קידום מתכונת 2

demultiplexer

New member
משהו מוזר

יצא לי להיכנס 3 פעמים לצפייה בשיבוץ שלי בבחינה באתר של המרכז הארצי ובכל פעם המקום הוא אותו מקום אבל התאריך עדכון למעלה שונה. זה ככה אצל כולכם ?

demultiplexer

New member
ועוד משהו שממש הורס לי

יש לי בעיה רצינית בפרק הכמותי, לא בגלל חוסר ידע, אלא כי אני מאבד המון שאלות סתם. אני מתחקר את מתכונת 2 של קידום, יש לי 5 תרגילים מתוך העשירייה הראשונה שאיבדתי בגלל טעות חישוב, בגלל שלא השקעתי עוד כמה שניות בלמצות דרך שהתחלתי לנסות, סתם בלבול ועוד כל מיני. תרגילים קלים שזיהיתי איך פותרים והשקעתי את הזמן וכבר פתרתי אבל לא סימנתי תשובה נכונה בגלל איזו שטות. ניסתי להכניס את זה למודעות שלי שאסור לי לרוץ על השאלות ואני צריך להשקיע את הזמן אבל זה לא מספיק. אני חייב שיטות טכניות שיעזרו לי להאט את עצמי ושאוכל להקדיש מספיק לכל שאלה ובכל זאת לשמור על קצב מסויים ולמנוע מעצמי לשקוע יותר מידי בשאלה. מצד שני, שיטה שתהיה מספיק גמישה ותאפשר מעבר על שאלות שפתרתי בלי להתעכב סתם ובכוח רק כי קבעתי דקה ורבע לשאלה. מישהו מכיר איזו שיטה טובה שעוזרת ?

demultiplexer

New member
אררררר.....

שאלה מס 11 בפרק - פתרתי נכון, הצבה אחת נוחה הספיקה והגעתי לתוצאה שרשמתי במחברת הבחינה אבל בדף התשובות סימנתי משהו אחר !!

demultiplexer

New member
חוסר ריכוז בתחילת הפרק

מתנצל על ההצפה אבל מה אפשר לעשות נגד חוסר ריכוז בתחילת הפרק ? אני מתחקר את מתכונת 2 ולעומת הםרק הכמותי הראשון שהיה עמוס טעויות מטופשות בעשירייה הראשונה של שאלות פרק 2 דווקא יותר בסדר. הוא הגיע מיד אחרי הפרק הכמותי הקודם. אני חושב שאולי חוס ריכוז ולחץ בתחילת הפרק הם מה שגורם לבעיה. למישהו יש תובנות ושיטות בעניין ?

demultiplexer

New member
לא עשיתי את 24

אבל אני תמיד סובל מהבעיה הזו. אני תמיד מפספס המון שאלות סתם. אני תמיד מרגיש טוב אחרי תחקורים כי אני רואה שאני יודע לפתור אבל שוב מתבאס אחרי הסימולציה הבאה כי אני שוב מקבל אחוזים נמוכים.

demultiplexer

New member
אף פעם

אבל גם בלי לפתור את כולו אם אצליח לתקן רק את השגיאות השטותיות אני אשפר משמעותית את הציון בפרק הזה. נמוך זה יחסי למה שאני חושב שאני מסוגל בהתחשב בזה שאני יודע לפתור את רוב השאלות בדרך כזו או אחרת ואני רואה המון טעויות שאני עושה סתם.

r0asso

New member
צודק..

אני שיפרתי בהרבה את הכמותי בזכות זה שהפסקתי לשאוף לפתור את כל הכמותי בסימולציה תנסה לפתור אפילו רק פרק כמותי כשאתה מנסה לפתור רק 20 (או פחות) אם אתה משפר את האחוזים תנסה להוסיף עוד שאלה וככה אלה בכל מיקרה אל תיתן לסימולציות של קידום לשבור אותך

למעלה