז לא היה לי כוח לדבר אז דיברנו ממש שלוש דקות, ואז אחרי איזה שתי דקות הוא התקשר ופתאום הוא כ"כ חמוד עם הקול הילדותי הזה שהוא עשה ופתאום הוא אומר לי שהוא אוהב אותי, מתגעגע אלי ורוצה שאני אשלח לו נשיקה. אם זה היה ככה כל הזמן הייתי אומרת משהו אבל אני מניחה שזאת רק אני שככה רגישה לשינויי קול וכל זה, אבל תכלס זה מפריע לי. אבל בסדר, רוב הזמן הוא חמוד.

אני כנראה הראה אותו ביום שני... ראשון הוא אצל ההורים ואז בשני הוא חוזר ואם הוא יעבוד כל הזמן זה יהיה כ"כ מעצבן, כי העיקר כשהוא בשבוע צבא יש לו מלא זמן אלי, מדבר אלי מלא ושולח לי SMS הכי יפים בעולם ("נסיכה יפה שלי/אני לא מפסיק לחשוב עלייך/מאמי/מאמי/מאמי" וכל זה) ושנינו אומרים שאנחנו רוצים להתראות ולחבק אחד את השני וכל זה... וככה זה היה גם בשבוע הקודם שלו בצבא, ואז כשהוא היה בשבוע בבית כל הזמן הוא עבד ולא היה לו זמן בכלל והתראינו רק פעם אחת. אז זאת לא אשמתו אבל די, תראה אותי קצת... וחוץ מזה אני הכי פרנאודית בעולם, הכי פחדנית והכי לא רגועה וזה הורס אותי. אוף. ואני חוזרת לפסיכולוג שלי ביום ראשון ואין לי כוחחח. די לא בא לי להתחיל לנתח כל דבר ואין לי כוח לזה והחופש ממנו היה דווקא מעולה, אולי אני אפסיק לבוא וזהו... וחוץ מזה אני עושה צמות בחלק התחתון של הראש ואם זה לא יוצא טוב אני ממש אתעצבן אז אני מקווה שיהיה יפה... וזהו לבנתיים חחח