קידום מתכונת 2

demultiplexer

New member
קידום מתכונת 2

למישהו יש מושג כמה היא משקפת את הרמה בבחינה ? ואיך היא ביחס לסימולציות אחרות של קידום ? תודה,

Hagai007

New member
אממ...כתבתי על זה..

בהודעה למי ששאלה על סימולציות של קידום... כעקרון...היא הסימולציה הכי קשה שראיתי עד היום ולא רק אני...בהודעה שאמרתי למעלה יש יותר פירוט... בהצלחה! Hag-(o) <3-E

demultiplexer

New member
קיבלתי 80%

כשההתפלגות היא 68%!!!!!! בכמותי 86 מילולי 91 אנגלית אני צריך לפחות 730 וזה קורס שני שלי. אני מתחרפן מהכמותי. טוב לדעת שהיא באמת קשה... נראה לי שעד הבחינה אני לומד את כל החומר של כמותי מחדש.

demultiplexer

New member
ומשהו מקצועי..

50% מהמכוניות בחניון הן סובארו. מסקנה: בעלי סובארו מבלים בקניון יותר מבעלי מכוניות אחרות מה יחליש? (כתבתי רק את התשובות המבלבלות) 1. מכוניות מסוג סובארו מהוות 50% מהמכוניות בישראל 2. מכוניות סובארו מהוות יותר מ50% מהמכוניות בישראל. לפי דעתי שתי התשובות הן אותו דבר רק ש-2 היא "יותר נכונה" אבל גם 1 מחלישה לא ? זה הסבר חלופי ללמה יש 50% סובארו בחניון - זה גודל היחסי של המכוניות בארץ. מה דעתכם ?

דוקא הייתי אומר

אחד למרות שנראה כאילו אתה צודק, אבל לפי ההגדרות של קידום, טענה מחלישה היא או טענה אם ניסוי דומה ותוצאה שונה או הסבר אלטרנטיבי של התוצאה. וכאן מובא הסבר אלטרנטיבי מעולה, כיוון שחמישים אחוז מהמכוניות בארץ סובארו, המצב דומה גם בקניון... לגבי הביצה זה 1 כי מדובר בצורה של הדבר.

demultiplexer

New member
אז זהו שלא

הביצה לפי קידום זה חליל ?! והחניון זה "מעל 50%". לא יודע מה נסגר איתם...

אולי

כי ביצה וסגלגל הם גם דומים במשמעות, כשאתה אומר שדבר הוא ביצתי, הוא סגלגל כמו שחליל זה מלשון חלול.. ניחוש פרוע.. לגבי הסובארו, באמת שאלה מסריחה אבל לפי המילולי שהיה במועד האחרון, הגיוני שהמרכז הארצי מתחילים להעתיק מסימולציות פרועות של קידום..

demultiplexer

New member
באמת ? מה היה חריג במילולי האחרון ?

והסימולציות של קידום יכולות להיות בהחלט פרועות.. אפילו עד כי כך שאני לא בטוח שזה עוד עונה להגדרה של סימולציה

Hagai007

New member
לפי מה שהבנתי...

במרכז הארצי נהיה יותר קשה הפ.ט.ל והבנת הנקרא... ולא כל שאר... ובמפורש היה כתוב שזה לא לגבי הגיון (המידע מהפורום של אתר פסיכו) אז הריני להרגיעכם..=] בהצלחה! Hag-(o) <3-E

קTמו

New member
גם אנלוגיות לא?

לפי מה שהבנתי רוב האנלוגיות מכילות מילים מהאוצר מילים..

Hagai007

New member
חלקן..

אבל זה לא כזה חדש... חוצמזה זה כולה לחרוש אוצר מילים...=] זה הכי קל יחסית לשנות..כי הקשרים לא יכולים עד כדי כך להשתנות.. בהצלחה!

נ ט ע 18

New member
לדעתי

2 יותר נכונה בגלל שאם מכוניות הסובארו מהוות 50 אחוז אז זה עדיין לא הסבר חלופי לזה שרוב המכוניות האלה נמצאות בקניון כי מה עם ה 50 אחוז האחרים שהם לא סובארו גם הם יכלו להימצא שם באותה מידה אז עדיין יכול להיות שרוב האנשים בעלי מכוניות סובארו מבלים יותר בקניון מהחצי האחר.. אבל כשאומרים שהסובארו מהוות יותר מ 50 אחוז אז זה כבר מחליש , כי סביר יותר שנראה אותן בכל מקום כי הן פשוט מהוות את רוב המכוניות בארץ.. ולבגי האנלוגיה מאפיין עיקרי של ביצה זה צורת סגלגל כמו שמאפיין עיקרי של חליל זה שהוא חלול.. האנלוגיות של קידום באמת קצת עקומות..

Hagai007

New member
לא טוח בכלל אבל...

בקשר לתשובה מס' 1: אם סובארו 50% אפשר שסוג אחר יהיה ה50% השני (בקניון ובארץ) ואז הם שווים וגם...בעצם צריך לראות מה היחס...(ברגע כתיבת השורות עליתי על הדבר הזה..) בעצם מדברים על יחס בין כמות המכוניות בארץ לכמות המכוניות בקניון ואם של סובארו זה 50/50 =1 אז או שכולם שווים לו או שיש מישהו גדול ומישהו קטן (מבחינת היחסים) ואז מי שגדול עובר את סובארו... ולכן זה בעצם מחליש... כי הוא מוכיח שאו שכולם שווים לסובארו או שיש חלק שגדולים ממנו וחלק שקטנים ממנו...מה שבטוח הוא לא יותר מכולם מקווה שעזרתי ובהצלחה! =] Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
אממ..

לפי מחשבון פסיכו - 601 (לשם השוואה...חישבתי אותך לפי פסיכו ואתה 651) ובסימולציות של המרכז אני מקבל 720-740 כנ"ל בפרקים של גבע מהספר בחנים במילים אחרות קידום סתם קשה... Hag-(o) <3-E

demultiplexer

New member
אז כמה נראה לך נקבל ?

פתרתי כבר את 16H וקיבלתי 670-702 או מה שזה לא יהיה הטווח שם. עשית אותה ?

Hagai007

New member
אומרים שהכי משקף זה...

H15 וH16 גם שאר הסימולציות של המרכז משקפות אבל הן טיפה יותר קלות... אני אישית שואף למעל 700...ואני מאמין שבהשקעה נכונה אצליח להגיע לשם... ואם קיבלת ככה ב16H זה אומר ששם פחות או יותר אתה עומד כרגע...אבל יש לך כשבועיים עוד לחרוש...אז תנצל אותם כמו שצריך ואולי תגיע אפילו ל800 =] אפשר לעשות שיפור משמעותי בשבועיים עם עבדוה נכונה שכוללת: הרבה סימולציות, הרבה חזרות על טעויות והרבה תחקור הרבה מילים וכו'...יש נושאים שממש אפשר לשפר אפילו תוך יומיים אז תדע שהכל תלוי במה שתעשה בימים האלה.. בכל מקרה...שיהיה בהצלחה...ושכל אחד יקבל את הציון שהוא מייחל לעצמו =] Hag-(o) <3-E

demultiplexer

New member
אתה מרגיש שאתה לומד מסימולציות ?

היום עשיתי את מתכונת 2 של קידום וזה לקח המון זמן ולא יכולתי ממש ללמוד אחרי זה ואני לא מרגיש שזה ממש למידה יעילה. נראה לי שניתן לנצל את השעות האלה הרבה יותר טוב לא ? עשיתי תחקור ממש מעמיק של סימולציה 22 והוא לקח המון זמן וגם לא למדתי יותר מידי דברים חדשים. זה עזר לי בגיבוש אסטרטגיה לפתרון אבל אני לא יודע איך עוד הרבה סימולציות יכולות לעזור. אני מקווה שניתן לעשות בשבועיים מספיק שיפור, אני חייב לפחות 730.

Hagai007

New member
עשית סימולציות אחרות של המרכז

הארצי? 10H-14H? אכן גם לי מאוד קשה לתחקר...עד היום... אני פיתחתי שיטת תיחקור שבכל פרק אני פשוט כותב לעצמי בדף למה טעיתי בשאלה ואז חוזר על הדף הזה כמה פעמים...לאו דווקא רצוף ישר אחרי שכתבתי אותו אלא גם בימים שאחרי זה.. ולאט לאט כשאתה מוסיף הערות אתה יודע במה להשתפר..איפה השטויות הקטנות שאתה נופל וכו'.. אפשר לומר שזה עוזר..אבל הכי חשוב זה לזכור למה טעית ולאו דווקא ממש לתחקר עם כתיבה...פשוט בעזרת הכיתבה והחזרה על זה נכנסות לך הטעויות יותר חזק לראש... וכמובן אחרי שאתה כותב טעות או קורא אותה..תחשוב איך אתה מתמודד איתה...יותר ריכוז בשאלה..סימון נתונים שאתה שוכח...זכירת עקרונות מסוימים כשאתה ניגש לשאלות מסוימות ברגע שאתה מזהה שזה סוג שאלה מסוים...וכו'.. אני לא אומר להשקיע את כל המרץ שלך על התחקור...אלא כמובן על תרגול כשאתה מיישם את המסקנות מהתחקור את תרצה אני אשלח לך תחקור שעשיתי לפרקים בסימולציות של קידום...שתבין איך זה נראה מקווה שעזרתי..ובהצלחה!! Hag-(o) <3-E

למעלה